Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Trenutno je pod vodom staza za drift.sasa_f1 piše:Odlozen Drift u Cacku!![]()
"Prva trka srpskog šampionata u driftu odložena je zbog loših vremenskih uslova za 07 i 08. jun 2014. Zbog izlivanja reke Čemernice, koja se nalazi u neposrednoj blizini drift staze Autoprevoza u Čačku, vrši se evakuacija meštana, a kako se narednih dana očekuju nove obilne padavine i nove vremenske nepogode, u dogovoru sa predstavnicima lokalne samouprave grada Čačka, drift trka se odlaže za 8.06.2014 godine, a humanitarni skup BMW FAN kluba za 7.06.2014.godine."
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
dax92 piše:Verujte mi da je beton cvrsci od asfalta!
Sad kakvo je vreme doslo, Sale mora da odvrce gewinde da bi mogao da voziSinoc sam bas gledao hocu uspeti da prodjem kroz vodu kod 1000 ruza, i na jos nekim mestima.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Duhovit decko.dax92 piše:Sad kakvo je vreme doslo, Sale mora da odvrce gewinde da bi mogao da vozi