Zanimljive Slike
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Zanimljive Slike
ja sam to znao, ni ovde nikom ne smeta al nekom bode oci pa bi i pauka zvao iz nekog razloga, dokon narod 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ovo se odnosilo na manje automobile, sve cesce srecem ostave na putu, odu u prodavnicu na pijacu, a 20m ispod ima parking.. da postoji mogucnost dolazili bi kolima do vrata prodavnice, ili tezge na pijaci..
Dostavna vozila manje vise, uglavnom su tu kratko(jeste da su i oni bahati) ali i ako nema mesta ok. Mada ovo gde se milan parkirao, bolje da se skoloniu u desno (njegovo desno)..
Dostavna vozila manje vise, uglavnom su tu kratko(jeste da su i oni bahati) ali i ako nema mesta ok. Mada ovo gde se milan parkirao, bolje da se skoloniu u desno (njegovo desno)..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Činjenica je da nikome ne smeta tu gde je ostavio kombi (bar, ne previše, zaklanja pogled na raskrsnici koja bi u suprotnom bila potpuno pregledna, mada svakome ko tu malo opreznije prođe - kao što bi i trebalo na svakom raskršću - nema šta da smeta; samo oni, koji se po nekoj zloj navici i očekivanju da će biti pregledno tuda zalete mogu da naprave zijan), ali je isto tako činjenica da njegovo ostavljanje kombija na tom mestu proizvodi refleksnu reakciju kakvu je opisao (bahaćenje, vidi gde ga je ostavio usred raskrsnice, kakav je to način...). 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ako stanem tu, ne moze celo vozilo da sidje sa puta, pa treba da se nisane dvojica kad se mimolilaze, il da jedan ceka drugog, pa jos i neki pesak hoce da prodje..tako bi manje upadalo u oci al bi vise smetalo..bar po nekom mom misljenju, al ja radim onako kako bih voleo da neko drugi parkira, da sto manje utice na mene..knez91 piše:Mada ovo gde se milan parkirao, bolje da se skoloniu u desno (njegovo desno)..
- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9934
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- SimkeFordMK3
- Poruka: 718
- Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h
Jeste Boki ... Dodje na Zlatibor veliki pauk... HahahahBojanM piše:Dođe vel'ki pauk.

ma volim i ja da se bahato parkiram

A nije da branim zemljaka ali stvarno lepo covek kaze "dokon narod"
@ BojanM
+1 za 2nd comment
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Provozajte se Laguna secom.
https://www.google.com/maps/@36.587755, ... Tg!2e0!3e5
https://www.google.com/maps/@36.587755, ... Tg!2e0!3e5
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Svako od nas se ponasa kako misli da treba, pa cak i ja.
Ali ako ima mesta na sredini, bolje tuda da te obidju, i ostavis pregledno, nego ovako (moje misljenje), pogotovo sto kombi nije malih dimenzija.
Da napomenem da postoje i losi vozaci, koje ce ovaj kombi da zbuni.
Da ne ispadnem sam protiv svih, nije ovo prekrsaj za zatvor, ali da tu treba da se parkira, ljudi bi nacrtali mesto za parkiranje. (stim da i oni bas imaju bisera)
Ali ako ima mesta na sredini, bolje tuda da te obidju, i ostavis pregledno, nego ovako (moje misljenje), pogotovo sto kombi nije malih dimenzija.
Da napomenem da postoje i losi vozaci, koje ce ovaj kombi da zbuni.
Da ne ispadnem sam protiv svih, nije ovo prekrsaj za zatvor, ali da tu treba da se parkira, ljudi bi nacrtali mesto za parkiranje. (stim da i oni bas imaju bisera)
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Evo jedne od večeras. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- DzoniPv
- Poruka: 1430
- Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h
Svaka cast kako je uhvati
a blago vama eto vam kise
ee da oce poceti da jednu noc normalno odspavam...

2007 Ford Fiesta 1.3
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Prvo sam pokušao da opucam munju i da slika bude u punoj rezoluciji. Međutim kamera spora iako fokusiram prije okidanja. Tu je npr. K800i i dalje bio bolji, ako je prethodno fokusiran momentalno okida. Ovaj S2+ kasni.
Onda sam uzeo da snimam full HD video, pa sam iz videa izdvojio sliku.
Evo još jedna zanimljiva, koja je nastala slučajno.
Slikao sam panoramo, a drugar je hodao. I tako da je ispao 2 puta na istoj slici.
Trebao je 3 puta, ali mi je telefon i ne znam kojeg razloga ispustio jednu sliku.

Onda sam uzeo da snimam full HD video, pa sam iz videa izdvojio sliku.
Evo još jedna zanimljiva, koja je nastala slučajno.

Slikao sam panoramo, a drugar je hodao. I tako da je ispao 2 puta na istoj slici.

Trebao je 3 puta, ali mi je telefon i ne znam kojeg razloga ispustio jednu sliku.

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- popovicvl
- Poruka: 5668
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Kakva je ovo papazjanija? Klima mu je najbolja.
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Koristi se na auto kros u mađarsku
http://www.polovniautomobili.com/reppa
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
- DzoniPv
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
- DzoniPv
- popovicvl
- Poruka: 5668
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Sta koji k? Jel ovo sprdnja?
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8315
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Dr Mirjana Hercog stoji u gornjem desnom uglu 

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Bolje da ćerke ovako saznaju neke stvari nego da im drugari pokažu kako to u praksi funkcioniše 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
postoji i emisija od branka kockice koji je sve to lepo objasnio, ovako je stidljivo jeli!
al da je debilno debilno je!
al da je debilno debilno je!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
...pošto je roditeljstvo postala izlišna funkcija, mislišjelchica piše:Bolje da ćerke ovako saznaju neke stvari

A pokazne vežbe u praksi, sa "drugarima", su nekako neizbežne, pre ili kasnije... samo bi, po meni, pametnije bilo da se razumevanje "teoretskog" dela te priče stekne "pre", u okrilju onoga što se u moje vreme zvalo "porodični dom".
Dođavola, previše navodnika u jednoj pišljivoj poruci.
pozdrav, Bojan