Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Poplave u Srbiji

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Crni Pero
Poruka: 186
Član foruma od: nedelja, 18. avg. 2013. u 21:41h

Re: Poplave u Srbiji

Poruka od Crni Pero » četvrtak, 22. maj 2014. u 17:59h

Dragi fordaši nadam se da ste svi dobro, snašla nas strava u kratkom roku, po svemu sudeći kod vas je najgore, susjedna Bosna je isto gadno stradala a i kod nas su neka sela doslovno obrisana. Puknuće nasipa u Vukovarsko srijemskoj županiji je napravilo totalnu katastrofu po selim blizu Save....samo krovovi vire. Par dana se tamo vozi golema pomoć, šalje se pomoć u BIH, imam dosta prijatelja dolje, zovu... humanitarna pomoć ne dolazi. Pokušava se pomoć na sve načine. Jutros su krenula dva kamiona prema Srbiji ne znam točno kamo i samo se nadam da neće nestati kao mnogi koji su vozili u Bosnu i nikada stigli.

Nadam se samo da se sve neće zaboraviti kad se voda povuče i da će se sanirati šteta u najkraćem mogućem roku.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 22. maj 2014. u 19:45h

Je l' kod tebe sve ok? Kako je Kanta, šta je sa njim?
Slika

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Poruka od bojan_kv » četvrtak, 22. maj 2014. u 20:20h

Ja se za moje Kraljevo nadam da ce se oporaviti, mada sam vrlo vrlo skeptican imajuci u vidu sta je bilo sa obnovom Kraljeva posle zemljotresa novembra 2010. godine. koliko je tad novca, gradjevinskog materijala, hrane i td stiglo u Kraljevo i sve su pokrali, pohapsili ih i pustili i nikom nista. Najgore je sto je tad najvise stradala Grdica, a i sad je poplava urnisala tu istu Grdicu, bila voda 2m
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 22. maj 2014. u 22:38h

Katastrofa u svakom slučaju, mada koliko je loše što je pukao nasip pa se voda izlila u Hrvatsku, toliko je dobro jer se talas malo rasplinuo pa je nije bilo toliko pogubno nizvodno.
Ne znam kako je bilo kod vas, da li su upozorili ljude na vrjeme, da bar izvuku što se izvući može. Kod nas niko nije ništa upozorio, tj. upozorili kad je voda već krenula, tad je kasno...

Kanta je dobro, vidim slika i postavlja po fb, a pisao s njim na fb kaže da je dobro.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » petak, 23. maj 2014. u 07:57h

dule0911 piše:Jel si produzio malo napred i video kopove? Ja kad sam sa ibarske video jezero umesto kopa, sledio sam se, ko zna kad ce opet moci da iskopavaju rudu :(
http://vimeo.com/96089644

E jbg, nek' neko postavi ovaj klip, ja sam duduk :doh:
Poslednja izmena: stalker92, na dan petak, 23. maj 2014. u 09:09h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: ne postoji Vimeo embed code na forumu
Slika

Crni Pero
Poruka: 186
Član foruma od: nedelja, 18. avg. 2013. u 21:41h

Poruka od Crni Pero » petak, 23. maj 2014. u 15:43h

U Brodi je sve ok.....a Kanti neće ni poplava ništa. Na žalost nije ni kod nas bilo upozoreno,nestalih poginulih ima ali u puno manjem broju nego kod vas. Najveća je materijalna šteta na kućama i dosta je životinja uginulo. Na svu sreću malo ljudskih žrtava.

Nadam se da ćemo se svi brzo oporavit.....a ono za humanitarnu pomoć......svagdje isto....pa tko je ukro Bog dao da mu se ruke sasušile kad ih ne zna rabit za pošteno zaradit nego za ukrast.

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » nedelja, 25. maj 2014. u 10:45h

Ovde mi je cera od 7 godina prosla u proslu sredu sa treninga, jasno se cuju decji glasovi u pozadini iz osnovne skole, tamo kod sivog auto preko puta je mostic koji izlazi na ulicu i ide se prema snimatelju! Znaci kod mene u Umcarima je bila poplava pre svih ostalih, iznenada i jako brzo se samo slila voda sa brda, a cera je pustena 20 minuta pre kraja trenniga dosla kuci peske, brate hvala bogu samo, vidi koliko se potok izlio!
[youtube][/youtube]

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 25. maj 2014. u 11:49h

Za ovo se i ne zna da je bilo.
Nigdje u medijima nisam pročitao, čuo ni vidio.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » nedelja, 25. maj 2014. u 15:56h

imas kod mene na profilu!

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“