Covek koji mi ih prodaje kaze da su to originalne felne sa fokusa 2003. god. (znaci prva generacija fokusa)... inace firma felni "Borbet"...
Interesuje me da li su ove felne ikada isle fabricki na fokusa? Da li ih je neko do sad video na nekom fokusu, ili mozda cak vozio? Kakvo je vase misljenje, da li bi trebalo da su dobre (firma "Borbet"...)?
Ja sam ih video uzivo i drzao u ruci i bUkvalno su kao nove nemaju nijednu gresku...
Ako bi ih kupio, stavio bi ih na svog Mondea, posto je isti promer rupa...
Interesuju me misljenja? Covek bi mi ih prodao za 240 eura, sto realno nije puno, s obzirom da uopste nemaju ostecenja... nisu farbane, krivljene, varene itd..., a opet ne bih da ih stavim ni da su dzabe, ako je to neko mekano njesra...
Ove sadasnje 16 cola koje imam na Mondeu, nisu originalne fabricke Fordove i nisam bas presrecan sa njima, kad treba da ih dotegnem... cini mi se da su dosta mekane... Imam osecaj da bih mogao da ih dotezem, koliko hocu, valjda dok ne bi pukao brezon... ne znam... ja jesam jak covek, ali mi se cini da je to ipak pomalo i do kvaliteta aluminijuma... verujem da Fabricke Fordove, mogu lepo i normalno da se dotegnu... eto to je problem... stalno imam neki potajni strah, da ih nisam dovoljno stegao (a Mondeo je tezak auto), a opet ne bih ni da preteram.
Evo i fotke: