Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Re: Chat (free talk)
Ima li neko da preporuci nekog focusa mk1-1.5 u Bg-u i okolini? Kolega se raspituje pa cisto ako ima nesto pametno, da covek ne luta... 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Jel parkira neko mozda u kneza milosa, potez izmedju klinickog i nemanjine, na trotoaru? Vidim da uvek ima automobila parkiranih, nije zona, pa sad ne znam kakva su iskustva, da li dize pauk itd. Tu je poprilicno sirok trotoar svuda, i vidjao sam dosta parkiranih automobila.
Uskoro ce mi u blizini biti posao, ne znam gde da ostavljam auto a da to nije parking ispred sava centra (ili negde oko sajma), posto trenutno nemam finansija da ga parkiram na nekom parkingu na sat (mada sumnjam da ima neki tu u blizini pa mi dodje na isto).
Parkiranje u okviru klinckog bih izbegao, mnogo puta kad sam isao nekome u posetu/na pregled i slicno sam jedva nalazio parking, ne bih da smetam.
Uskoro ce mi u blizini biti posao, ne znam gde da ostavljam auto a da to nije parking ispred sava centra (ili negde oko sajma), posto trenutno nemam finansija da ga parkiram na nekom parkingu na sat (mada sumnjam da ima neki tu u blizini pa mi dodje na isto).
Parkiranje u okviru klinckog bih izbegao, mnogo puta kad sam isao nekome u posetu/na pregled i slicno sam jedva nalazio parking, ne bih da smetam.
Fiesta!!
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ako uspes tu da uglavis negde auto, slobodno. Svakodnevno sam vidjao kola tu, i nikad pauka da ih nosi.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Jel postoji negde podatak, ili mozda neko zna, da li je sajla rucne za Fokusa Mk 1 karavana duza od sajle za hecbeka? Ako ima neke veze, u pitanju su diskovi pozadi. 

Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Veću debilanu odavno nisam pročitao, sa kakvog se bre Mišeluka vraćao, lik je ispao iz neke kafane očigledno...
Bitno da je samo naslov sto senzacionalniji...

Bitno da je samo naslov sto senzacionalniji...

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Kako im treba sve po spisku za ovakve price... Zestoko preuvelicavaju sve te stvari. Setimo se prica o Knaufu, i slicno... 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Da se nešto desilo na Mišeluku pa da i krive okupljanja na Mišeluku. Ali ovo se desilo 3 km od Mišeluka.
Plus što piše da se trke voze punom brzinom. Pa one koliko sam vidio ima auta koja mogu da idu i 250, ali niko ne dođe do te brzine.
Plus što piše da se trke voze punom brzinom. Pa one koliko sam vidio ima auta koja mogu da idu i 250, ali niko ne dođe do te brzine.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ma jedu g***a..
Spoiler
Show
Ali ako cemo realno, za razliku od Knaufa koji je zatvorena ulica/kratak pravac, Miseluk je otvorena saobracajna petlja, bude tu rizicnih situacija, pa videli ste svi sta se desava u onoj desnoj krivini dole, uletanje punim gasom u totalno nepreglednu situaciju a saobracaj je uvek aktivan, onda kad nalete na auto koji se krece tri puta sporije ili koce u sred krivine ili preticu a sirina i nije bog zna kakva, na jos dva mesta situacija je identicna, samo se ne vidi od dole sta se desava, onda trkanje u paru po trasi staze gde su ukljucenja i iskljucenja sa svih strana, tu se prelazi preko licnih sposobnosti, onda automobila, terena itd. i sve to uglavnom nocu.. Meni je kuca prakticno na Miseluku, video sam i prevrnutih auta, odvaljenih stubova ulicne rasvete, bankine iscukane posvuda, bilo je poginulih motorista i svasta nesto..
- Iosis
- VIP
Jeste ima gadnih mjesta, ali opet bolje tu nego u gradu.
Ili ja kažem neka grad napravi neku stazicu ili nešto slično Mišeluku, pa neka se tamo okuplja raja koja se okuplja na Mišeluku. Naravno da ta staza bude besplatna. Ili nešto sitno da se plaća tipa 100 din po osobi.
Kada se ima para za razne gluposti, azile za mačke, džukele, ciganima za kuće, ima i za to.
Ili ja kažem neka grad napravi neku stazicu ili nešto slično Mišeluku, pa neka se tamo okuplja raja koja se okuplja na Mišeluku. Naravno da ta staza bude besplatna. Ili nešto sitno da se plaća tipa 100 din po osobi.
Kada se ima para za razne gluposti, azile za mačke, džukele, ciganima za kuće, ima i za to.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Na prvoj slici Trans Am od lika jednog iz Bezdana , inace skroz ok lik , poceo se takmiciti i na drag trkama.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Slazem se sa Cedom, i realno tako je, nego mi samo smeta ovo kretensko novinarstvo kod nas. Nema veze sto dobar deo teksta nema veze sa zivotom, daj da stancamo samo... Ne znam ni sto citam uopste stampu, nije da mi je zivot nesto bolji ili laksi zbog toga sto citam vesti, samo se nerviram...
Evo sad npr. gomila bullshita u tekstu, tipa "draft" trke, to sto je pijani idiot dosao iz pravca mosta, ma mora da je sa Miseluka itd. i to onda povlaci mnostvo intelektualnih komentara:
http://prntscr.com/3rvlqc - jeste, lokalni donovi od kojih dobar deo dolazi sa naturpijanim Jugicima sa dvogrlim karburatorima i Vespicama od 50cc, iz ubedjenja
Tipa juce prekjuce sam na konto slicne vesti povezane bas sa ovom saobracajkom kod Merkatora procitao gomilu komentara neinformisanih ljudi vezanih za predstojecu trku na Miseluku, tipa aaaa ubice ce da se vozaju tamo, mi ispastamo zbog njih, zatvoren most blablabla
Aaaalo bre, pa kakve veze sportski dogadjaj ima sa saobracajkom i pijanim idiotom?! Neinformisanim ljudima je izuzetno lako da na osnovu par naslova formiraju sebi neko misljenje i neoboriv stav, i sad umesto da bude kul sto se vraca tradicija u Novi Sad i posle 5 godina ponovo vozi Miseluk, sto se autosport na ovim prostorima bar malo popravlja i pravi neka saobracajna kultura, ljudi seru po tome (izmedju ostalog i primer nekoliko ljudi iz mog licnog okruzenja koji nisu u nekoj automobilskoj prici i nemaju pojma o tome)... 
Evo sad npr. gomila bullshita u tekstu, tipa "draft" trke, to sto je pijani idiot dosao iz pravca mosta, ma mora da je sa Miseluka itd. i to onda povlaci mnostvo intelektualnih komentara:
http://prntscr.com/3rvlqc - jeste, lokalni donovi od kojih dobar deo dolazi sa naturpijanim Jugicima sa dvogrlim karburatorima i Vespicama od 50cc, iz ubedjenja

