Problem oko prodaje kola
Moderator: ace1
- nikola_focus
- Poruka: 1490
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Re: Problem oko prodaje kola
Bolje je, zabranjeno da snimas nekog bez njegovog znanja.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Jednostavno idi u obliznju stanicu, i reci sta se dogodilo. A ako imas slucajno informaciju gde se auto nalazi, idi i skini mu tablice 
Nikako pare nazad, pa sve da je i otisao 10km od tebe a ne da je par dana u pitanju. Ne ponistava ni banka kredit kad se ti posle par sekundi predomislis. To je jednostavno tako.

Nikako pare nazad, pa sve da je i otisao 10km od tebe a ne da je par dana u pitanju. Ne ponistava ni banka kredit kad se ti posle par sekundi predomislis. To je jednostavno tako.

- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Kao sto rekose i ostali clanovi , prvo otici kod advokata po savet a potom i u sup .
Nemoj mu nikako vracati pare , ko zna sta su radili s autom , da ne bi na kraju dobio nesto sto nisi dao , prvo je bolje videti pravno da izbegnes tako nesto pa tek ako to ne moze onda mozda i da uzmes auto nazad.Ali samo mozda.
Koliko sam shvatio auto nije imao neku skrivenu manu pa da je taj lik zbog toga besan ili nesto slicno , sve si mu rekao sta i kako je vezano za stanje auta?
Nemoj mu nikako vracati pare , ko zna sta su radili s autom , da ne bi na kraju dobio nesto sto nisi dao , prvo je bolje videti pravno da izbegnes tako nesto pa tek ako to ne moze onda mozda i da uzmes auto nazad.Ali samo mozda.
Koliko sam shvatio auto nije imao neku skrivenu manu pa da je taj lik zbog toga besan ili nesto slicno , sve si mu rekao sta i kako je vezano za stanje auta?
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Re: Одг: Problem oko prodaje kola
Za to vreme se verovatno mogu skinuti/promenuti dizne, pumpa. Napraviti par prekrsaja.
Ima razlike izmedju audio snimka i video, moj savet da u svakom slucaju snimas (audio) i cuvas kao neku garanciju, ako se pretnje nastave.
Sa druge strane, pitati ga zasto vraca kola, i reci kulturno da je sve na tvojoj strani, i pare i auto na tvom imenu, i da ces prijaviti kradju, da ti preti. Malo i ti idi na bezobrazno ako nastavi.
Ovo je neko moje razmisljanje, ali kao sto je vec pisano konsultacina sa advokatom.
Ima razlike izmedju audio snimka i video, moj savet da u svakom slucaju snimas (audio) i cuvas kao neku garanciju, ako se pretnje nastave.
Sa druge strane, pitati ga zasto vraca kola, i reci kulturno da je sve na tvojoj strani, i pare i auto na tvom imenu, i da ces prijaviti kradju, da ti preti. Malo i ti idi na bezobrazno ako nastavi.
Ovo je neko moje razmisljanje, ali kao sto je vec pisano konsultacina sa advokatom.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
Vidi, ti si svakako u 100x boljem polizaju nego on, i ti si taj koji moze da ucenjuje.
Prvo sto moras je da rascistis hoces da izguras svoje interese do kraja (sto je tebi u ovom slucaju jedino pametno).
Drugo, ako si odlucio da ides do kraja, nazovi ga i reci da pare nemas, i ako nece da potpise ugovor ostace i bez para i bez auta.
Ako bude pretio, preti i ti jos vise, neka misli da si lud. Obavesti o svemu policiju, prijavi ga kao prevaranta(sto 100% i jeste).
Ako nemas neke opasne ortake, imas valjda rodbinu, kumove, kolege - snadji se.
Kada sam imao problem sa nekim matorcem oko stanarine (obili mi stan i hteo da se iselim a on nece da vrati depozit iako mu stanarinu za taj mesec nisam ni trazio nazad), kada sam poveo kuma u uniformi VS posle se jos izvinjavao, hteo da vrati i stanarinu posto je bio pocetak meseca....
Prvo sto moras je da rascistis hoces da izguras svoje interese do kraja (sto je tebi u ovom slucaju jedino pametno).
Drugo, ako si odlucio da ides do kraja, nazovi ga i reci da pare nemas, i ako nece da potpise ugovor ostace i bez para i bez auta.
Ako bude pretio, preti i ti jos vise, neka misli da si lud. Obavesti o svemu policiju, prijavi ga kao prevaranta(sto 100% i jeste).
Ako nemas neke opasne ortake, imas valjda rodbinu, kumove, kolege - snadji se.
Kada sam imao problem sa nekim matorcem oko stanarine (obili mi stan i hteo da se iselim a on nece da vrati depozit iako mu stanarinu za taj mesec nisam ni trazio nazad), kada sam poveo kuma u uniformi VS posle se jos izvinjavao, hteo da vrati i stanarinu posto je bio pocetak meseca....
Poslednja izmena: Dalmatinac, na dan ponedeljak, 2. feb. 2015. u 09:59h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Enio
-
- Poruka: 902
- Član foruma od: nedelja, 5. okt. 2014. u 09:11h
A ako nemas nikoga, reci nam kad ce doci i napraviti cemo mini-meet kod tebe

U svakom slucaju odi u policiju i reci sve.

U svakom slucaju odi u policiju i reci sve.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Druze taj je kalsican prevarant, normalan posten covek ne bi vracao pare niti bi pitao! Nemoj da se plasis, to je njegovo jedino oruzje, kazu ma da pusi jednostvano! Imas pravo da snimis tvoj razgovor, tudj nesmes, znaci tvoj razgovor smes da prijavis poliliciji, pitaj ih! Drugo, nebudi lenj, otidji do sipektora i napisi NN priojavu za pretnju i pokusaj prevare, sve ce oni da ti objasne, i ako zapne kazi ok, i cekaj ga u SUP-u, kod ispektora, bez pripadnika mupa nista, unaped se dogovori kada sa ipsektorom, kazi da smatras da si ugorzen, pare neka pusi, nemoj da zbok straha kalira zbog budale!
Da prijavi da si prodao auto i da kupac nije te je prevario za pisanje ugovora, - nije hteo, da bi sutra ako se nesto desi on bio odgovoran, obavezno!
SAmo pokusava da te naplasi nista vise .......
i daj mu do znanja da neces da vracas pare posle tri dana, da nesto nevalja mogao je taj dan da reaguje, kazi da se to tako neradi, da nije malo dete koje place mami za igracku, za ostalo te zabole, ako mu nedas do znanja gnjavice te kao nek baba, uspeo si da prodas forda za kes, nepovlaci se
!
Sto ja imam krtak fitilj za njih, ja bi ga zvao da dodje, pa bi ga umlatio, i zvao bi policiju posle da me napao kod mene kuci!
takav sam i ja bio dok moja zena nije reagovala da sam pizda za sve druge
Da prijavi da si prodao auto i da kupac nije te je prevario za pisanje ugovora, - nije hteo, da bi sutra ako se nesto desi on bio odgovoran, obavezno!
SAmo pokusava da te naplasi nista vise .......
i daj mu do znanja da neces da vracas pare posle tri dana, da nesto nevalja mogao je taj dan da reaguje, kazi da se to tako neradi, da nije malo dete koje place mami za igracku, za ostalo te zabole, ako mu nedas do znanja gnjavice te kao nek baba, uspeo si da prodas forda za kes, nepovlaci se

Sto ja imam krtak fitilj za njih, ja bi ga zvao da dodje, pa bi ga umlatio, i zvao bi policiju posle da me napao kod mene kuci!

- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Odi lepo u policiju i sve objasni kako i sta i reci da ti preti .I predlozi im da ga pozoves u njihovom prisustvu i da oni cuju razgovor odnosno pretnju.Tako ce taj pandur i da cuje sigurno njegove pretnje i samim tim ce ti biti svedok.Ovo oko snimanja je povuci potegni.Moze da prodje a moze i da ne prodje.Najsigurnije ti je da ga pozoves iz Mup-a.Onda imas i svedoka i sve.
Mada da se to meni desilo ja bih igrao bezobrazno i rekao bih mu da cu prijaviti policiji da ti je ukrao auto.Pa ako je glup i ako padne na tu foru prihvatice da potpise kupoprodajni ugovor.
Ali s'obzirom da ne znas kakva je budala i da zelis sve na kuluran nacin da se zavrsi predlazem ti ovo prvo.
Mada da se to meni desilo ja bih igrao bezobrazno i rekao bih mu da cu prijaviti policiji da ti je ukrao auto.Pa ako je glup i ako padne na tu foru prihvatice da potpise kupoprodajni ugovor.
Ali s'obzirom da ne znas kakva je budala i da zelis sve na kuluran nacin da se zavrsi predlazem ti ovo prvo.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Koji je njegov razlog zasto on hoce da ti vrati auto?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Ford_III
pa sigurno nece da mu kaze i ako mu je nesto rekao sigurno ga je slagao.
Mozda je i napravio neki prekrsaj i pobegao sa lica mesta. Ne daj boze samo da nije zgazio nekog kao sto su slucajevi po srbiji cesti.
Zato nek ide u policiji taman ce da provere sve sa autom.Da li je i kada je nacinjen prekrsaj samim tim ce dati i izjavu kada je prodao kola tako da ce jednim slucajem biti i zasticen
Mozda je i napravio neki prekrsaj i pobegao sa lica mesta. Ne daj boze samo da nije zgazio nekog kao sto su slucajevi po srbiji cesti.
Zato nek ide u policiji taman ce da provere sve sa autom.Da li je i kada je nacinjen prekrsaj samim tim ce dati i izjavu kada je prodao kola tako da ce jednim slucajem biti i zasticen
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- darko darko
da i u lucaju vracanja pod obavezno da se nezajebes da napise izjavu da je on upravljao auto od do....
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
U momentu idi do panduracije jer si tako u prednosti,prijavio si da se nesto desava pre bilo kakvog daljeg sukoba...jer i on ima opciju da izmulja sve i svasta u policiji,i cak da ti natovari neke izmisljotine.
Drugar je imao problem,da skratim otisao je da se razracuna sa likovima vezano za auto(Mirnim putem),oni ga vredjali, isekli glavu,covek otisao vidi budale,medjutim oni zvali policiju i rekli da ih je napao,znas koji je problem bio da se opere...
Drugar je imao problem,da skratim otisao je da se razracuna sa likovima vezano za auto(Mirnim putem),oni ga vredjali, isekli glavu,covek otisao vidi budale,medjutim oni zvali policiju i rekli da ih je napao,znas koji je problem bio da se opere...
- darioculibrk
- Poruka: 1211
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 22:47h
Koji si ti kraljdarko darko piše: Sto ja imam krtak fitilj za njih, ja bi ga zvao da dodje, pa bi ga umlatio, i zvao bi policiju posle da me napao kod mene kuci!![]()

Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
Idi u sup i prijavi da ti je nestao auto ,. reci stajao na parkingu , nije mi trebo 15 dana , ja dodjem nema auta
Gde bre gde je njemu doklaz da je platijo auto , mozda ti dao i pare lazne ? i ko zna koje delove je izmenjao na autu !
...prijavi slucaj i ti ces snositi odgovornost naravno !
-sta ako auto stvarno nesto smuljan ?

