Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Iskustva sa teretanom

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Re: Iskustva sa teretanom

Poruka od darko darko » nedelja, 20. jul 2014. u 17:55h

koliko to vise serija :D ne ozbiljno jel odvoljno 4 ili mora to vise da se radi!

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » nedelja, 20. jul 2014. u 18:49h

Za definiciju moraš da imaš jaku volju, mnogo strpljenja i još više rada - to je najteži i najzahtevniji deo body building-a.
Slika Slika

Daki_81
Poruka: 2600
Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h

Poruka od Daki_81 » nedelja, 20. jul 2014. u 18:58h

Radi po 6-8 serija ili i više ali smanji dosta kilažu jer više ti nije poenta da zadnja dizanja idu do otkazivanja mišića već samo brzo vežbanje i manja kilaža. Još je bitno da pauze između serija budu minimalne do 45 sec! Kilažu prilagodi da ti ostane još snage u rukama iako uradiš na primer 15 ponavljanja.
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21563
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » nedelja, 20. jul 2014. u 19:15h

Definicija se pravi u kuhinji... ako nemaš pravilnu ishranu mogu da ti poplave mišići od ponavljanja al' pravih rezultata neće biti.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Mosha
Poruka: 272
Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 21:39h
Kontakt:

Poruka od Mosha » nedelja, 20. jul 2014. u 21:17h

Svaki organizam je drugaciji, ako je ugledati se na profesionalce oni pred takmicenja kada im treba dobra definicija pojacaju treninge (cepaju isto za masu samo rade vise), regulisu ishranu, i pojacavaju kardio, doduse rokaju oni po apoteku raznih suplemenata ali dobro. Poenta i jeste da ti masa ostane ali da sprzis salo.

darko darko

Poruka od darko darko » nedelja, 20. jul 2014. u 22:45h

Lale piše:Za definiciju moraš da imaš jaku volju, mnogo strpljenja i još više rada - to je najteži i najzahtevniji deo body building-a.
Predsednice, nije meni da uradim definiciju za takmicenje, imao sam 136 kg, sada sam skinuo na 124 zadnji put kada sam se merio (dobro ja sam visok 193) al je pocelo da mi smeta tezina, bilo bi lepo da idem na 115 kg znaci josoko 7-8 kg! Takodje nzelim da unistim zdavlje nesto naglo i na silu! Ja ceo ziovot radim masu, (imao sam pauzu zadnjih dve godine vrv nisam nista radio) al nekako gubim snagu sa dijetama, vucem se nemogu da idem! Plasim se tih nagligh dijeta, a moracu malo da suzim zeludac! Sta mislis predsednice, dali bi smetalo da uzmem aminokiseline - vestacki ?, mislim jel bi skode nesto organizmu uz negu malo jacu dijetu, cisto bih uzeo da mi ostane nesto mase a da mi nesloabi organizam a suzim zeludac! Postoji 100 mitova u vezi toga, sta mislis dali je pametno, nikad nisam cuo strucno misljenje! Sada mi je sansa, leto, plivanje, mozda ce i bicikla da padne, a i krenulo mi je lepo!

mbole
Poruka: 14968
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 20. jul 2014. u 22:59h

Ehhh... a da ti nacepas jedno 20-tak meteri drva... em ce da bude korisno, em ne moras da placas nista (mozda i tebi plate), em ces odma da dobijes i definiciju, i masu i zuljeve, a mozda i kaficu od gazdarice :)

Sad sam se vratio od Srkija (drugar sto je bio sa mnom na par okupljanja), ceo dan smo stemovali temelj i monolitnu plocu (ne monta, vec izlivena od cistog betona, sa neopisljivom kolicinom armature). Da vidis kako bridi svaki misic, nema "ne pogadja me". A na znoj je izaslo jedno 10-tak kila garant (doduse tolko smo i dopunili kroz pivo :))

A sto se tice skidanja sa xxx na xxx-10 Kg, oduvek je postojao krajnje prost i vrhunski efikasan sistem probusene kasike :)
Djak pesak :)

darko darko

Poruka od darko darko » nedelja, 20. jul 2014. u 23:07h

Ja isecem, izvucem, doteram, iscepam i spakujem svake godine po 4-5 prikolica drva sam, zanjih 8 godina, a i nemam skim! To je sezonski, i od toga se ne mrsavi i nesredjuje kilaza, to povremeno i tako tesko cak zna da bude opasno po srce i kicmu, nije to bas tako naivno! imam ja neku mini teretanicu, niti mi se placa, niti bih isao u grupu, niti mi je blizu, zato sam je i kupio! teretanom lepo razvijas celo telo podjednako! Bole probusena kasika, jel znas kako izgleda covek bez energije od 130 kg, to ti je kao da si u f250 sipa pola litra i vukao snjim bulduzer! Ja sam se izgladnjavao, nije ni to zdravo! Treba jesti pre podne sve normalno dorucak, rucak manje masti i secera nikada nimalo. Uvece nista samo trbusnjaci pred spavanje!

