Културо , еве ме
Сликано је са блицом и мрачној комори за фарбање , пошто није радила .
Ауто изгледа феноменално када се стегао лак , али пошто нисам нормалан , и хтео сам 3 слоја лака , а то је било немогуће при овој температури , јер грејач на комори није штео да проради . Одлучено је да се алк стегне 10 дана , да се прешмиргла са 1200 воденом , чисто да се убије сјај и скину све минорне имперфекције , и онда још 2 руке лака . Убио ме бог ако ауто не себи нема бар 20 кг разних фарби и премаза које сам му сасуо . Купио сам 4 кг ове жуте базе , и офарбао сам једно 8-9 руку и још нисам потрошио сву базу . Срђан фарбар ме је питао да ли сам луд , 3 руке су довољне , ја ко велим да не буде провидна база , а и имао сам фине рисеве на шприц гиту .
Полако припрам ствари за звучну изолације , и електрику . Централна брава , гомила дискретних лед светала по кабини , инсталација за музику , сређивање фабричке ел . инсталације старе 40 година , У Панчево да се купи или прави нова шоферка и задње стакло .... итд , итд . То су неки од послова који ме чекају у наредном периоду .
Сада је све лакше , и делује као да иде низбрдо када је ауто офарбан .
Остало је и питање фелни , да ли 13 , 14 , или 15ице , и да ли да буду фабрчке ( 13ице) или неке 15 , са 195/55-60х15 или чак 205/50 х15 .
Фелен треба да имају полирани руб или сребрни и срце у овој црно љубичастој боји .