Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Popravka branika

Sve što ima veze sa Fordom a nije našlo mesto u drugim temama.

Moderator: ace1

Odgovori
shakalkv
Poruka: 878
Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h

Popravka branika

Poruka od shakalkv » ponedeljak, 6. okt. 2014. u 11:53h

Pozdrav ljudi. Na focusu mi je zadnji branik u losem stanju. Neke ogrebotine su bile kada sam kupio auto dok su neke novonastale, uglavnom ne mojom krivicom.
Zanima me vase misljenje, da li mora farbanje kompletnog branika ili se moze nekako srediti, i po kojoj ceni naravno?
Slika
Slika
Slika
Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Popravka branika

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 6. okt. 2014. u 12:01h

Moje misljenje je da bi ovde jedino farbanje pomoglo, sve ostalo bi bilo upitno - da li bi bilo sareno posle radova ili ne.

Takodje je moje misljenje da ne diras nista ako je to auto za svaki dan, nije isplativo. Cim ga ofarbas opet ce te neko zakaciti na parkingu i onda si dzabe krecio.
Fiesta!!

shakalkv

Poruka od shakalkv » ponedeljak, 6. okt. 2014. u 12:08h

Ukoliko bi ofarbao branik stavio bi kuku. Auto je stalno na ulici... sta mislite da malo zamaskiram istom bojom? Cetkicom da popunim malo ogrebotine?

mhetlerovic
Poruka: 178
Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
Kontakt:

Poruka od mhetlerovic » ponedeljak, 6. okt. 2014. u 12:16h

Branik je problematican jer ces tu stalno imati neka grebanja, pitanje je koliko je isplativo i koliko ces se tek posle nervirati kad ga ofarbas pa se opet nesto ogrebe... Meni je branik stalno imao tako manje ogrebotine dok pre par meseci blizu posla komsija nije zaboravio da povuce rucnu na kolima pa udario C-Max na mog Focusa. S obzirom da je komsija placao popravku tog dela dao sam jos neke sitne pare da mi ofarbaju ceo branik, ali da se nije desio taj incident ne bih ga sigurno sam farbao.

zeteks
Poruka: 1296
Član foruma od: utorak, 12. okt. 2010. u 15:56h

Poruka od zeteks » subota, 11. okt. 2014. u 16:52h

nadji lak za nokte u toj boji pa popuni te linije.

shakalkv

Poruka od shakalkv » nedelja, 12. okt. 2014. u 11:40h

juce sam isao kod coveka koji pravi farbu po uzorku. kaze da mi to ne bi nista pomoglo, da bi se oljustila vrlo brzo... Ko ga sisa, za sad teram ovako, pa mozda na prolece ofarbam ceo branik. Zanima me da li ce boja da odstupa mnogo ako ga prefarbam?

zeteks
Poruka: 1296
Član foruma od: utorak, 12. okt. 2010. u 15:56h

Poruka od zeteks » nedelja, 12. okt. 2014. u 20:38h

Sve zavisi od kog proizvodjaca se koristi boja i u kom je sistemu. Vremenom ona menjan boju kako stari. Sasvim sigurno drugacijim tempom nego ona farba koja je nanesena koj godinu ranije. To sto je izgrebano nece zardjati.
Mozes da koristis lak za nokte, pa i da se oljusti pa sta. Druga jeftina varijanta je da nadjes vodootporan marker u toj boji specijalan za aute. Toga je bilo ranije po prodavnicama autodelova. A postoji varijanta ako uspes da nades vodootporan marker u knjizari da je priblizno te boje. Ima sigurno zlatnih i srebrnih oko sto i nesto dinara. Ako ti ne bude odgovaralo obrises allkoholom.

M.M.L.
Poruka: 2063
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
Kontakt:

Poruka od M.M.L. » nedelja, 12. okt. 2014. u 20:46h

Mozda nesto ovako?

[youtube][/youtube]

Odgovori

Povratak na „Svaštara“