Ljudiiii, jel zna neko gde se stavljaju CD-ovi u ovaj model radija, tj. gde se nalazi CD sarzer u mondeu 2010.god? http://s2.paultan.org/image/ford-mondeo-sony-stereo.jpg
(a nije ovaj prorez iznad, jer je tu neka plastika koja se ne pomera)
ja sam pokusala na sve nacine da ubacim Cd tu, ali nikako nece Jel postoji mogucnost da je zaglavljen neki CD unutra pa da zato nece da primi nov? Prikazuje mi da su prazna mesta za CD (svih 6)..
Porukaod BojanM » nedelja, 18. jan. 2015. u 22:02h
Sanja, za neku drugu priliku... napiši malo opisniji naslov teme. Skoro svaka tema na ovom delu foruma bi mogla da nosi naslov "Pomoć" ili neku varijaciju ("Upomoć", "Pomagajte") ali to ne pomaže nikome drugom da sazna o čemu se radi u temi tj. koji je problem u pitanju.
A Milan je samo zavidan što imaš noviji Mondeo od njegovog.
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Ne mogu da se ne setim jedne price jos sa pocetka upotrebe racunara... jos su flopete od 5 1/4 inca bile glavne.
Zovu podrsku neke firme, posto nikako nece da prihvati trecu instalacionu disketu nekog programa.
"Stalno trazi disk broj tri, a jedva su ona dva prethodna stala u ovaj mali prorez"
Kad je već tema otišla u peršun... imao sam ja na jednom od ranijih radnih mesta "slučaj" računara, za koji su me upozorili "donji flopi oštećuje diskete, a gornji ih guta".
Naravno, neki biser je na "donje" 3.5" mesto ubacio flopi drajv, umesto da ga je stavio iza predviđenog proreza na maski, i on se naravno vremenom izraubovao... A dežurne sivonje su onda toliko gurale disketu u onaj prorez na kućištu da su na kraju pokrivili lim koji ga je iznutra zatvarao i diskete su upadale u kućište, gde su i ostajale.
Izvukao sam preko 20 prašnjavih flopi diskova iz tog kućišta...
pozdrav, Bojan
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
Ih, lako im je bilo sa kratkom i tvrdom 3.5" da ih vidim sa velikom i mekom 5.25"
Koliko sam flopeta izvadio iz racunara 90-tih... da sam ih cuvao sad bi se obogatio na prodaji "oldtajmera"