Dragi forumaši, pa dakrenem redom
Kolutići za ventilaciju su ti baš sa alliexpresa za celik 3 eura i mesec dana čekanja, ima i gumene zastite posle točka to toplo preporučujem posto sačuva farbu na blatobranu i pragovima. Radio je bio kasetaš

u automobilu 2005 godište! naopako i ford. Ovaj JVC DVD sam slučajno naleteo u tehnomaniji za celih 15.000,00 dinara. prosto mi bilo žao da ga ne kupim. zadnji ostao izložbeni model. Ploču iza radija sam sam isekao na CNC glodalici, aluminiska je i to 8mm debela, može celu tablu da odnese ali radio neće izvaditi lopuže
Autić me je koštao 4.000,00 euro (sa novim kočionim diskovima, polčicam, monroe prednjim amortizerima, novom bombinom, kablovima i svećicama) + veliki servis, mali servis 500 euro + lambda sonde sa aliexpressa (sve 4 sonde 50 euro, a jedna u Grand motorsu je 33.000,00 din) i jutros sredio VCT za dzabe. već dve nedelje sam muku mučio sa autom, neće da ide, nemože juga prestići. Nisam znao šta ću sa njim, bio je i u grandu nisu ništa napravili. Sad auto ide kao metak, poprilično je linearan na ubrzanju do neke 4000rpm onda preleti do 6500rpm

i to je to sledeća brzina