Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Video clipovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
nikola_focus
Poruka: 1490
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Re: Video clipovi

Poruka od nikola_focus » utorak, 9. dec. 2014. u 17:47h

A i ti kakav si covek nisi mu dao dovoljno prostora da izadje, trebao si barem 50m ranije da stanes :D Cini mi se da si vec kacio ovaj klip negde, ili sam ga ja sam nasao, ali uglavnom za nevericu, mada je ona situacija sa X3 jos gora.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » utorak, 9. dec. 2014. u 18:49h

Jesam kacio i ovde, zato sam sad bez thumba. Što je najgore tu je još jedan lik, van kadra, koji mu kao pomaže, ičuje se kad mu kažem da ovog uputi na moju stranu, a ja da ću se još pomeriti, a već sam bio više od 5m udaljen. A i muškarac je vozio. Kapiram da je lik ok, i da se samo trudio da ne ogrebe ove oko sebe, ali dobro dođe klip da se zezaju Audisti.

pancerFF
Poruka: 1076
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h

Poruka od pancerFF » utorak, 9. dec. 2014. u 23:42h

Nema vise zamagljenih prozora. :D

[youtube][/youtube]
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.

macaneli
VIP
Poruka: 9926
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » utorak, 9. dec. 2014. u 23:45h

ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

pancerFF

Poruka od pancerFF » sreda, 10. dec. 2014. u 00:03h

Pi bre, ovaj totti ko da spava po auto sajtovima :D . Ja videh na Blicu malo pre.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » sreda, 10. dec. 2014. u 11:05h

:P
Slika

pancerFF

Poruka od pancerFF » sreda, 10. dec. 2014. u 22:19h

Nagrabusi lep Mondisa. thumbsdownh . Tako to ide kad obilazis kolonu, a imas botove koji ne gledaju u retrovizor.

[youtube][/youtube]

stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Poruka od stalker92 » sreda, 10. dec. 2014. u 23:17h

[youtube][/youtube]
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 11. dec. 2014. u 00:19h

Kakvi debili sta im pada na pamet hahahaha hahahaha hahahaha

@udes
Klasicna nepaznja, mrzim takve ljude koji ne znaju sta se desava oko njih u saobracaju.
Fiesta!!

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 11. dec. 2014. u 00:39h

Tako je naebao ćaletov kolega, počeo u preticanje i kre*en ispred njega krene takođe kada mu je ovaj već bio svojm prednjim točkom do njegovog kretenovog zadnjeg.
Kolega cimno volan, sletio u jarak i isprevrtao se, kre*en nastavio nije se ni zaustavio. Čovjek koji je bio ispred njih zaustavio se, ostavio mu kontakt ako mu bude trebao svjedok.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mbole
Poruka: 14947
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 11. dec. 2014. u 04:43h

Insitiktivna i pogresna odluka.
Nabodes kretena da najebe on a ne ti. Plus je onda on kriv, ne moze nikuda...
Djak pesak :)

popovicvl
Poruka: 5655
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » četvrtak, 11. dec. 2014. u 07:39h

S'tim sto je Mondeo preticao kolonu auta.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 11. dec. 2014. u 09:59h

S tim sto nije preticao kolonu.
Kolona je, bar u nasem zakonu, definisana kao skup od 3 ili vise vozila (zaboravih tacan broj ali nije ni bitan) koja voze na nedovoljnoj udaljenosti da bi se ubacio izmedju njih. Tj kad pretices, da ne mozes da obices 2 i vratis se u kolovoznu traku.
Sto bi trebalo da znaci, kolona je samo onda kada svi stoje/idu polako. Kada se krecu, da su svi normalni i drze odstojanje (mada uglavnom vecina drzi dovoljno), mogao bi sasvim normalno da preteknes 15 vozila koja idu "ukolonceno".
Obozavam te sto prave zastoj kad se zakucaju iza slepera i slicno, voze tako desetinama kilometra, posle ja ispadam nasilnik kad ih obidjem 10 odjednom.
Fiesta!!

pancerFF

Poruka od pancerFF » četvrtak, 11. dec. 2014. u 10:16h

E zato se ovo zove kolona. Kakav baksuz, taman ih sve obisao :doh: .

[youtube][/youtube]

Inace, ovo je meni moglo da se desi, tj. meni i liku u Audiju ispred mene. Obilazimo 2 slepera, prav put, nije bila neka velika brzina i izlazi lik iz fabrike, Audi se uvukao izmedju, a ja prekinuo preticanje. Za.ebana rabota.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 11. dec. 2014. u 10:31h

Pa sad, ni ovo nije bas kolona, vise nedrzanje odstojanja ovih sto pretice :) Niti je guzva niti stoje u mestu da postoji razlog da idu jedno drugom u dupetu.
Mada ovo preticanje mislim da je svejedno debilno jer obilazi pored autobuske stanice, pesacki, itd. A ovaj u corsi ne gleda, verovatno iz navike jer niko ne pretice na tom mestu, sto ne znaci da ne treba da gleda.

