Prevarant iz Despotovca
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Prevarant iz Despotovca
Juce mi se jos jedan drugar upecao na foru,lik iz Despotovca prodavao fokusa stranca,dogovor je bio da mu ga dotera kuci ali da mu unapred uplati 50eur za gorivo,naravno tel je vise nedostupan od lika ni traga ni glasa...
Prosle nedelje je jos jedan drugar kupovao fiat stila,isto je lik bio iz Despotovca,isto mu trazio pare za gorivo unapred,medjutim drugar je rekao da ce doci sa rodjakom koji radi u policiji i da ce sami preterati auto,naravno ovaj je u momentu rekao da je auto upravo prodat...
Prosle nedelje je jos jedan drugar kupovao fiat stila,isto je lik bio iz Despotovca,isto mu trazio pare za gorivo unapred,medjutim drugar je rekao da ce doci sa rodjakom koji radi u policiji i da ce sami preterati auto,naravno ovaj je u momentu rekao da je auto upravo prodat...
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Prevarant iz Despotovca
msilimd a sada prodaje pasata stranca! 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nikad necu razumeti bilo kakvu uplatu unapred ljudima koje ne poznajes...
Fiesta!!
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
aj da ga zovemo svi 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
samo kazes, "suu, ja sam iz despotovca, kako te neznam, daj mi adresu docicu do tebe" 

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
+1dule0911 piše:Nikad necu razumeti bilo kakvu uplatu unapred ljudima koje ne poznajes...
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Fora na koju vecito ljudi padaju. Ne razumem. Sto ne bi doterao auto, dao bih mu pare kad stigne. Za 50 eura (6000 dinara) moze da se sipa skoro 40 litara dizela, kao da treba da ga dotera iz Horgosa u Presevo.dule0911 piše:Nikad necu razumeti bilo kakvu uplatu unapred ljudima koje ne poznajes...
-
Imam lika koji mi je isto prvi put trazio kintu za gorivo,i dan danas saradjujemo,covek je vise puta imao problem,doveze auto iz Vranja za Beograd i onda ga kupac ovde za*ebava i ucenjuje,moze i da se unapred da neka kapara ali se treba obezbediti validnim licnim podacima...
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Nije bas vezano za ovog lika , ali moj burazer je pre 10-ak dana naseo na slicnu prevaru , naime pojavljuju se stranice na fejsu koje garantuju tj imaju rezultate fudbalskih utakmica i rade na principu uplata 50 eur odmah , jos 50 posle utakmice (ako ista prodje kako treba) i iako sam burazeru objasnjavao da nema sanse da je to legit varijanta on je uplatio tih 50 eur i jos 7.000 na tiket (dobitak 240.000 din) , naravno nije prosao tiket a fejsbuk stranica je obrisana.
Na kraju krajeva ko normalan bi prodavao informaciju za 50 eur ako je vec siguran u svoje kote , pa otisao bi i bapnuo 1.000 eur na tiket i digao 30.000 ...
Na kraju krajeva ko normalan bi prodavao informaciju za 50 eur ako je vec siguran u svoje kote , pa otisao bi i bapnuo 1.000 eur na tiket i digao 30.000 ...
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Dosta njih ovo ne shvata, a tako je jednostavno.Taunus 17m piše:Na kraju krajeva ko normalan bi prodavao informaciju za 50 eur ako je vec siguran u svoje kote , pa otisao bi i bapnuo 1.000 eur na tiket i digao 30.000 ...
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Има онај виц :
" ...... И колико ти сине имаш година ?
- мммммммм 35 мммм....
-И још верујеш у Деда -мраза ? "
" ...... И колико ти сине имаш година ?
- мммммммм 35 мммм....
-И још верујеш у Деда -мраза ? "
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Bas tako , sto bi se reklo "Ako je suvise dobro da bi bilo istinito , onda verovatno i nije" ...
Svi se primaju na pricu o lakoj i brzoj zaradi , a toga nema.
Svi se primaju na pricu o lakoj i brzoj zaradi , a toga nema.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Negde sredinom 80-tih je tip provalio "vodicu za musku decu". Ako bude zemsko, vraca pare. Cak je stvarno i vracao.
Naravno prodavao je najobicniju zasecerenu cesmovacu.
A sansa za dobitak 50% uz sansu za gubitak 0%
Kako rece neko (znao sam i ko, al zaboravio, neki amer cini mi se):
Jedini besplatan rucak na koji ces biti pozvan, je onaj na kome si ti glavno jelo
Naravno prodavao je najobicniju zasecerenu cesmovacu.
A sansa za dobitak 50% uz sansu za gubitak 0%

