Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo TDCI 85kw se guši pri puštanju gasa

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

shakalkv
Poruka: 878
Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h

Re: Mondeo TDCI 85kw se guši pri puštanju gasa

Poruka od shakalkv » ponedeljak, 16. jun 2014. u 23:11h

Znam da kada se grejac zalomi u Cacku ljudi za neke male pare vade. Izliju neku smesu koja se zalepi za njega i onda ga odvrnu.
Sta su ti sve gledali na dijagnostici? Ja nikako da zakazem u Cacku u ovlascenom servisu...

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » utorak, 17. jun 2014. u 01:26h

Kontra ureznica..

dFord
Poruka: 25
Član foruma od: sreda, 28. sep. 2011. u 08:21h

Poruka od dFord » petak, 27. jun 2014. u 20:50h

Grijaci su svi zamjenjeni, stavljeni Boschevi i testirani u fordovom servisu na na ford dijagnostici. Sad nekad malo manje treska kad je hladno, ali nije neka velika razlika, Kad se zagrije upoće ne treska i radi prelijepo. Filter goriva je stavljen nov Boschev. Na dijagnsotci u fordu su mi rekli da su dizne uredu i da je po njihovom mišljenju zmajac još u dobrom stanju, a i meni se tako čini jer se auto ne trese kad krecem, a i kad ga gasim isto skro nista ne trese osim onom sto motor zatrese kad se ugasi. Bio sam kod razni boschista kao 120KM da mi testira dizne i ako je neka pokvarena 180km mehnicki dio, a 270 elektricni za jednu diznu. Auto ne dimi ni ladan ni vruc, vuče, dobro. Najradije bi ga kad bi moga dovezao kod Dragomira, ali pošto sam prijavljen na dvije adrese platio sam jedno veliku kaznu prilikom prelaska preko granice, a sada nemam ni vremena da idem na put jer sam u poslu... Molim Dragomira ili nekog drugoga tko se razumije neka pogleda jos jednom onaj video koji sam snimio, pa da udjeli neki savjet... (ili ako zna nekoga u Doboju ili Banja Luci ili bilo gdje u Bih da zna radit fordove) jer kome god odvezem auto niko mi ne zna reci da li moze to da napravi.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“