Ford S-Max 1.8tdci kupovina
Moderator: ace1
- wilson
- Poruka: 111
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2012. u 09:23h
- Kontakt:
Ford S-Max 1.8tdci kupovina
Pozdrav svima,
odlučio sam da se opet vratim na Forda pa me interesuje da li je ovaj motor koji znam da Focus vuče kao lud dovoljan za karoseriju kakva je S-Max.
Lomim se da dam svoj Auris za ovaj minivan ali imam samo nedoumicu da li je ovaj motor knap za ovu kombi karoseriju : )
Takođe, pošto sam do sada vozio Focus benzinca i dizela bez plivajućeg, kako mogu na licu mesta da čujem da li je plivajući u problemu?
odlučio sam da se opet vratim na Forda pa me interesuje da li je ovaj motor koji znam da Focus vuče kao lud dovoljan za karoseriju kakva je S-Max.
Lomim se da dam svoj Auris za ovaj minivan ali imam samo nedoumicu da li je ovaj motor knap za ovu kombi karoseriju : )
Takođe, pošto sam do sada vozio Focus benzinca i dizela bez plivajućeg, kako mogu na licu mesta da čujem da li je plivajući u problemu?
- DzoniPv
- Poruka: 1429
- Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h
Re: Ford S-Max 1.8tdci kupovina
I jos jedno dodatno pitanje, ima li ovde zezanja sa plivajucim kao u mk1 focusu? Ili je to rijeseno?
2007 Ford Fiesta 1.3
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
"Zezanja" sa plivajucim imas kod svakog auta koji to ima, ne samo kod Focusa iliti Forda.
Poslednja izmena: sasa_f1, na dan subota, 6. sep. 2014. u 16:52h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- DzoniPv
Znam al je focus poznat po kratkom intervalu zamjene istog.
2007 Ford Fiesta 1.3
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21535
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Jeeeste milion,to je na svakom modernom dizelu potrošni materijal i kod većine strada na sličnoj kilometraži.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- DzoniPv
Dobroooo
Aj odgovorite covjeku na pitanja, pustite mene 

2007 Ford Fiesta 1.3
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Sve zavisi kakve su ti ambicije. Generalno, sa 2.0 imas samo boljitka, negativnih strana nema. Sa 1.8 imas malo losije performanse (moze se reci i goru potrosnju jer nece trositi nista manje od 2.0 a ide slabije), mada je i to resivo remapiranjem, da bar malo popravis situaciju.
Fiesta!!
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
1750kg je tezak s max pa ti vidi kako ce ga 1.8 vuci
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- wilson
- Poruka: 111
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2012. u 09:23h
- Kontakt:
Upravo sam tako i mislio. Jedino sto trenutno u ponudi u oglasima nema 2.0 motora.
Razmisljam se i o C-Max Focusu, ali ne znam da li je taj van uopste veci od klasicnog focusa.
Vidim da ima dosta njih sa motorom 1.8 pa ako nadjem neki fin primerak, a vidim da ima jednog odrzavanog kod Dragomira, mozda ni to nije lose resenje.
Hvala na razjasnjenju nedoumice u vezi S-Max-a
Razmisljam se i o C-Max Focusu, ali ne znam da li je taj van uopste veci od klasicnog focusa.
Vidim da ima dosta njih sa motorom 1.8 pa ako nadjem neki fin primerak, a vidim da ima jednog odrzavanog kod Dragomira, mozda ni to nije lose resenje.
Hvala na razjasnjenju nedoumice u vezi S-Max-a
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kako mi se čini C-Max je nešto malko veći od Focusa, ali ne mnogo, najviše se primjeti na visini, a širina i dužina je ista, možda dobiješ malo unutra više prostora zbog drugačijeg enterijera.
Možda grješim, to mi je ostalo u sjećanju.
Možda grješim, to mi je ostalo u sjećanju.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Ako se ne varam, B-Max je viša Fiesta, C-Max je viši Fokus, S-Max je viši Mondeo. Mislim da su širine i dužine iste.
Ako već drešiš kesu za kola, uzmi S-Max. Sačekaj, naleteće dobar. Kola se ionako ne kupuju svaki čas niti na prečac.
Prostor nikad nije u višku, može samo da zafali.
Obavezno 2.0
Ako već drešiš kesu za kola, uzmi S-Max. Sačekaj, naleteće dobar. Kola se ionako ne kupuju svaki čas niti na prečac.
Prostor nikad nije u višku, može samo da zafali.
Obavezno 2.0

- mbole
- Poruka: 14947
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Imas i C-Max Grand, koji je lepo produzen i ima klizna zadnja vrata. Gepek je ozbiljno veci nego kod obicnog C-Max
Djak pesak 

- totti
- mbole
- totti
Neeee... Hoću da kažem da S-Maxa ima '07, '08, '09 godišta sa cenama ispod 10.000€, a Grand C-Maxa nema 

- mbole