Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: Chat (free talk)
Moze!!! Ja jedino jagnje neznam da ispecem,a sve drugo bice,klopa,pice i najvise pozitivne energije,druzenja,svega! Pa to Dragomire lutko!
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ja se slazem sa ovom idejom da idemo malo dalje od Bg-a, samo ne znam da li je vecina za to 

Fiesta!!
- Neša
- VIP
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
sigurno je bar dobra vecina za
niko ne odbija dobro druzenje

niko ne odbija dobro druzenje
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- microslav
- Poruka: 59
- Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h
verovali ili ne ali meni više odgovara prokuplje nego beograd. ionako moram uskoro u niš (majka mi je u nišu) pa eto mogu spojiti kepo i korisno.
naravno treba se uklopiti sa slobodnim vremenom i vremenskim prilikama, ali je po meni izvodljivo
naravno treba se uklopiti sa slobodnim vremenom i vremenskim prilikama, ali je po meni izvodljivo
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kada bi to bilo okupljanje u Prokuplju i da li bi se ja mogao s nekim doći do Prokuplja. Planirao sam put za Pk jer imam da obiđem i neke prijatelje tamo pa tako da bi bilo usput.
P.S. Jao što bi bilo dobro kada bi se potrefio dan kad nemam nikakvih kolokvijuma i obaveza.
P.S. Jao što bi bilo dobro kada bi se potrefio dan kad nemam nikakvih kolokvijuma i obaveza.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Neša
- VIP
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
- Iosis
- VIP
Pa ko u ovo vjeruje taj nek ide hitno za Kovilj, i to neka ugradi to da što brže stigne. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
A vidi sta pise na prekidacu! RACE MODE!!

- microslav
- Poruka: 59
- Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h
aha, a dodaje 20BHP (Bullshit Horse Power)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Markedjani, evo je ponovo ona tvoja sa opšinskim pečatom

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21535
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ma nije to pečat... to je express ringla 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Gornju desnu na dvojku.
Mislim ringlu.
Mislim ringlu.

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Neša
- VIP
savetnik za kupovinu
(jel zivi neko na Visnjickom putu?)
[youtube]7AVRCaEhN1s[/youtube]

(jel zivi neko na Visnjickom putu?)
[youtube]7AVRCaEhN1s[/youtube]
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Kvalitet Zunta:
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=900397
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=900397
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
jel znas koliko je zunta u ovom trenutku u servisima koje kakvim
jedan moj prijatelj dnevno promeni 3 seta plocica i diskova i manzetni lil homo zglbova (zavisno koliko je akan),a inace mu servis nije specijalizovan za Zunta nego ,odradi prijateljima ,kao Gagi kad ne radi Fordove.
jedan moj prijatelj dnevno promeni 3 seta plocica i diskova i manzetni lil homo zglbova (zavisno koliko je akan),a inace mu servis nije specijalizovan za Zunta nego ,odradi prijateljima ,kao Gagi kad ne radi Fordove.
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Pomalo je laicki clanak . To sto se korozija hvata na odlivku koji nije povrsinski zasticen je normalno , pa i diskovi i rukavci povrsinski korodiraju posle kise . A prica da nov-novcijat blok da korodira je isto glupa , posto blok ni u kom slucaju nije novo odliven vec je star bar 6 mesec do godinu dana i lezi negde napolju na kisi i suncu pre nego sto se obradi i ugradu u kola . Jedino sto ga ispeskiraju i ofarbaju , sto ovde nije slucaj.
Mom caletu nisu hteli da priznaju gresku na bregastoj na 1-2g starom taunusu u servisu , tako da je bregastu kupio kada je isao sluzbeno za nemacku . Tako da nema potrebe pricati da je punto krs , nego da je poslevanje u zemlji Srbiji tako da moze sve da prodje ...
Skinucu vaman temu sa kanona gde je coveku pukla spona u voznji da 14000 km staroj fijesti kupljenoj u grandu . Jednostavno su ga odj...li i rekli mu da je to posledica mehanickog ostecenja ....
Mom caletu nisu hteli da priznaju gresku na bregastoj na 1-2g starom taunusu u servisu , tako da je bregastu kupio kada je isao sluzbeno za nemacku . Tako da nema potrebe pricati da je punto krs , nego da je poslevanje u zemlji Srbiji tako da moze sve da prodje ...
Skinucu vaman temu sa kanona gde je coveku pukla spona u voznji da 14000 km staroj fijesti kupljenoj u grandu . Jednostavno su ga odj...li i rekli mu da je to posledica mehanickog ostecenja ....
- Iosis
- VIP
Ne znam da li ste čuli, ali ovaj virus N1H1 mutirao je u dva nova oblika, M5A8 i Q7X5.
Napomena: Napada samo ''sponzoruše''.
Napomena: Napada samo ''sponzoruše''.

- Iosis
- VIP
Opet mi treba pomoć od vas.
Da li neko zna neki dobar PDF konverter. Imao sam prije jedan ali sam zaboravio kako se zove.
Ne znam da li tako svi rade, ali on se bio instalirao i u Word i bilo koji drugi program koji ima mogućnost štampanja i mogao sam da izaberem da li da štamam na štampači ili da ga ''štampam'' u PDF preko tok konvertera.

Ne znam da li tako svi rade, ali on se bio instalirao i u Word i bilo koji drugi program koji ima mogućnost štampanja i mogao sam da izaberem da li da štamam na štampači ili da ga ''štampam'' u PDF preko tok konvertera.
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Office 2007 (ukljucujuci i word) ima opciju da se fajl snimi direktno u PDF format.
A imas i PrimoPDF koji simulira stampac.
A imas i PrimoPDF koji simulira stampac.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- nesho
- Poruka: 186
- Član foruma od: petak, 5. dec. 2008. u 11:50h
Ovo boli :-| 

- Iosis
- VIP
Da volim Audi onoliko koliko volim Ford i vidio ovaj cirkus, prvo bi pažljivo skinuo znak, a onda ha zapalio!
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt: