Kondenzacija od klime curi u kabinu
Moderator: ace1
- milena13
- Poruka: 7
- Član foruma od: utorak, 24. nov. 2009. u 14:27h
Kondenzacija od klime curi u kabinu
Imam Fiestu 1.8 tddi,i danas primetim da mi kondenzacija curi kod suvozacevih nogu,ali i napolje. Da li je mozda samo zapuseno crevo za odvod kondenzacije, ili moze da bude i nesto komplikovanije? Klima inace odlicno hladi, drugih problema nema.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Re: Kondenzacija od klime curi u kabinu
Da li je mozda samo zapuseno crevo za odvod kondenzacije
Biće da je samo to...
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
-
- Poruka: 29
- Član foruma od: subota, 17. avg. 2013. u 17:07h
Meni se na Mondeu mk3 desava da mi se pojavi voda kod suvozacevih nogu, kada je jak pljusak u pitanju...
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Da ti se nije nakupilo neko smeće-lišće u odvodu za vodu, pa ti preliva voda preko filtera klime kad je veća količna ,ili možda keder na vratima propušta ili možda na šoferki (pogotovo ako je menjana).
- lukijano
-
- Poruka: 767
- Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h
To se i meni na prošlom automobilu desilo... zapušio se odvod, koji je inače u obliku spljoštenom creva, pa je vrlo mali otvor... počela da curi voda kod suvozačevih nogu. Uzeo odsekao makazama taj suženio deo creva... i nikad više...
Lako ćeš ustanoviti, da li je to. Ako ti se ne pojavljuje voda ispod automobila (ispod motora), kada ti radi klima, onda znači da ti je zapušen odvod i da preliva u kabinu.
Samo to proveri dok je još toplo i dok ima kondenzata.
Lako ćeš ustanoviti, da li je to. Ako ti se ne pojavljuje voda ispod automobila (ispod motora), kada ti radi klima, onda znači da ti je zapušen odvod i da preliva u kabinu.
Samo to proveri dok je još toplo i dok ima kondenzata.
-
- Poruka: 29
- Član foruma od: subota, 17. avg. 2013. u 17:07h
To je, zapusen je odvod... sve je pocelo da se desava od kada sam vio parkiran ispod neke breze. Probacu da nadjem to spljosteno crevo. Inace, cistio sam deo oko filtera klime, a ne pusta oko kedera ili soferke... Hvala. Pozdrav!