Ja sam skupio na NIS-u 60 bodova i kolko sam mogao da procitam na sajtu dobicu celih 60 din

Van piše: ...за све те буђаве фордове
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Moguce, ali ne vidim nista lose u ovim akcijama, ja sam u startu po uzimanju EKO smile kartice imao koristi. Zasto? Pa EKO je napravio deal sa nekim radnjama iz kataloga da imas stalni popust kod njih. Tako ja sa mojom EKO karticom imam popust u radnjama biciklisticke opreme, Capriolo, a fala bogu stalno nesto kupujem od rezervnih delova, tako da nista nisam ulozio a imam popust od 10%macaneli piše:psihologija je cudo
I ja isto, samo malo drugačijedule0911 piše: ja sam u startu po uzimanju EKO smile kartice imao koristi.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam