Malo tužno i mnogo žalosno
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Malo tužno i mnogo žalosno
inox okviri by Tehnomerkur
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
@Mbole
Hah , vidis ti koja je to bagra , posto nisam rodjeni lopov , meni to verovatno ne bi palo na pamet.
Hah , vidis ti koja je to bagra , posto nisam rodjeni lopov , meni to verovatno ne bi palo na pamet.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9928
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ili prosto da ti napakose,ako im ides na zivce,a znaju koji auto vozis
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Одг: Malo tužno i mnogo žalosno
Mom komsiji odvrnuli antenu na golfu a on se doseti da skine sa drugog koji je bio parkiran pored njega i zavrnuo kod sebe.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Zato je antena na mom Mondeu zapekla, ne moze ni uz pomoc WDa da se odvrne, anti-theft protection 

Fiesta!!
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Samo imaš debila koji ti onda polome iz besa...

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Podmaži je i razradi, tako da mogu lako da je skinu, a ne da čupaju i naprave veću štetu...dule0911 piše:Zato je antena na mom Mondeu zapekla, ne moze ni uz pomoc WDa da se odvrne, anti-theft protection

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nisam polomio još nikom ništa, ali kako stvari stoje nekom će stradati retrovizor ili neki dio lima.Daki_81 piše:Samo imaš debila koji ti onda polome iz besa...![]()
![]()
U Doboju ispred moje zgrade prije poplave bila je staza široke bar 3 m. Poslje poplave bager koji je kupio smeće ispred zgrade uništio je metar te staze, tako je da ne sad od 3 ostalo 2 m. Na mjestu onog metra što fali je blato.
E sad konjine koje prvi put viđam poslje poplave, valjda majstori ili ko su već, parkiraju auto na sred preostala ona 2 metra. Još gore do zgrade poslje svake kiše (a hvala bogu pada svaki dan) se stvori velika bara. Tako kada hoću da prođem u ulaz moram da se provlačim kao mačka između auta i blata ili da idem kroz onu baru.
Idioti ne obraćaju pažnju na to. OK ako je majstor dovezeao alat ili neki materijal, ali onda poslje toga da ga makne, ali jok tu stoji cjeli dan.
Dođe mi da sa balkona kada počne oluja koja skoro svaki dan bude da mu bacim jednu saksijcu od 2-3 kile.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
i mali vremeplov
sasa postavio iz telegrafa ovo u novembru cini mi se prosle godine a danas udarna vest na blicu
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/484365 ... a-bez-guma
i da i dalje su aktuelne markedjanijeve fotke,do duse zna se i ko su pocinioci ali avaj to ne zanima one koje bi trebalo da zanima

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/484365 ... a-bez-guma
i da i dalje su aktuelne markedjanijeve fotke,do duse zna se i ko su pocinioci ali avaj to ne zanima one koje bi trebalo da zanima

rust is not a crime
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Mare jesu ti platili prava za slike? 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
ovo je bilo još prošle godine i ne... nisu platili prava 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ali ozbiljno. Em za dezinformaciju (ilustracija ne odgovara tekstu), em za neovlašćeno korišćenje fotografije u više navrata. Siguran sam da ima neki advokat koji bi prihvatio da te zastupa za procenat.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Skoro procitah negde da je neko uzeo blicu valjda oko 120 somica za ukradene slike.
- Iosis
- VIP
Evo o čemu pričam. Stoji tu već 4 sata. Kako čovjek da mu ne napravi neku štetu na autu ili da opališ šamarčinu onog ko ga tu parkira. Govoriti ne vrjedi, kada njemu samom ne smeta da gaca po blatu.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Poruka: 152
- Član foruma od: petak, 19. feb. 2010. u 08:53h
Zovi firmu sa haube
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Uze mi rec iz usta. Znas kol'ko greda mozes da kupis za te pare?BojanM piše:Ali ozbiljno. Em za dezinformaciju (ilustracija ne odgovara tekstu), em za neovlašćeno korišćenje fotografije u više navrata. Siguran sam da ima neki advokat koji bi prihvatio da te zastupa za procenat.

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Jeste, upravo je Blic i tužio.sasa_f1 piše:Skoro procitah negde da je neko uzeo blicu valjda oko 120 somica za ukradene slike.
Sent from Sony Xperia M2

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
i koliko puta moze da se zagine u Gredistalker92 piše:Uze mi rec iz usta. Znas kol'ko greda mozes da kupis za te pare?BojanM piše:Ali ozbiljno. Em za dezinformaciju (ilustracija ne odgovara tekstu), em za neovlašćeno korišćenje fotografije u više navrata. Siguran sam da ima neki advokat koji bi prihvatio da te zastupa za procenat.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Za početak samo kulturno podigneš im brisač pa možda i ukapiraju da nisu sami na svetu... Ako nema efekta, vetar lako oduva saksiju sa balkonaIosis piše:Evo o čemu pričam. Stoji tu već 4 sata. Kako čovjek da mu ne napravi neku štetu na autu ili da opališ šamarčinu onog ko ga tu parkira. Govoriti ne vrjedi, kada njemu samom ne smeta da gaca po blatu.

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- dragan.pv
- Poruka: 407
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h
kod mene u komsiluku su na te pametnjakovice bacali jaja kad je bilo ono suncano vreme, nije ostecivanje tudje imovine, ali zato kad zapece nemos skinuti 

ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
- Iosis
- VIP
Za početak sam poslao mail sa slikom firmi.
Gazda je odgovorio i rekao da neće više.
Napisao sam da nije problem da stoji tamo 15-20-30 minuta, ali cjeli dan je previše.
Tako da vidjet ćemo, išao sam prvo na kulturniji način.
Gazda je odgovorio i rekao da neće više.
Napisao sam da nije problem da stoji tamo 15-20-30 minuta, ali cjeli dan je previše.
Tako da vidjet ćemo, išao sam prvo na kulturniji način.
- zokkii
- Poruka: 296
- Član foruma od: sreda, 4. dec. 2013. u 20:11h
Sad kada neko iz zgrade ima manje kulture i strpljenja i frkne saksiju sa ljubičicom eto tebi problema. 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ma jok, netreba se plasiti u zivotu svake sitnice, kada bi se tako plasisli svacega pa ne bi smeli ulicom da idemo! LJudski je objasniti u cemu je problem, tako ce te razumeti svi, lepih stvari netreba se plasiti! Ako mu je poslao mail, sigurno nije lud da mu frkne saskiju ljubicice i kaze ja sam!
A prvo vedran nikad ne bi gaio ljubicicu, kada bi neko rkno saksiju sa kanabisom e to bi vec bio vec problem

A prvo vedran nikad ne bi gaio ljubicicu, kada bi neko rkno saksiju sa kanabisom e to bi vec bio vec problem

- Iosis
- VIP
Nema potrebe za saksijom, vidim sada ga parkira malo dalje, ne smeta nikome.