Uzeo sam zbog mesta za malo dete,sa 3 vrata je postala akrobacija ubaciti je nazad u njeno sediste
Pusti demone sto lupetaju

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
darko darko piše:treba mu s max ima jednog bebca, a da ima dvoje dece uzeo bi tranzita sa 14 sedista, ma daj![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ako ti tako kažeš...macaneli piše: Uzeo sam zbog mesta za malo dete
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Pa kada ide brzo onda previše duva kroz ventilaciju.totti piše:Šta si pozatvarao ovu ventilaciju
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Nije! Samo iskljucenjom klime se dobije 1% snage! Bas to je falilo za 200 ks! Sad je u reduIosis piše:Pa kada ide brzo onda previše duva kroz ventilaciju.totti piše:Šta si pozatvarao ovu ventilaciju
Moj je 140ks manuelni. Na koliko bi mogao da ga cipujes a da to ne utice na menjac i korpu?BokiRS piše:180 konja i 400 nm, kad bude dosao u novembru podizemo na 200 konja.