imaj u vidu da po krusevcu vidjam aute koji su pre vise od 6godina radjeni u Llumar foliji... garancija je 5god ali traju mnogo duze... isplati se svaki evric

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Sirina je 152 cm a kvadrat je oko 1200 din.RSS piše:koliko si placao duzni metar i koja je sirina folije?

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
mislim da je to i dalje ostalo tako...jedino ovi sto ugradjuju ako hoce da ti prodajuShomy_ksh piše:sto se tice kupovine Llumar folije, prodaje se samo u rolnama tj na vecim kolicinama i ne mogu je kupiti obicni smrtnicivucki piše:Interesuju me konkretno lumar Ili oracal folije...o buvljak varijantama I ne razmisljam.tj moras da imas firmu koja radi tako nesto. Kad je bio sajam u bg bio sam na njihov stand i tako su mi rekli.. sad ne znam dal su promenili politiku poslovanja.
120eur sve sem šoferke.dule0911 piše:@RSS
Koliko te izaslo zatamnjivanje za Focusa? Oce sestra i zet njihovog da pocrne, a posto je isti auto u pitanju eto iskustva iz prve ruke
Te global su u klasi lumara ili?
I Global i Lumar su made in USA.dule0911 piše:@RSS
Koliko te izaslo zatamnjivanje za Focusa? Oce sestra i zet njihovog da pocrne, a posto je isti auto u pitanju eto iskustva iz prve ruke
Te global su u klasi lumara ili?

Nasao "Oracal" folije,kvadrat je 900din,rolna je sirine 150cm i kupujes u duzinu koliko hoces,uzecu ovih dana 150cm x 50 cm pa da probam sam da odradim zadnje staklo...Shomy_ksh piše:mislim da je to i dalje ostalo tako...jedino ovi sto ugradjuju ako hoce da ti prodajuShomy_ksh piše:sto se tice kupovine Llumar folije, prodaje se samo u rolnama tj na vecim kolicinama i ne mogu je kupiti obicni smrtnicivucki piše:Interesuju me konkretno lumar Ili oracal folije...o buvljak varijantama I ne razmisljam.tj moras da imas firmu koja radi tako nesto. Kad je bio sajam u bg bio sam na njihov stand i tako su mi rekli.. sad ne znam dal su promenili politiku poslovanja.
Ne može se lepiti jedna na drugu, svejedno je cena ista pa skini te folije i stavi druge.Totti9288 piše:da pitam,dali se moze lepi folije preko vec zalepljene,brat ima golf trojku ,pa mi je zadnje staklo tj zadnja bocna bez gepeka nekoh 40 % i hoce da stavi 80dali da skida tu foliju ili da lepi preko 40% i da dobije 80%,jer je moguce to ,sta predlazete da radi
 no slede neke slike od mene juce sto smo radili auto neki zatamnjivali
 no slede neke slike od mene juce sto smo radili auto neki zatamnjivali    ako neko ima neko pitanje u vezi zatamnjivanja slobodno mi posaljite na pp poruku sve cu vam objasniti sta kako da odradite
 ako neko ima neko pitanje u vezi zatamnjivanja slobodno mi posaljite na pp poruku sve cu vam objasniti sta kako da odradite 

Jos danas krenuo ka Guci a policija na svakom koraku samo me gledaju
 Jos danas krenuo ka Guci a policija na svakom koraku samo me gledaju  

mislim to govorim iz iskustva,imao na eskortu 75% i 3 puta placao kazne,zadnji put,skidao tablice,vanredni tehnicki...Gledam u poslednje vreme svi masovno zatamnjuju stakla a niko ne govori o atestu,verujem da po Bg-u ne cimaju zbog toga,ali opet ja planiram da zatamnim na skorpiji ali ako moze po zakonu,uz atest,ne bih da se zezam.
 mislim to govorim iz iskustva,imao na eskortu 75% i 3 puta placao kazne,zadnji put,skidao tablice,vanredni tehnicki...Gledam u poslednje vreme svi masovno zatamnjuju stakla a niko ne govori o atestu,verujem da po Bg-u ne cimaju zbog toga,ali opet ja planiram da zatamnim na skorpiji ali ako moze po zakonu,uz atest,ne bih da se zezam. 
 ja sam ranije imao i na prednja bocna 75% i jedino za sta je to dobro ne przi te sunce dok vozis,ali nocu spustim ako hocu nesto da vidim,meni licno je lepse sve u kompletu nego pola-pola,jedino bih zbog zakona i stavio 30%,ali pitanje je licnog ukusa,a dziberski je svakako kad nesto dodajes,budzis,sto nije fabricki,jbg mi smo sirotinja i hocemo malo da se zastitimo od sunca kad vec klimu nemamo ili ne radi,da imam para kupio bih neki fabricki zatamnjen i zdravo.
 ja sam ranije imao i na prednja bocna 75% i jedino za sta je to dobro ne przi te sunce dok vozis,ali nocu spustim ako hocu nesto da vidim,meni licno je lepse sve u kompletu nego pola-pola,jedino bih zbog zakona i stavio 30%,ali pitanje je licnog ukusa,a dziberski je svakako kad nesto dodajes,budzis,sto nije fabricki,jbg mi smo sirotinja i hocemo malo da se zastitimo od sunca kad vec klimu nemamo ili ne radi,da imam para kupio bih neki fabricki zatamnjen i zdravo.