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » ponedeljak, 21. jul 2014. u 07:08h

Moj savet je - bez bilo kakvih "veštačkih dodataka" ishrani.Uobičajeni režim ishrane, koji imaš, smanji za jednu trećinu (tu budi istrajan) i kg će polako dole.Njih treba gubiti polako i to onda ne pravi poremećaje u organizmu. thumbsuph
Slika Slika

darko darko

Poruka od darko darko » ponedeljak, 21. jul 2014. u 10:20h

Ma super sam ja krenuo, 12 kg manje, samo sam izbacio hleb i secer! jedem slatkise samo ne onaj u kristalu! I ne neviri mi dupe iz frizidera posle 24 - 01 lol ! I naravno voda me je iscrpela max! Cudo kada se sve sklopi kako funkcionise! Jos toliko i super!

jelchica
Poruka: 613
Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Poruka od jelchica » ponedeljak, 21. jul 2014. u 10:22h

Dare, rođeni, izbaci lebac (prvo jako jako smanji, a onda izbaci skoro skroz), krompir samo po malo da te mine želja, isto i testenina; neka ti doručak bude jaja+povrće, ručak meso+povrće (varivo/satala/kako god), večera meso+povrće. Mlečni proizvodi mogu koliko 'oćeš. Ako unosiš dovoljno mesa, ne trebaju ti aminokiseline i nema da se bojiš da ti propadne mišićna masa - naravno, mišićna masa mora i da se stimuliše da bi se održala (ovo kažem onako laički, za nas što nećemo na takmičenja). Količina nije bitna, ali naravno sve goji kad je u višku pa nemoj da se prejedaš (svaki put).
Slatkiši jako retko ("o prilikama"), kad ti se jede slatko uzmi voćku (ali ne da pojedeš kilo banana ili 2,5 kg kajsija).
Ovako se jede kod mene kući, znači ne pričam bez veze thumbsuph
Samo pazi, reci ženi da vam ovako sprema hranu, jer ako ti icepaš 4 metra drva a ona ti servira lebac sa pireom, a posle jela tortu, ti si ga ugasio
I iskontroliši se da ne jedeš posle 20 h, to će čuda da uradi

van
VIP
Poruka: 9043
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » ponedeljak, 21. jul 2014. u 10:27h

Избаци просте угљене хидрате ( брашно , шећер , слаткиши , сокови , итд) из исхране . Доста воде узимај и бар 5 км трчања дневно или неке друге активност ок које ћеш да се задишеш ( мин 30 ) минута .
Раадикална мера је сваки други дан по 1 и по трчања . После 15 дана имаће 5 кг сала мање .

darko darko

Poruka od darko darko » ponedeljak, 21. jul 2014. u 15:11h

Daki_81 piše: Još je bitno da pauze između serija budu minimalne do 45 sec!
ovo nisam praktikovao, e vidis ovo su mi rekli i u tereatani drugari ranije, to sam zaboravio!
Inace zvanicno sam prvi put u zivotu krenuo sa definicijom, ksko vidim trebace mi bar mesec dana da se telo navikne na ovakav vid treninga!
to sa ishranom sam vec razgranicio, sokove pogotovo gazirane, znam koliko goje to sam odavno izbacio osim domacih naravno!

jelchica
Poruka: 613
Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Poruka od jelchica » ponedeljak, 21. jul 2014. u 15:35h

darko darko

Poruka od darko darko » ponedeljak, 21. jul 2014. u 19:09h

odveo ja klinca kod doktora, i sada ajde da ga izmerim zbog kolicine leka koju treba da mu da! Stane on, sidje, ajde da stanem ja da vidim sta kaze vaga! Kad mali pre mene, tata ima 6 kilograma i laksi je od mene, pa stane da razmislja gde se zajebao u proracunu!

dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » utorak, 22. jul 2014. u 19:24h

hahahaha hahahaha hahahaha Idi bre Darko! :rotfl:

Ja sam neplanirano skinuo nekih 6-7 kg zadnjih mesec dana, samo sam smanjio klopu. Uz dosta tecnosti, i jos vezbanja, moze se jos skinuti, ali nemam ja sta vise da skidam :D 74 kg kaze sad vaga.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » utorak, 22. jul 2014. u 19:34h

ti si preko struje skinuo kile ;) :P hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » utorak, 22. jul 2014. u 19:43h

hahahaha hahahaha Dobro, bilo je dosta setanja! :rotfl:
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

mbole
Poruka: 14968
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » sreda, 23. jul 2014. u 15:57h

Ne znam za vas, al ja sam svojih 100-tinak, skupo platio, "ulagao u sebe" :), i ne vidim zasto bi sad trebalo da uklanjam bilo sta od toga?

Ili me jos nije uhvatila kriza srednjih godina ? :vid budale:
Djak pesak :)

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » sreda, 23. jul 2014. u 17:55h

hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha thumbsuph
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » četvrtak, 24. jul 2014. u 14:16h

party0021 :beer: Ja tucem po girosu i mitosu vec peti dan,mislim da dobijam kilo dnevno...

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8306
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » četvrtak, 24. jul 2014. u 19:31h

Darko radi na definiciji a ti na masi :D .
Više mi se svidja tvoj rad :beer: .
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21563
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » četvrtak, 24. jul 2014. u 20:05h

Masa je mama...

Slika
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

darko darko

Poruka od darko darko » četvrtak, 24. jul 2014. u 20:34h

lep provod vucki, na moru mozes da jedes koliko hoces neces se ugojiti, trose se kalorije! Ja sam prekinuo totalno dijetu na moru, jeo sam sve, jeo sam i u tri sata nocu, to nema veze, tamo se trosis! Inace napredujem, za sada 16 kg, jos jedno 5 i ful! Sa 136 na ........
Slika

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » četvrtak, 24. jul 2014. u 23:40h

Trosis se,al kad odes bez zene na more 8) ,ovako samo jedes I gledas :eek:

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“