Ali sa njenog računa, da se nauči da ne jurca po gradu

Izgleda ne varate samo u Rusiji s registracijomArtic piše:Pa... uvezi kao 1.6 L i to je to!Iosis piše:Ali nam je i registracija mnogo skuplja.
U Rusiji je hiljadama tih japanskih auta kao Subaru WRX, Toyota Chaser itd, koji imaju fakticki vise od 300 ks, a po pasosu samo 125-140 ks. Normalna praksa![]()
I ja sam hteo jos u Izevsku da na papirima promenim motor u svom ST-u sa 2.5 na 1.6 L, ali nisam uspeo, otisao sam za RS. Tada bih umesto 400 Evra godisnje naplacivao kao za svoju Ladu - oko 6 Evra
Zaplenjeni BMW automobili sa lažnim podacima o kubikaži
Ponedeljak 16.3.2015 | 13:05
Irska policija zaplenila je 18 luksuznih vozila marke BMW jer su bila registrovana na manju kubukažu motora od stvarne, kako bi se izbeglo plaćanje dodatnog poreza.
Foto: Irska policija
Većina automobila su modeli Serije 5 sa snažnim pogonskim jedinicama a njihovi vlasnici registrovali su ih kao vozila sa motorima ispod 2.0 litra.
Zahvaljujući lažnom podatku o kubikaži, pojedini vlasnici uspeli su da uštede i do 1.200 evra.
Irske vlasti izjavile su da je prevara ovog tipa veoma rasprostranjena u toj zemlji. Veruje se da su i mnogi modeli Mercedesa, Land Rovera i Jaguara takođe registrovani kao vozila sa manjom zapreminom motora od stvarne, a procenjuje se da zbog toga država godišnje izgubi oko 2 miliona evra.
Policija je savetovala vlasnicima vozila čiji motori imaju fiktivno manje kubikaže od stvarnih, da preregistruju svoje automobile na pravu kubikažu kako im vozila ne bi bila oduzeta.
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Pa ta prljavstina je pocela da opada samanikola_focus piše:Trebao si da slikas pre i posle, ovako nije zanimljivo
veljabandit piše:Ja sam nedavno skinuo zimske gume i montirao letnje i posle 8.000 km prednje zimske izgledaju ozbiljno potroseno, bas ogromna razlika u odnosu na zadnje koje mogu da prodju bukvalno kao nove....
Ali je zato kez na licu sada sa letnjim setom, drugi auto
Javljaj semi slick utiske
Duvam normalno, 2.5 bar. Nije to slick za dragsteramilan_gt piše:jel ih duvas nesto manje il normalno?