PS
bas mi fali thumb down smajli
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ocu da vozim "džipa" i da budem u trendu, ali necu da trosi mnogo i hocu da bude manji za parkiranje.totti piše:Ali je sadašnjost (po meni nažalost) takva da je prodaja ovih mini SUV-ova, krosovera i šta ti ja znam u velikoj ekspanziji![]()
Meni lično je onaj Countryman sinonim za ružnoću, ali ljudi se lože na njega i njemu slične...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Zbog ovako sredjenih kola jako postujem Vagenovce, i cestitam im na tome! Jako puno je eksperimentisanja, i ima mnogo razlicitih primeraka jednog modela!sasa_f1 piše:Obisao sam ovo desavanje, pozeraj, ali bilo je sta i za videti.
Po meni, svaka cast momcima sto ovo podizu na sasvim jedan novi nivo u nasoj zemlji.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()