Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Chat (free talk)
Cena jeste jaka, bez obzira sto zaista jeste jako redak primerak. Fora je sto nije nesto popularan, niti se zna nesto posebno o njemu.
Inace, poznajem i vlasnika, i auto, i vozio sam se u njemu. Vlasnik je u upravi VW cluba Srbija. Auto je stvarno odlicno ocuvan, i mnogo dobro ide! Odusevio sam se kako drzi u krivini, cak i sa 195-55 15 gumom.. Onaj quattro mu mnogo znaci, i neverovatno je stabilan. Inace, kupljen je letos, i placen oko 1700€ ako se dobro secam (znam da je ispod 2000).
Inace, poznajem i vlasnika, i auto, i vozio sam se u njemu. Vlasnik je u upravi VW cluba Srbija. Auto je stvarno odlicno ocuvan, i mnogo dobro ide! Odusevio sam se kako drzi u krivini, cak i sa 195-55 15 gumom.. Onaj quattro mu mnogo znaci, i neverovatno je stabilan. Inace, kupljen je letos, i placen oko 1700€ ako se dobro secam (znam da je ispod 2000).
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa razlikuje se od obicnog za iljadu maraka po prednjem i zadnjem braniku? 

- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Одг: Chat (free talk)
Ja sam koristio ulje za podmazivanje sivacih masina. Rade ventilatori ko singericesasa_f1 piše:Aj sad ozbiljno, cime da podmazem to? Koliko me automobili zanimaju toliko me kompjuteri ne zanimaju.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Dax, slican utisak sam i ja prvi put imao kad sam se provozao u quattro b3 audiju, tj 90ici 20v. A onda sok kad je dosla zima i sneg/led, to drzi kad bi bilo koji obican auto pustio 10 puta ranije. Stvarno dobra stvar, jos uz zvuk petaka...
Jedva cekam da ortak sredi svog, da ga opet malo provozam 

Fiesta!!
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Da, mogu misliti uz zvuk tog motora...
Ni ovaj 9a 2.0 16v nije uopste za bacanje. Lepo rezi, i bas me prijatno iznenadio kako povlaci. 
Nije Boki lud sto kuka za quattrom

Nije Boki lud sto kuka za quattrom

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ja sam sebi zacrtao kad tad da cu naci S4 2.2 20v Turbo , to mi je onako ultimativna kombinacija , 5 cil , turbo , quattro , karavan.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Kuda ide ovaj svet... šta je sledeće, da bankari krenu da kradu pare?
Ovvajjj....
Ovvajjj....

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Pazi... ali baaas vise nista me ne cudi. Koliko god oni `glumili ludilo` po NS. Sramotno je kako se ponasaju, pretresaju sve zive, dzepare ljude kao da su zatvorenici. Zaustavljaju u vozila u saobracaju pa ih pretresaju kao da su glavni dileri (licno sam doziveo, pa znam kakav je osecaj). A kao sto pise u textu, nek prvo krenu medjusobno cesljanje pa tek onda nek izadju na ulicu. Svi dobro znamo koliko je u zadnjih par godina stradalo policajaca, dok su radili `drugi posao` sto im je zabranjeno (danas sam bio u supu, video sam da su im postavili spomen plocu).
Jadni smo, da jadniji ne mozemo biti.
Jadni smo, da jadniji ne mozemo biti.

- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
Samo jedna informacija na brzinu. Pretpostavljam da ne moze ali da pitam, jel na ovakvom prekidacu ne mogu da se pale prednje maglenke?

Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ne, treba drugačiji prekidač (ili da budžiš nešto).
pozdrav, Bojan

- popovicvl
- Poruka: 5662
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Moze, ali da prevezes na zadnje maglenke. Onda ce se paliti zajedno. Osim ako to nije nedozvoljeno. Na mom starom Focusu je menjan taj prekidac, pa je sve povezano na ovaj bez prednjih maglenki.
- pancerFF
Necu da budzim nista, najverovatnije cu da promenim i taj prekidac. Malo pre sam bio na malom servisu, kad mi majstor rece da postoji instalacija za maglenke. U oba ona mesta gde ulaze maglenke se nalaze dva ista konektora koja ne sluze nicemu. Verovatno ih je neko skinuo. 

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- pancerFF
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Sa Tarzanije:
- Na svakoj slici ispadnem dobro, NA SVAKOJ! Devojke kad me vide bretele im se same otkače!
- Ko im se otkači?
- Bretele, ćale, jebote...
- To nešto na kolima? Ovaj novi motor što ugrađuju je zlo.
- Kakvim kolima čoveče, od brushaltera.
- Čega?
- Grudnjaka, jebote, jel moguć...
- Ne prekidaj me kad govororim da ti šamarčinu jednu ne bih... joooj da ti deda pijani nije kupio ono pedersko franscusko ljubičasto auto za 18. rođendan ne bi pičku do tridesete video. Ja kad sam Golfa keca vozio od svojih para sam ga kupio, pa to žensko kad vidi samo uđe, skine gaće, okači ih na retrovizor i udri. Posle ošamućene odu i gaće zaborave, po mesec dana sam ih ko patosnice za suvozačevo sedište koristio u Golfu... PRESTANI DA SE SLIKAŠ ODROBIJAĆU TE!
- Na svakoj slici ispadnem dobro, NA SVAKOJ! Devojke kad me vide bretele im se same otkače!
- Ko im se otkači?
- Čega?
- Ne prekidaj me kad govororim da ti šamarčinu jednu ne bih... joooj da ti deda pijani nije kupio ono pedersko franscusko ljubičasto auto za 18. rođendan ne bi pičku do tridesete video. Ja kad sam Golfa keca vozio od svojih para sam ga kupio, pa to žensko kad vidi samo uđe, skine gaće, okači ih na retrovizor i udri. Posle ošamućene odu i gaće zaborave, po mesec dana sam ih ko patosnice za suvozačevo sedište koristio u Golfu... PRESTANI DA SE SLIKAŠ ODROBIJAĆU TE!
- Enio
-
- Poruka: 902
- Član foruma od: nedelja, 5. okt. 2014. u 09:11h
Na mom prvom Mondeo mk2 nisam imao maglenke, ali kompletna instalacija je bila tu, isto kao i tebi, bez maglenki i sa prekidacem. Kupio maglenke, promjenio prekidac i sve je radilo po PS-u.pancerFF piše:Necu da budzim nista, najverovatnije cu da promenim i taj prekidac. Malo pre sam bio na malom servisu, kad mi majstor rece da postoji instalacija za maglenke. U oba ona mesta gde ulaze maglenke se nalaze dva ista konektora koja ne sluze nicemu. Verovatno ih je neko skinuo.
Treba ti ovo
http://www.kupindo.com/Autoelektrika/12 ... dac-svetla
- pancerFF
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Au, šta bi ovojelchica piše:Sa Tarzanije:
- Ko im se otkači?
- Čega?

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Simpatije ka Golfu, rekao bih 

- pancerFF
Jutros kad sam krenuo za N. Sad i pre 2h kad sam krenuo nazad, dok je motor bio hladan, krenem, dajem gas, auto mrtav. Dajem gas, obrtaji i brzinomer stoje. Oba puta, u prvih 100-ak metara, i posle sve normlano. 

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Jesu nosi ih titanium oprema iz poslednjeg redizajna 

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h