Poplave u Srbiji
- Crni Pero
- Poruka: 186
- Član foruma od: nedelja, 18. avg. 2013. u 21:41h
Re: Poplave u Srbiji
Dragi fordaši nadam se da ste svi dobro, snašla nas strava u kratkom roku, po svemu sudeći kod vas je najgore, susjedna Bosna je isto gadno stradala a i kod nas su neka sela doslovno obrisana. Puknuće nasipa u Vukovarsko srijemskoj županiji je napravilo totalnu katastrofu po selim blizu Save....samo krovovi vire. Par dana se tamo vozi golema pomoć, šalje se pomoć u BIH, imam dosta prijatelja dolje, zovu... humanitarna pomoć ne dolazi. Pokušava se pomoć na sve načine. Jutros su krenula dva kamiona prema Srbiji ne znam točno kamo i samo se nadam da neće nestati kao mnogi koji su vozili u Bosnu i nikada stigli.
Nadam se samo da se sve neće zaboraviti kad se voda povuče i da će se sanirati šteta u najkraćem mogućem roku.
Nadam se samo da se sve neće zaboraviti kad se voda povuče i da će se sanirati šteta u najkraćem mogućem roku.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ja se za moje Kraljevo nadam da ce se oporaviti, mada sam vrlo vrlo skeptican imajuci u vidu sta je bilo sa obnovom Kraljeva posle zemljotresa novembra 2010. godine. koliko je tad novca, gradjevinskog materijala, hrane i td stiglo u Kraljevo i sve su pokrali, pohapsili ih i pustili i nikom nista. Najgore je sto je tad najvise stradala Grdica, a i sad je poplava urnisala tu istu Grdicu, bila voda 2m
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Katastrofa u svakom slučaju, mada koliko je loše što je pukao nasip pa se voda izlila u Hrvatsku, toliko je dobro jer se talas malo rasplinuo pa je nije bilo toliko pogubno nizvodno.
Ne znam kako je bilo kod vas, da li su upozorili ljude na vrjeme, da bar izvuku što se izvući može. Kod nas niko nije ništa upozorio, tj. upozorili kad je voda već krenula, tad je kasno...
Kanta je dobro, vidim slika i postavlja po fb, a pisao s njim na fb kaže da je dobro.
Ne znam kako je bilo kod vas, da li su upozorili ljude na vrjeme, da bar izvuku što se izvući može. Kod nas niko nije ništa upozorio, tj. upozorili kad je voda već krenula, tad je kasno...
Kanta je dobro, vidim slika i postavlja po fb, a pisao s njim na fb kaže da je dobro.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
http://vimeo.com/96089644dule0911 piše:Jel si produzio malo napred i video kopove? Ja kad sam sa ibarske video jezero umesto kopa, sledio sam se, ko zna kad ce opet moci da iskopavaju rudu![]()
E jbg, nek' neko postavi ovaj klip, ja sam duduk

Poslednja izmena: stalker92, na dan petak, 23. maj 2014. u 09:09h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: ne postoji Vimeo embed code na forumu
Razlog: ne postoji Vimeo embed code na forumu

- Crni Pero
- Poruka: 186
- Član foruma od: nedelja, 18. avg. 2013. u 21:41h
U Brodi je sve ok.....a Kanti neće ni poplava ništa. Na žalost nije ni kod nas bilo upozoreno,nestalih poginulih ima ali u puno manjem broju nego kod vas. Najveća je materijalna šteta na kućama i dosta je životinja uginulo. Na svu sreću malo ljudskih žrtava.
Nadam se da ćemo se svi brzo oporavit.....a ono za humanitarnu pomoć......svagdje isto....pa tko je ukro Bog dao da mu se ruke sasušile kad ih ne zna rabit za pošteno zaradit nego za ukrast.
Nadam se da ćemo se svi brzo oporavit.....a ono za humanitarnu pomoć......svagdje isto....pa tko je ukro Bog dao da mu se ruke sasušile kad ih ne zna rabit za pošteno zaradit nego za ukrast.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Ovde mi je cera od 7 godina prosla u proslu sredu sa treninga, jasno se cuju decji glasovi u pozadini iz osnovne skole, tamo kod sivog auto preko puta je mostic koji izlazi na ulicu i ide se prema snimatelju! Znaci kod mene u Umcarima je bila poplava pre svih ostalih, iznenada i jako brzo se samo slila voda sa brda, a cera je pustena 20 minuta pre kraja trenniga dosla kuci peske, brate hvala bogu samo, vidi koliko se potok izlio!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Za ovo se i ne zna da je bilo.
Nigdje u medijima nisam pročitao, čuo ni vidio.
Nigdje u medijima nisam pročitao, čuo ni vidio.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
imas kod mene na profilu!