Izvlacenje ostecenja vakumom
Moderator: ace1
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Izvlacenje ostecenja vakumom
Jel ima neko iskustva sa vakumskim izvlacenjem ostecenja na limariji,imam par sitnih ulubljenja koja me nerviraju,koliko sam gledao na You tube-u resavaju to vrlo lepo bez ostecenja farbe,e sad ko to radi i koliko to otprilike kosta?
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Re: Izvlacenje ostecenja vakumom
Išla sam ja na procenu kod "Duleta masera" u Zemunu. Ako se dobro sećam (a nisam sigurna), mislim da je kod njega cena 20 e po mestu. Mada cena verovatno varira od toga koliko ima da se radi i kako te odmeri.
Najbolje svrati kod njega kad si u prolazu da ti da procenu jer svakako neće hteti ništa da procenjuje preko telefona dok ne vidi oštećenje.
Samo, kod mene nije moglo da se radi jer je udubljenje bilo takvo da su boja i lak ispuckali.
Izgleda da izvlačenje vakuumom lepo ispadne samo tamo gde boja i lak nisu mnogo postradali, tj. gde nije mnogo veliki ugao "upada"
Najbolje svrati kod njega kad si u prolazu da ti da procenu jer svakako neće hteti ništa da procenjuje preko telefona dok ne vidi oštećenje.
Samo, kod mene nije moglo da se radi jer je udubljenje bilo takvo da su boja i lak ispuckali.
Izgleda da izvlačenje vakuumom lepo ispadne samo tamo gde boja i lak nisu mnogo postradali, tj. gde nije mnogo veliki ugao "upada"
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
imas blizu tebe na obilaznici sa leve strane kad ides ka Ns rade likovi,Bokiju su ispravljali kad mu je pao sneg sa zgrade
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
-
Gde tacno kod obilaznice,nisam te bas skapirao?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
od tebe prodjes skretanje ka Dragomiru kod 1000 ruza i nastavis prema Zelezniku,pre semafora koji vodi u Resnik sa leve strane,imas crnog narandzastog focusa karavana mk1,pored ima i nekih radnih masina,bagera

ima se,moze se - nema se,mora se....
-
Aaa sad znam... 

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ja sam takodje isao kod Duleta masera u Zemun, covek mi ispravio dva ulubljenja, gde nisu bili osteceni lak i farba. Dva manja ulubljenja, sa dolaskom na bum kod njega, su me kostali 20e. Ja prezadovoljan.