Kako rece neko (znao sam i ko, al zaboravio, neki amer cini mi se):
Jedini besplatan rucak na koji ces biti pozvan, je onaj na kome si ti glavno jelo

Djak pesak 

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Daj burazeru da pročita članak: http://www.tarzanija.com/kako-klinci-varaju/Taunus 17m piše:Nije bas vezano za ovog lika , ali moj burazer je pre 10-ak dana naseo na slicnu prevaru , naime pojavljuju se stranice na fejsu koje garantuju tj imaju rezultate fudbalskih utakmica i rade na principu uplata 50 eur odmah , jos 50 posle utakmice (ako ista prodje kako treba) i iako sam burazeru objasnjavao da nema sanse da je to legit varijanta on je uplatio tih 50 eur i jos 7.000 na tiket (dobitak 240.000 din) , naravno nije prosao tiket a fejsbuk stranica je obrisana.

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Auuuu 50€ za te dojave. Ja sam to vidio da ljudi kače po faceu, ali sam kontao da je to da im uplatiš 500-100 din. Ali nisam obraćao pažnju jer me to klađenje ne zanima i imao sam neki predosjećaj da je prevara.
Inače imao sam prije 6-7 godina ponudu neke ženske iz Afrike. Već sam nekom pričao na jednom od okupljanja kada smo se dotakli te teme.
Dobijem mail sa pričom kako je ona ćerka nekog generala u nekoj afričkoj državi, a taj general je imao neke silne milione, taj general je ubijen u nekom ratu. Ostali ti silni milioni, ali ona još ne može da raspolaže s tim novcem, uslov je 25 godina ili da se uda, a njoj kao sada 21 godina. Nisam ni znao o čemu se radi, razmjenim par mailova sa ''njom'', posljednji mail je bio da traži 9.000$ za toškove da one dođe ovamo i da se vjenčamo... Mislim se malo-morgen, niti imam 9k$, a i da imam prevara 100%.
Jutros dobijem mail da sam osvojio na nekoj lutriji 1.3 miliona funti. Nisam ni gledao dalje od naslova.
A prije nekih 10 godina ćale dobije pismo i to na adresu na poslu ne na kuću. Ponuda za dobijanje, DOBIJANJE, 1 kg zlata! Ali pred uslov je da se kupe neki komplet knjiga koji je bio nešto papreno skup.
Mada neki ljudi zasluže da ih tako neko prevari, kada pomisle na laku zaradu. Gledam i oni kockari što otpadaju po kockarnicam i to je po meni jedan oblik prevare. Izgube 100€, a uzmu 20€ i kao njima super!
Inače imao sam prije 6-7 godina ponudu neke ženske iz Afrike. Već sam nekom pričao na jednom od okupljanja kada smo se dotakli te teme.
Dobijem mail sa pričom kako je ona ćerka nekog generala u nekoj afričkoj državi, a taj general je imao neke silne milione, taj general je ubijen u nekom ratu. Ostali ti silni milioni, ali ona još ne može da raspolaže s tim novcem, uslov je 25 godina ili da se uda, a njoj kao sada 21 godina. Nisam ni znao o čemu se radi, razmjenim par mailova sa ''njom'', posljednji mail je bio da traži 9.000$ za toškove da one dođe ovamo i da se vjenčamo... Mislim se malo-morgen, niti imam 9k$, a i da imam prevara 100%.

Jutros dobijem mail da sam osvojio na nekoj lutriji 1.3 miliona funti. Nisam ni gledao dalje od naslova.

