Evo autica koji ste trazili

Moderator: ace1
Mene bi bilo sramota da ih kacim. Strasno.ljmilica piše: Fotke su užas, sa telefona!
Van piše: ...за све те буђаве фордове
kuka je nezaobilazni deojelchica piše:Slikala u nedelju u selu Mravinjci kod Valjeva.
Ne znam koliko je realno ovo zanimljiv primerak (ne razumem se u starije automobile... a ni u novije) ali meni je za oko bio zanimljiv.
Mislim da je '68. godište.
mhetlerovic piše:E pa ovo je kod mene u kraju
Stvarno odlican, da ga ponudi sutra po toj nekoj cifri odmah bi ga kupio
Danas sam bio udaren od pozadi i stradao mi je vezni lim i branik, da sam imao kuku tolika šteta ne bi bila. Udarila me gospodja u tri godine staroj Oktaviji i nije propustila da iskomentariše kako to da joj ja tražim novac za štetu kada ona sama nema štete. E upravo za takve nadobudne tipove, koji voze automobile daleko iznad i proseka i standarda i totalno su van realnosti i osećaja za svet oko sebe kuka je majka mara. Pitao bih je za komentar da joj je propiškio hladnjak, hladnjak klime, da mora da menja masku i branik...macaneli piše: kuka je nezaobilazni deo
Jednostavno ne mogu da dam neki komentar ovo, zabezeknut sam... Kakav mentalni sklop jbt...911s [SK] piše:Udarila me gospodja u tri godine staroj Oktaviji i nije propustila da iskomentariše kako to da joj ja tražim novac za štetu kada ona sama nema štete.
'81 Ford Taunus 1.6 L
Ne znam kako je izgledao kada se prodavao, ono je bilo vise u sali911s [SK] piše:Naravno da auto koji je kupljen za 500 evra, zatim ofarban, registrovan, sa velikim servisem i novim gumama i svačim još nečim pride vredi ponovo 500 evra.
Nisam ja bas tu, ja sam komsija naselje pored, ovo sad novoPa komsija onda vidjas moju Sierru svaki dan kad ulazis u naselje.![]()
Meni se slican slucaj desio dok sam vozio Fabiu, samo sam ja udario lika od pozadi, meni nista, ni njemu na prvi pogled nista. Ja sam se ponudio da mu platim sta god da mu kaze majstor, ali je on insistirao na zvanju pandura i onda smo naredna tri sata cekali panura koji je dosao sa stavom "pa jeste se vi uopste sudarili?" i ishod je da sam platio kod sudije nesto oko 10.000 dinara, bolje da sam lepo njemu te pare dao...Danas sam bio udaren od pozadi i stradao mi je vezni lim i branik, da sam imao kuku tolika šteta ne bi bila. Udarila me gospodja u tri godine staroj Oktaviji i nije propustila da iskomentariše kako to da joj ja tražim novac za štetu kada ona sama nema štete. E upravo za takve nadobudne tipove, koji voze automobile daleko iznad i proseka i standarda i totalno su van realnosti i osećaja za svet oko sebe kuka je majka mara. Pitao bih je za komentar da joj je propiškio hladnjak, hladnjak klime, da mora da menja masku i branik...