Malo sam se igrao sa prednjim branikom
Kod levog fara je bio skroz kriv, pa sam zamenio taj deo
Plastika zagrejana i blago iskrivljena da bi se izvukla ivica koja je tu bila, sa sto manje gita
''Elegntno'' izmelterisana prva ruka
Hvala, nije ovo nista kakve sam branike radio. Ne mora bas dzabe da mi da ja sam ovaj poceo da radim jer nisam nasao isti, hocu da ga kupim
Imam i stariji model branika i original nosace za meglenke, koje se srefe dole na branik, ali nemam maglenke
Imam i nosace dodatnih dugih svetala, za stariji i noviji model branika
Prvi je za stariji a drugi za noviji branik, s' tim da ovaj za stariji moze uz oba branika
Super brat, drago mi je da ih imas I da ih volis. Ja ih nikada nisam imao, ali nije losa fora ma ima ih na ebay-u, kupices p.s. pusti mi por na mob, nisam memorisao broj
Radi se
Kod gornje sarke desnih vrata
I ono sto je izazvalo rupicu kod gornje sarke, rupica na veznom limu kod soferke (desna strana)
I truljenje leve sajtne u predelu A stuba, rupica na stubu kod soferke Sve cu to da otvorim i ocistim, da se ne bi sirilo dalje.
Skinuo sam kondor sa poda, lepak sa spojeva i ocistio, za sad...
I sad ono: svaki savet, kritika i komentar su dobrodosli
Удубљења на клиповима за вентиле су фабричка . Дизајн тог мотора је оно што амери зову хеми , отуд и оно Н у називу мотора .
Цилиндри нису сјајни , јел си мерио компресију ? Ако су у фабричким толеранцијама , хоновање би им пријало .
@van Hvala na informaciji Kompresiju nisam merio.
Koje marke dihtunge, gumice ventila, karike, lezajeve, kakav dihtung gde da stavim (metalni ili obican) gde da kupujem itd...
Evo jos neka slika
Branik se polako privodi kraju
Dihtunge je najbolje uzeti Victor Reinz, imas ceo komplet kod nas da uzmes za RS Turba. Sto se tice karika, lezajeva, gumica I sl uzimaj Mahle. Ja sam njih uzimao I ok su