A ja sam se taman ponadao da cu dobiti prost odgovor na prosto pitanje.
Da li jos nekome komp pokazuje drugaciju potrosnju od stvarne? A umesto toga dobio kritike da sipam malo goriva, da treba da sipam pun rezervoar

A pitanje je na mestu. Ako komp pokazuje jedno, a realno stanje je drugo, znaci da nesto nije u redu sa autom ili ford ima jako los komp po pitanju merenja potrosnje. Pre forda sam vozio stila koji je bio tacan u gram cak i na sipanje od 1000 din. Zato mi nije jasno sta se desava.
Pre par meseci mi je otisla remenica radilice, podigao mi je potrosnju na 9l (po kompu) i poceo je da mi dimi pri ubrzavanju. Naravno tada nisam znao o cemu se radi pa sam gurao aditive za dizne, menjao benzinske pumpe (gorivo), tripovao da li su dizne, turbina i ko zna sta sve. Medjutim, na srecu je bila samo remenica radilice skoro raspadnuta pa je kocila kais i time opterecivala motor. Sa zamenom remenice je i spala potrosnja.
@milan
pa ne gledaju svi svaki put potrosnju kad sipaju gorivo..
al ti je metod pogresan
Ne gledaju SVAKI PUT ali pogledaju ponekad, zar ne

. E za to ponekad i pitam. Mislim da si ti ponekad pogledao potrosnju na 15-20l sipanog goriva... ili nikada ne resetujes brojac... ili uvek sipas pun rezervoar.
Hvala na odgovorima