stefan148 piše:ako zelim ekonomicnije vozilo tu je onda stari dobri dizel.
Ou jea Pre neki dan sam se zaprepastio kad sam video da moja fiesta na otovorenom/auto-putu trosi 4.2L :-| Ja mislio da ispod 5 ne moze posto motor nije bas u bajnom stanju
Inace se slazem za plin, nije to zdravo . Ako se vec stavlja u auto onda neka ide u slabije modele, ali ove sportske nikako.
gledam nesto, i ne izgleda tako lose. sva oprema je i dalje tu, samo ove felne mrtve, puskica, da se izvadi twinky i vrati originalni motor... i to je to xexexexex
prednji branik, zadnji branik, pragovi, spojler, duboka maska bez znaka, siber, sedista... vrlo tesko za proceniti, ili je twinky sa cossie opremom ili je ex-cossie...
Koliko se ja secam '90 godine i ono sto sam procitao je da je ford pravio sieru 4x4 u verziji od 120 i 220 ks . Spolja su bile skoro iste , a verovatno i iznutra . Jedino sto je ona od 220 cossi
Spolja nisu bile iste... Cossie ima Cosworth body kit i Recaro kadice iznutra a DOHC 4x4 ima obične branike i obična sedišta... sve u svemu obična Sierra sa pogonom na sva 4 točka.
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
Ja sam video auto koji je isti kao cossi , 4x4 mu pise na bokovima , fene iste , body kit isti , ista sedista , samo nema pokazivac pritiska turbine i nema izreze na haubi . Vidjam i normalne , civilne verzije 4x4 .
Verovatno je ford uradio nesto slizna kao sa RS i XR3i eskortom . Razlika je bila ista kao i kod siera , minimalna u izgledu , mada kod eskorta i prerformanse su dosta slicne ...
i moja je izasla iz fabrike sa rs opremom, nije ista kao cossie, ali je jako jako jako slicna. mnogu si i mislili da je cossie... jel mozda i tvoja takva bila?
Ako se nekom da neka nazove ovaj oglas i neka dobro slusa sta ce mu reci vlasnik i neka to napise ovde a ja cu napisati posle kako auto izgleda jer sam ga video uzivo.Kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
"FULL MONTY" GmBh - Zemun Vucki i ja nismo bili u Dascari tamo su nam rekli da RUSMIR ima bolje kobasice
Jedan moj kolega je izjavio pod atnosverskim utjecajima (pivo) kupcu na telefon:POZVONITE NA VRATA I RECITE MOJOJ ZENI DA VAM DA