A prije nekih 10 godina ćale dobije pismo i to na adresu na poslu ne na kuću. Ponuda za dobijanje, DOBIJANJE, 1 kg zlata! Ali pred uslov je da se kupe neki komplet knjiga koji je bio nešto papreno skup.
Mada neki ljudi zasluže da ih tako neko prevari, kada pomisle na laku zaradu. Gledam i oni kockari što otpadaju po kockarnicam i to je po meni jedan oblik prevare. Izgube 100€, a uzmu 20€ i kao njima super!

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Cuj da joj dam 9000$ i jos da je ozenim. Ala bih se ja raspisao. dao bih joj ponudu koju ne bi mogla odbiti. Da mi da 15000$ i da ne dolazi, moze ovakoIosis piše:posljednji mail je bio da traži 9.000$ za toškove da one dođe ovamo i da se vjenčamo... Mislim se malo-morgen, niti imam 9k$, a i da imam prevara 100%.![]()

Mislim jbt koje su ovo price. Pa je bas tebe trazila. Mislim ne sumnjam u tvoju pricu, nego se cudim njihovoj naivnoj prici na nivou IQ92 pokusava da zajebe IQ87. Borba.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ja sam ubeđen da se Losos potajno nadao da možda nije fora i da će je potencijalno kresnuti 
Sent from Sony Xperia M2

Sent from Sony Xperia M2

-

- Iosis
- VIP
Imao sam sumnju da možda i istina, ali kada sam poslje par mjeseci dobio mail sa istom forom, samo drugo ime, sve je bilo jasno. 
Ma njoj su kao te pare bile potrebne kako bi sredila dokumente i put do ovamo jer trenutno tim milionima raspolaže njen stric koji joj ne da ni banke, a ako se uda onda dobija te milione.

Ma njoj su kao te pare bile potrebne kako bi sredila dokumente i put do ovamo jer trenutno tim milionima raspolaže njen stric koji joj ne da ni banke, a ako se uda onda dobija te milione.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Cuvena nigerijska prevara, samo u varijaciji 
http://www.scamwatch.gov.au/content/ind ... an419scams
http://en.wikipedia.org/wiki/419_scams
Imao sam kolegu u jednoj od ranijih firmi koji je pocetkom 2000-tih naseo. Opleli su ga za 10-tak hiljada (maraka naravno), pre nego sto mu se tu nesto ipak ucinilo sumnjivim, pa se poverio drugom kolegi.
A inace nije toliko glupav, cak bi moglo da se kaze da mu je socijalna inteligencija prilicno visoka (tehnicka bas i nije
). Cudo je sta pohlepa moze da uradi, i kako moze da zaslepi coveka.
Nije lose pogledati cega sve ima ovde:
http://www.scamwatch.gov.au/content/ind ... mId/693900

http://www.scamwatch.gov.au/content/ind ... an419scams
http://en.wikipedia.org/wiki/419_scams
Imao sam kolegu u jednoj od ranijih firmi koji je pocetkom 2000-tih naseo. Opleli su ga za 10-tak hiljada (maraka naravno), pre nego sto mu se tu nesto ipak ucinilo sumnjivim, pa se poverio drugom kolegi.
A inace nije toliko glupav, cak bi moglo da se kaze da mu je socijalna inteligencija prilicno visoka (tehnicka bas i nije

Nije lose pogledati cega sve ima ovde:
http://www.scamwatch.gov.au/content/ind ... mId/693900
Djak pesak 

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
To se sve zove "prirodna selekcija" 
- totti
Ti meseci iščekivanja su ti bili dugi kao godineIosis piše:Imao sam sumnju da možda i istina, ali kada sam poslje par mjeseci dobio mail sa istom forom, samo drugo ime, sve je bilo jasno.

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Zamišljao je kako će im biti slatka dečica, mešanci, pietrenčići 

- totti
- Iosis
- VIP
Opet sam kraće čekao i dočekao, za razliku od nekih koji nikako da odvedu u Daščaru, a izgleda da neću ni dočekat.