Jeste taj auto je na Petlovom brdu iza Velauta. Taj sam auto ja gledao i od njega NEMA NISTA . Ima samo Cosworth spojlere a git na njemu mislim da je Body. Gepek vrata sa leva strane zjape mozes gurnuti 3 prsta a sa desne je zazor na 0 , vide se varovi po kosevima , motor nije 143 ks nego 120 iz Sierre , trapovi nisu njegovi otpozadi ima dobose pogon je samo otpozadi ,prednje kocnice i trapovi su isto od Sieere , nema istrument tablu njegovu nego od nekog drugog Forda , sedista su ko sa zapreznih kola , git je popucao na 50 mesta jer je debeo 5 mm , auto je udaran i izvrtan jedno 100 puta , spojleri su pricvrsceni serafima za drvo tako da se glave vide ima odvratnu prednju haubu. Sve u svemu od Coswortha ima samo nesto limarije i spojlera ostalo je sve od obicne Sierre.Auto mozda vredi 1800 e i ko mu to da zajebo se najstrasnije jer za njega nema delova nigde , da bi ga doterao u pristojno stanje treba ti jos jedan takav a ovaj auto je i onako bezobrazno skup u inostranstvu a od Sierre Cosworth ne pase nista sve je drugacije cak ni dif nije isti jer ima drugaciji sper.
Ah umalo da zaboravim taj auto je koristen za trke (ne znam tacno koje) tako da su mu jeb*** mamu i zato je tako katastrofa los .
Evo i neke cene najvaznijih stvari koje nedostaju , obratite paznju jer su nesto kupuje u zamenu za stari deo tako da cene moze biti mnogo veca ako ga kupujes bez zamene.