Desilo mi se jednom da sam preticao sleper i morao da stanem zato sto je curka izasla iz sporedne ulice meni u susret, i kad me videla usrala se i stala na sred puta i ceka. Bilo je, ili seci sleper od 35t ili koci, srecom pa sam isao relativno sporo, sleper jos sporije, pa sam ukocio, i sacekao da svi prodju da ih ne usporavam. A curka gleda svo vreme, ja joj svirnem u fazonu jel gledas ona krece da se beci na mene. Ne razumem stvarno, dal ljudi uopste ne razmisljaju o mogucnosti da kad postoji isprekidana linija neko moze da im dodje u susret ili misle da je preticanje radnja koju rade samo nasilnici i huligani, ko bi jos obilazio na pravcu dugackom par kilometara, pa jos u naselju! Inace mi se cesto desava da iskacu bez gledanja iz sporednih sokaka ali odmah primete pa se sklone u stranu ili nesto, ova curka je stala na sred puta i ceka da je udarim.
Fiesta!!

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » četvrtak, 11. dec. 2014. u 10:56h

Овај што вози је комплетни дебил . Имао је 3 секунде од када је видео корсу до тренутка удара . Могао је да нагази кочницу и да стане , могао је да се удене десно иза џипа јер је било места . Он је одлучио да бежи лево . Уз све то , није ни брзо ишао . Једино ако је није гледао напред , па није одмах спазио корсу , али онда је дебил на квадрат . Било је места и да прође између корсе и џипа . Од 3 могућности он уради нешто четврто , скренуо лево .
Возач корсе је требао да погледа десно , при укључењу , али у свему овоме он није крив . Закуцао се човек у њега а имао је времена да га избегне или стане .
Poslednja izmena: van, na dan četvrtak, 11. dec. 2014. u 11:00h. Ukupno izmenjeno 1 put.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 11. dec. 2014. u 11:00h

To je i meni bilo cudno, koliko je kasno reagovao, i to kontra svakom instinktu on je otisao levo... Zato i rekoh gore "itd", dosta faktora za debilno preticanje :)
Ko je kriv nije preterano bitno, da je pogledao sacuvao bi se budale i problema koje ce svakako imati...
Fiesta!!

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 11. dec. 2014. u 11:12h

Nikada mi neće biti jasan taj zakon, zbog čega su zabranili preticanje više od 3 auta. Zar nije lakše, ako si već krenuo u preticanje, naročito kod slabijih auta, zaletiš se, imaš brzinu i pretičeš ih u cugu koliko možeš, tj. koliko ti preglednost dozvoli. Onako kada moraš da se vraćaš u svoju traku, usporavaj, pa ponovo, samo gubiš brzinu, raste ti potrošnja i moraš ponovo da izviruješ, onako kada si već u lijevoj traci imaš bolju preglednost, naročito ako je pravac ili blaga desna krivina.
Do sada sam najviše preticao 5 auta, a najduže preticanje mi je bilo dva šlepera i auto između njih. Mnogo lakše ih preteći na pravcu, kada oni idu oko 60, a ja sa 90-100 preteknem ih.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » četvrtak, 11. dec. 2014. u 11:34h

kume sam zakon je pravljen da se nakupe pare, bole njih za bezbednost! Da se malo brinu za bezbednost bilo bi na televiziji onoliko sehtaskih ubistva po vojvodioni pogotovo, a ne u saobracaju! U saobracaju imas vise faktora, trenutak nepaznje, sreca, glupost, neispravan auto i blesavljenje! Nemozes da racunas ladu i nkog dzipa sa zimsim gumama po snegu, al po zakonu su isti! Nemoze neko da divlja sa nekom sumecom tabletom i sa novim autom, to je po zakonu isto! Nemoze neki klinac da divlja sa autom pijan, zadnjom vucom, i 250 ks, al moze da naplate kzanu za svetla na + 40! Nemoze pandur da naplati kaznu na magistrali gde je ogranicenje 20 ispred osnovne skole u 3 sata ujutru kada je "najveca" aktivnost u skoli, al moze, mene su cekali! Sve to rezultat unutrasnje svadje, brena moze da predje na svako crveno i nista, a ja pizdim za pojas! Nemoze skodom i letnjim gumam da obidje sleper, napravi kolonu, i kada obidjes, naravno ako poznajes relaciju, ako mozes da se vratis u svoju traku jer ima mesta, onaj sa krzinom ni sleper nemoze sda sustigne, i ako nema murije, ja cu uvek da obilazim, pa sledeci put ebacu im iskreno i majku i oca za onih 2500 dinara, kada naplate breni i estradi neka se jave, ja da sponzorisem ludake, lopove i pink, nepada mi napamet........
Preticanje kolone je opasno, treba izvoditi oprezno, i najbitnije je iskustvo i strpljenje, ako nisam raspolozen, ja neobilazim ni traktor, ako jesam i siguran, onda obilazim, to je najbitnije po meni, a dali ima 10 ili 3, meni je svejedno! Ako je pravac, pored bankina, imas amblender za ludake, polako da mozes da reagujes i pretici slobodno....
preticanje u kolini je opsano, ako ima puteva koji se ukljucuju u glavni, pesaka, ljudi koji negledaju dali je neko poceo da obilazi, vracanje u traku u slucaju nemogucnosti preticanja, udarna rupa moze da naprvai glupost, moze neko u koloni da skrene levo i eto ti belaja ......

van
VIP
Poruka: 9042
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » četvrtak, 11. dec. 2014. u 12:03h

Па све треба лепо проценити пре претицања . Прво да ли има довољно места , друго да ли нема раскрсница и људи дуж трасе претицања , треће у ком стању је коловоз .
Више пут ми се десило да кренем у облиљжење и на пола пута схватим д аније безбедно да наставим и прикочим и вратим се назад . Мени је безбедно 3 секунде од мимоилажења са возилом из супротног смера , мада то зависи од брзине .

Vladan

Poruka od Vladan » četvrtak, 11. dec. 2014. u 13:08h

Uopšte nije tačno da ne sme više od 3 vozila da se pretekne. Ne sme da se pretiče kolona, a kolonu čine najmanje 3 vozila koja se kreću jedno iza drugog, a na način da nije realno da možeš da se ubaciš među njih. Velika razlika.

Oooopssss, sad videh da je Dule već rekao.

Evo kako to radi mali Fusion:

Neskica
Poruka: 77
Član foruma od: sreda, 25. mar. 2009. u 09:22h

Poruka od Neskica » četvrtak, 11. dec. 2014. u 13:46h

Dobro prži mali :)

tt
Ford Focus 1.6 TDCi

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 11. dec. 2014. u 20:17h

Nisam gledao sve, ali ono na 40 sek ne bih nikada. Ne vidim šta je iza kamiona, nikad ne idem ako ne vidim šta je ispred mene, bar onoliko koliko mi treba da preteknem to vozilo ispred mene. Naravno to je neka procjena, ne mogu reći u metar.
Možda u Srbiji nije ograničeno na 3 auta, u Bosni jeste. Ćale platio kaznu prije par godina jer je pretekao 4-5 auta.

Iskreno, pazim kada pretičem, nikada ne pretičem ako vidim da će biti gusto da ne bi uletio u makazice. Jesam jednom, ali to je bila brzina 20 na sat.
Traktor ispred mene, pratim ga skoro kilometar, ja prvi iza njega. Iz suportonog smjera takođe kilometarska kolona. Srećom neki je iz suprotnog smjera skretao i napravila se mala praznina u koloni. Nije velika, ali dovoljno. Pri većoj brzini nikada ne bih išao na tako nešto. Prošao sam od trakotra na metar i po, a od onog iz suprotnog smjera bila je nekih 3-4 metra.

Nekada preteknem i kada je puna linija. Kao npr. vraćam se iz BL za Doboj, put ide nizbrdo, lijeva krivina, ali sa lijeve strane nema ničega osim provalije, krivina je dugačka tako da vidim ispred sebe oko 500 m. Nikog nema, preteknem tu dva auta i neki kamion koji se tuda spuštao sporo. Naravno bez velikog zaletanja, ipak se ide nizbrdo. Mama bila sa mnom, počela da se hvata za sjedište i paniči. Možda izgleda rizično i opasno, ali zaista nije, jer se vidi dovoljno daleko.

Vladan

Poruka od Vladan » četvrtak, 11. dec. 2014. u 22:34h

Drugačije hvata kamera, nego što se vidi uživo.

Ako si primetio, od početka tog kadra, od 41. sec se vidi nadolazeća krivina, tamo ispred kamiona, i vidi se da nema nikog, samo se na 1s ne vidi ta krivina, od 46 - 47, a kada joj se približim, tada, ako si primetio, krenem u desno, prema prostoru između 2 kamiona, da se ubacim ako se nekim čudom neko pojavi, a onada kad se pogled potpuno otvori, a uživo se vidi dosta "dublje" nego što kamera pokazuje, i nagnem se u desno i istegnem vrat ..., tek onda prođem i ovaj kamion s čela. U svakom slučaju, i ja to ne radim baš često (samo pri povratku iz CG, tad je prilika), zato sam i stavio u film, jer mi deluje neuobičajeno. Nekome je to ništa, svakodnevica, i uopšte ne vidi da je to nešto iole opasno, ni u dalekoj mogućnosti, čak ni zanimljivost.

BTW, brzina nije velika, oni idu 50-60, a ja max 80, verovatno i dosta manje.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 11. dec. 2014. u 22:43h

Da hbg, smetnuo sam s uma da je kamera na sredini, nije lijevo ispred vozača.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“