Gde bre gde je njemu doklaz da je platijo auto , mozda ti dao i pare lazne ? i ko zna koje delove je izmenjao na autu !
...prijavi slucaj i ti ces snositi odgovornost naravno !
-sta ako auto stvarno nesto smuljan ?
- rade74
- Poruka: 27
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 21:08h
Policija i prijavis slucaj!Reci im sve kao i za pretnje.
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Pravda je uvijek na strani jaceg, gotovo uvijek, kazes mu dodji po pare a sacekas ga s ekipom. Onda vidite u cemu je problem i zavrsite to, ako treba plati nekog ko izgleda zaje*ano i udara dobro da mu on to objasni. Bilo je slucajeva gdje se auto ne prepise a napravi kazni 100-200 evra pa prethodni vlasnik ne moze da registruje svoj auto. Rijeseno tako sto je auto oduzet i prodan na otpad, kazne placene i ostalo jos da nismo mogli pojesti i popiti. Da sam ja na tvom mjestu, ja bih rekao dodji da potpisemo ugovor, para nemam, ako ne dodjes prijavljujem kradju auta. Za svaki slucaj neko vrijeme budi naoruzan i spreman. Ili to ili vrati pare i nadaj se da ce sve biti ok
- darko darko
uvek neko bolje vidi sa strane kada te vuku za nos, veruj mi .......darioculibrk piše:Koji si ti kraljdarko darko piše: Sto ja imam krtak fitilj za njih, ja bi ga zvao da dodje, pa bi ga umlatio, i zvao bi policiju posle da me napao kod mene kuci!![]()
takav sam i ja bio dok moja zena nije reagovala da sam pizda za sve drugeBas si me nasmijao
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Razmislite pre nego što nekoga savetujete da lažno prijavi kradju kola, s obzirom da će u tom slučaju istražni organi vrlo evidentno doći do toga da je prijava lažna. Po zvaničnoj statistici svaka deseta prijava kradje vozila je lažna, a zaprećena kazna po službenoj krivičnoj prijavi je ili novčana ili do godinu dana zatvora. Nema zajabavanja sa tim stvarima.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Ford_III
Ma to za kradju Ne bi proslo kod njega jer vidi SE da decko ne zeli Jos veci problem da ima a i malo je labav za takve stvari. Policija nije bas glupa. Razotkrilo bi se to brzo. Pritisnuli bi njega sa unakrsbim pitanjima pa BI doslo do istine posle bi jos vise najebao. To bi proslo kod nas koji smo malo psihicki jaci i koji su malo snalazljiviji i malo vise namazani i iskusniji. A kolega SA problemom vidi se da je malo bez iskustva i da mora da nauci da nisu svi ljudi isti. Mada ovo CE SE zavrsiti pa CE decko biti malo oprezniji i iskusniji sledeci put. Jbg covek se na greskama uci.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Na svu sreću vas malo snalažljivijih i psihički jačih oni u MUP-u ne znaju kako da rade sa vama, verovatno vas se i plaše, pa zato uvek ni krivi ni dužni nadrljaju oni mucavi i manje namazani. Kako da ne.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Ford_III
Brate da se ne lazemo IMA mnogo slucajeva i ljudi koji SE na lag izvuku ima i ljudi koji mogu da manipulisu sa detektorom lazi. A To da panduri rese bas svaki slucaj i da otkriju istinu IMA samo u filmovima. P.S. ovo nije nekakvo ubistvo u srbiji se desavaju ubistva pa policija ne reaguje sve dok ih mediji ne pritisnu. Bilo je dosta slucajeva zadnjih meseci. A isto tako policija moze da i ne bude zainteresivana za ovaj slucaj mogu samo da kazu KO ti kriv kad nisi zakonski prodao auto.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
-
- Trovač foruma!
Ne moze njemu niko nista dok njegovo ime pise u saobracajnoj, samo ako hoce da se goni vrati auto i pare ostanu. Nije se na to islo al da je tu je kupac najebao911s [SK] piše:Razmislite pre nego što nekoga savetujete da lažno prijavi kradju kola, s obzirom da će u tom slučaju istražni organi vrlo evidentno doći do toga da je prijava lažna. Po zvaničnoj statistici svaka deseta prijava kradje vozila je lažna, a zaprećena kazna po službenoj krivičnoj prijavi je ili novčana ili do godinu dana zatvora. Nema zajabavanja sa tim stvarima.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Mogu njemu razni vidovi neprijatnosti da se dese ako pokuša da na prevaru odgovori prevarom. Zato se lepo stavr prvo prijavi onakvom kakva jeste.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Mi tupimo, samo Mareta nema da se javi 

-
- Trovač foruma!
Da se meni focusa rijesiti ja bih legao i rekao udri al para nazad nema