BTW. ja sam ovaj desno sto ima belu majicu i pise "I love focus mk1

Kôd: Označi sav tekst
https://dl.dropboxusercontent.com/u/84237970/CAM00694.jpg
sad samo cekam da se neko od dizelasa javi i da krenem da kokam kokicebokicrni piše: Dizelke se ne budze zato sto su teske, na navaku ili preko fruske gore ili jos bolje preko divcibara gde vozim stalno nema sanse.
Da je tako onda bi svi na trkama vozili dizele
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Za kintu koju ces ti uloziti da izvuces +20% dizel ce ici +30% (ako ne i vise)... Sto se tice krivina, nije sve u snazi motora, ima tu dosta stvari u trapu i nesto na relaciji izmedju volana i sedista.bokicrni piše: Da je tako onda bi svi na trkama vozili dizele. ako vec brojis kapi goriva koje potrosi onda kupis fiesti 1.4 tdci i vozis se sa upaljacem![]()
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Obrtni moment konstantan, a nema ga nigde. U istinu, kod mene na Mondeu nije bog zna konstantan, krece se negde od 300 do 400 Nm u rasponu od 1500 do 4000, ovih 150 ima u leru dok vergla anlaser.bokicrni piše:Vidis taj pdf sto si mi okacio savrseno govori sta se desava. Vidis kako je obrtni momenat skoro konstantan, tome doprinose variatori na bregastama.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()