Tipa juce prekjuce sam na konto slicne vesti povezane bas sa ovom saobracajkom kod Merkatora procitao gomilu komentara neinformisanih ljudi vezanih za predstojecu trku na Miseluku, tipa aaaa ubice ce da se vozaju tamo, mi ispastamo zbog njih, zatvoren most blablabla

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21572
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Dobrodošli u moralni pakao.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Iosis
- VIP
Jbt i mi ispadošmo djeca NS donova, a nismo to ni znali.
Meni mnovo više smeta kad god je neki koncert u gradu na otvorenom, cjeli grad tutnji. Evo i sad je nešto na tvrđavi, ja sam od tvrđave cca 1,5-2 km, osjetim kod sebe bas. Jbt hoću da gledam film, ali ne mogu od njih. Za Exit hvala bogu nisam tu.
A novinari... oni su posebna priča. Kad god se desi neka saobraćajka dva termina su u upotrebi: otkazale kočnice i puna brzina. Šta je definicija pune brzine?
Za kočnice da ne govorim, ajde kod auta može da otkaže, pukne crjevo, ali opet ima dvostruki sistem ili kako se već to kaže stručno ne znam.
Kod autobusa i kamiona je to faktiči nemoguće. Jer kod njih dok ima vazduha u sistemu njima kočnice rade. Ako nema vezduha čeljusti su sastavljene ili pakne na dobošu raširene i automatski će da koči ili neće ni krenuti.
To znam provjereno, bio sam s drugarom kad mu je puklo crjevo od vazduha na autobusu. Sunce ti bem svi su skoro popadali, a autobus se skoro ukopo na mjestu. Iza autobusa ostao trag od točkova. Poslje toga autobus ni da mrdne milimetra.
Jedino što može biti da otkažu kočnice je da pukne disk, doboš, pakne ili šta ti znam. Ali ne moguće da se desi na sva 4 točka u isto vrjeme.

Meni mnovo više smeta kad god je neki koncert u gradu na otvorenom, cjeli grad tutnji. Evo i sad je nešto na tvrđavi, ja sam od tvrđave cca 1,5-2 km, osjetim kod sebe bas. Jbt hoću da gledam film, ali ne mogu od njih. Za Exit hvala bogu nisam tu.
A novinari... oni su posebna priča. Kad god se desi neka saobraćajka dva termina su u upotrebi: otkazale kočnice i puna brzina. Šta je definicija pune brzine?
Za kočnice da ne govorim, ajde kod auta može da otkaže, pukne crjevo, ali opet ima dvostruki sistem ili kako se već to kaže stručno ne znam.
Kod autobusa i kamiona je to faktiči nemoguće. Jer kod njih dok ima vazduha u sistemu njima kočnice rade. Ako nema vezduha čeljusti su sastavljene ili pakne na dobošu raširene i automatski će da koči ili neće ni krenuti.
To znam provjereno, bio sam s drugarom kad mu je puklo crjevo od vazduha na autobusu. Sunce ti bem svi su skoro popadali, a autobus se skoro ukopo na mjestu. Iza autobusa ostao trag od točkova. Poslje toga autobus ni da mrdne milimetra.
Jedino što može biti da otkažu kočnice je da pukne disk, doboš, pakne ili šta ti znam. Ali ne moguće da se desi na sva 4 točka u isto vrjeme.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Jbg, ljudi su zapamtili onog lika što je sa guseničarem pravio pičvajz i sad ih sve na to asocira...stalker92 piše:..
i to onda povlaci mnostvo intelektualnih komentara:
http://prntscr.com/3rvlqc - jeste, lokalni donovi od kojih dobar deo dolazi sa naturpijanim Jugicima sa dvogrlim karburatorima i Vespicama od 50cc, iz ubedjenja![]()
Ili ovo:
[youtube][/youtube]
Pazi, jeste on profi i sve, ali jbg - na saobraćajnici si, nebitno u koje doba. Može da izleti i pokupi prolaznika, parkiran auto... Pravi buku, ljudi spavaju

- Iosis
- VIP
+1totti piše:...Pravi buku, ljudi spavaju

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- pelepop
- Poruka: 159
- Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 12:51h
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h