Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Prvi auto

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
JerryDrake
Poruka: 3
Član foruma od: petak, 30. maj 2014. u 20:44h

Prvi auto

Poruka od JerryDrake » petak, 30. maj 2014. u 20:58h

Pozdrav svima, ja sam Jerry Drake (37) rođen u Beogradu sa prebivalištem između Kanade i bivše Jugoslavije (ima me svuda). Ove nedelje treba da utanačim kupovinu prvog automobila u ličnom vlasništvu - mislio sam da će biti neki japanac, ali je finansijski momenat prevladao. Pre Ford Focus 1.6 16i Zetec benzinca (2000, 160k) merkao sam dosta dugo Ford Mondeo TDDI po preporuci, ali sam onda pod raznim uticaja širio interesovanja i sužavao... Izbor je pao na Fokusa, cenim da je idealan za prvi auto, a za ono što meni treba - par puta mesečno 90% autoput sever-jug, eventualno do Grčke ili po regionu - sasvim ok. Tek treba da preuzmem, nisam se baš udubio iako motor dobro radi i sve je dosta očuvano, mislim da je auto dosta dugo bio gradski auto u Mađarskoj gde ga je prvi vlasnik kupio. Ja sam, mislim, četvrti vlasnik, treći ga je imao tek nekoliko meseci, a drugi je uložio u novi akumulator, klimu, mali servis. Dobio sam set novih zimskih guma, letnje su tri godine stare. Auto poseduje servisnu knjižicu u mislim da je sve u redu s njim. Kad poteram i obavim dijagnostiku i prvi servis javiću se s utiscima. Mislim da će mi trebati neki savet oko limarije, ima ogrebotina i prednji branik je malo okrnjen.. u principu, bilo koji savet - gde u Beogradu ili na potezu do Kragujevca raditi Forda, bio bih vam zahvalan. Toliko za sada :)
Slika

Billy
Poruka: 574
Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h

Re: Prvi auto

Poruka od Billy » subota, 31. maj 2014. u 01:20h

Najbolje ti je da ideš kod Dragomira u Pinosavi thumbsuph

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » subota, 31. maj 2014. u 10:35h

dobra je to kombinacija taj motor i fokus, mada ja bi voleo vise 1,8, al i 1,6 je nije los!
+ jedan za pinosavu, slobodno bices zadovoljan kao mnogo nas ovde!

Daniel
Poruka: 6091
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » subota, 31. maj 2014. u 16:20h

dobro dosao,

ya servise idi do piosave al ti preporucujem da redovno proveravas stanje ulja. 1.6 je poznat po tome da neki motori znaju da trose ulje
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2787
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » subota, 31. maj 2014. u 22:35h

Slika
Slika Slika

stamenkovic predrag
Poruka: 17
Član foruma od: petak, 28. mar. 2014. u 17:42h

Poruka od stamenkovic predrag » nedelja, 1. jun 2014. u 00:28h

Pozdrav :dd1:
Ako mislite da će drugi ljudi biti dobri prema vama zato što ste vi dobri prema njima to je isto kao da mislite da vas lavovi neće pojesti zato što vi ne jedete lavove

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“