Ford Taunus 1600 GXL
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Ford Taunus 1600 GXL
i mene interesuje 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- taunus gxl
- Poruka: 175
- Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 16:47h
Poslao sam PP obojici... Moj broj je 0641190284 za ostale informacije... pozz

- taunus gxl
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Власник одустао од продаје .
Ево пар сличица да се види какав је ауто .

Ја дошао са намером да набавим донора за лајснице и ситнице , кад оно :
Оригиналан боја , оригиналне сајтне . Никада лимарски није рађен . Крила без рупица и бубрега . Ентеријер добро очуван , сем мебла на седиштима који не постоји , остала само поставно платно преко сунђера , Све на колима фабрички , без икакаве преправке или буџевине
Мотор пали , ради фино . Умрало му квачило , па не може ни да се мрдне без гурања . На механици све оригинално , поклопац филтера ваздуха као нов ...
Све у свему одлично стање аутомобила за сређивање , поготову што је то 43 године стар ауто . . Продавац крајње нормалан , културан и реалан ... Код нас то је веома ретко .
Једин замерка је проблем око папира , јер је валсник преминуо , па оставинсак расправа и све то .... То ме је и задржали да га не искеширам јуче ... и данас није више на продају
Да га средиш и уживаш у њему Милоше
Ево пар сличица да се види какав је ауто .

Ја дошао са намером да набавим донора за лајснице и ситнице , кад оно :
Оригиналан боја , оригиналне сајтне . Никада лимарски није рађен . Крила без рупица и бубрега . Ентеријер добро очуван , сем мебла на седиштима који не постоји , остала само поставно платно преко сунђера , Све на колима фабрички , без икакаве преправке или буџевине
Мотор пали , ради фино . Умрало му квачило , па не може ни да се мрдне без гурања . На механици све оригинално , поклопац филтера ваздуха као нов ...
Све у свему одлично стање аутомобила за сређивање , поготову што је то 43 године стар ауто . . Продавац крајње нормалан , културан и реалан ... Код нас то је веома ретко .
Једин замерка је проблем око папира , јер је валсник преминуо , па оставинсак расправа и све то .... То ме је и задржали да га не искеширам јуче ... и данас није више на продају

Да га средиш и уживаш у њему Милоше
- taunus gxl
Hvala Stevane sve si rekao.... da sam ga prodao bilo bi mi mnogo krivo... auto je vrhunski I redak primerak sto se tice opreme... ako Bog da pocne sređivanje kompletno u skorije vreme... pozdrav
Old ford's never die...they just run faster

Old ford's never die...they just run faster

- brabas
- Poruka: 486
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 00:35h
Nadam se da ćemo ga jednog dana videti i restauriranog na ovom forumu, zaslužuje da se vrati u prvobitno stanje, bez ikakvih budženja, stvarno je prelep. 

- slowmotion
- Ljubazni komsija
- Poruka: 823
- Član foruma od: subota, 9. maj 2009. u 21:22h
Ako sam dobro shvatio, ovde može lock? 

"Don't find fault, find a remedy" - Henry Ford

- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h