Vicevi
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Vicevi
ali ne nosis raHatluk
+ sigurno nosis vino,a ja viski 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- totti
Hebo te rahatluk, skuplje je još 100 gr kafe od njega
Dobro da ne odneseš Smoki
A viski kupuješ na buvljaku za 5e

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Smoki
Zamišljam kako domaćica u špajzu viri u kesu da vidi šta je gost doneo, i vidi - SMOKI
Nego, pruži ruku na slavi, reci srećna slava i poljubi se triput (tako sa svim ukućanima - jbg). Full kontakt.
Dakle, nemoj ono s vrata svima - e srećna slava.
Ako na ulazu stoji poslužavnik sa kuvanim žitom i vinom, uzmi malo žita i gucni vino, pa tek onda sedaj za astal. Alternativno će ti doneti poslužavnik sa žitom kad već sedneš.
Ponudiće te u nekom trenutku da uzmeš komadić slavskog kolača. Nemoj da kažeš "Ne, hvala"
Ostatak je kao na bilo kojoj kućnoj gozbi

Zamišljam kako domaćica u špajzu viri u kesu da vidi šta je gost doneo, i vidi - SMOKI

Nego, pruži ruku na slavi, reci srećna slava i poljubi se triput (tako sa svim ukućanima - jbg). Full kontakt.
Dakle, nemoj ono s vrata svima - e srećna slava.
Ako na ulazu stoji poslužavnik sa kuvanim žitom i vinom, uzmi malo žita i gucni vino, pa tek onda sedaj za astal. Alternativno će ti doneti poslužavnik sa žitom kad već sedneš.
Ponudiće te u nekom trenutku da uzmeš komadić slavskog kolača. Nemoj da kažeš "Ne, hvala"

Ostatak je kao na bilo kojoj kućnoj gozbi

- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
hvala drugovi!

EDIT:
kolače nikad ne odbijam, bez obzira na sastojke (dokle god se zove kolač, jel)
kolko mi je poznato, još nisi bio u daščaritotti piše:Hebo te rahatluk, skuplje je još 100 gr kafe od njegaDobro da ne odneseš Smoki
![]()

EDIT:
kolače nikad ne odbijam, bez obzira na sastojke (dokle god se zove kolač, jel)

Poslednja izmena: CrnaTica, na dan sreda, 12. nov. 2014. u 14:28h. Ukupno izmenjeno 3 puta.
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Ajoooooooooooj

ima se,moze se - nema se,mora se....
- totti
- CrnaTica
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
za kolac zavisi, posto se kod nas lomi u kuci, pre rucka..to je meni fin obicaj..
a flasa pica nije bilo kakva, nije umesno poneti viski, trebas poneti flasu rakije il vina, ili bolje nemoj nikakvo nego da poneses viski..
a flasa pica nije bilo kakva, nije umesno poneti viski, trebas poneti flasu rakije il vina, ili bolje nemoj nikakvo nego da poneses viski..

- CrnaTica
vino sam i planirao, neko kvalitetno
jedino, ne stignem na ručak, nego na večeru, al to sam im već rekao..

jedino, ne stignem na ručak, nego na večeru, al to sam im već rekao..

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
A vala sta ko meni donese tako ja njemu, kada sam poceo da slavim, ja nekome viski on meni sapun, pa jel sam ja strokav pa mi treba za slavu sapun! Tako sam i uhvatio, kako mene neko postuje tako i ja njega! Svasta sam dobijao, novu decju jaknu kojoj su zasiveni rukavi- feler, za sina! I zenu bi udavio kada posle juri takvima da kupi nesto stvarno kvalitetno! Mada ima i slucajnih ispala. Najveca fora je od drugara koji ima imovinu preko desetak miliona, doneo mi za slavu zensku benkicu za devojcice, a ja jos decu nisam imao! Kaze keva mu pakovala, pa ni on nije imao decu, nego njegova sestra nije ni otvorila, mislila je da je bombonjera
! normalno ubacio ga u masninu kada nema publike! Sto je najgore dobijem cerku sledece godine i dete nosilo!
Posle hteo sam da ga udavim sto sam dobio cerku! E kad se ozenio ja njemu namerno donesem roze carapice, naravno bila mu prvo cerka 

- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Nemoj nositi kais ni slucajno. Samo otkopcas gornje dugme od pantalona.
- CrnaTica
darko darko piše:A vala sta ko meni donese tako ja njemu, kada sam poceo da slavim, ja nekome viski on meni sapun, pa jel sam ja strokav pa mi treba za slavu sapun! Tako sam i uhvatio, kako mene neko postuje tako i ja njega! Svasta sam dobijao, novu decju jaknu kojoj su zasiveni rukavi- feler, za sina! I zenu bi udavio kada posle juri takvima da kupi nesto stvarno kvalitetno! Mada ima i slucajnih ispala. Najveca fora je od drugara koji ima imovinu preko desetak miliona, doneo mi za slavu zensku benkicu za devojcice, a ja jos decu nisam imao! Kaze keva mu pakovala, pa ni on nije imao decu, nego njegova sestra nije ni otvorila, mislila je da je bombonjera! normalno ubacio ga u masninu kada nema publike! Sto je najgore dobijem cerku sledece godine i dete nosilo!
Posle hteo sam da ga udavim sto sam dobio cerku! E kad se ozenio ja njemu namerno donesem roze carapice, naravno bila mu prvo cerka

imat ću na umupopovicvl piše:Nemoj nositi kais ni slucajno. Samo otkopcas gornje dugme od pantalona.

-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
- CrnaTica
nakon nekoliko višnjevaca i vina... više nije bruka ispitivat o običajimatotti piše:![]()
[youtube][/youtube]
Odneseš flašu pića, 200 gr kafe i kažeš srećna slava.
Dres kod nije baš toliko obavezan, možeš i u farmerkama. Samo da ne ideš baš u nekom fudbalskom dresu...

košulja se kida kad se dijete rodi

popovicvl piše:Nemoj nositi kais ni slucajno. Samo otkopcas gornje dugme od pantalona.

- totti
- darko darko
ja cu totiju da pocepam kosulju kada bude vodio u dascaru, i da kazem, dobio covek sina, daj svima sta ce da jedu i puju na njegov racun! 

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Ih Dare,pa negleda se poklonu u zubedarko darko piše:A vala sta ko meni donese tako ja njemu...

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- darko darko
a i to sto kazes~!
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
A ono kad ti donesu neku glupost,nit' da koristis,nit' da gledas tj nema nikakvu funkciju samo smeta,a ne smes da bacis jer je zenina familija to donela

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- CrnaTica
ne, pročitaj red iznadtotti piše:Nisi valjda uradio ovoblackbird700 piše: košulja se kida kad se dijete rodi![]()

- totti
darko darko piše:ja cu totiju da pocepam kosulju kada bude vodio u dascaru, i da kazem, dobio covek sina, daj svima sta ce da jedu i puju na njegov racun!

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Mislim da će prije Kina ući u Evropsku Uniju nego što će Toti odvesti u Daščaru.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- darko darko
nije toti cicija, bar prema meni nikad nije bio, al da je zajebancija, jeste, i uzivam u tome, i od mene ima 5 bambija sto i on prihvata! 

- totti