Stigla kazna, a prodao sam auto
-
- Poruka: 239
- Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h
Stigla kazna, a prodao sam auto
Prodao sam davnih dana nekog punta koji je bio na moje ime. I danas mi je stigla kazna za parkiranje, auto je bio parkiran u Novom sadu.. Sad ako neko zna gde je ovaj punta sa linka neka mi javi.. Hvala http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... o_2001_god
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- pelepop
- Poruka: 159
- Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 12:51h
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Re: Stigla kazna, a prodao sam auto
Jel se još uvek vodi na tebe?
Idi u sup i stavi zabranu da treće lice može da ga registruje. Pre toga ukini ovlašćenje-punomoć, ako si dao.
Javice ti se sam
Idi u sup i stavi zabranu da treće lice može da ga registruje. Pre toga ukini ovlašćenje-punomoć, ako si dao.
Javice ti se sam
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
-
Dao sam punomoc da sam pre jedno 2-3 meseca, a kazna je napravljena 14-og ovog meseca.. Ne znam jel moze da se ukine punomoc?
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
mozes da mu udaris zabranu na registraciju, nazalost kazna mora da se plati! Sva prava su u korist kupca, nemora da palti ako ga netuzis .........
-
E super onda.. Platicu kaznu, skinucu punomic i zabraniti registraciju dok mi nenadoknade...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Mislim da ovo sto Toti kaze moze da upali. Poznanik ima rent a car agenciju i njima redovno stizu kazne a oni samo priloze ko je tad vozio auto. Ne znam kako ide dokazivanje u slucaju dva fizicka lica ali bi trebalo da je slicno.
Znam da ima ona fora da ako te nije pandur zaustavio licno mozes da kazes ko je vozio, ja sam tako hteo da prebacim jedan prekrsaj na kevu koja ne vozi godinama ali na kraju mi nista nije ni stiglo.
Znam da ima ona fora da ako te nije pandur zaustavio licno mozes da kazes ko je vozio, ja sam tako hteo da prebacim jedan prekrsaj na kevu koja ne vozi godinama ali na kraju mi nista nije ni stiglo.
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Naravno da moze.Govorim ti ovo jer sam bio u identicnoj situaciji.Cak auto koji sam tada prodao,u medjuvremenu je promenio jos dva vlasnika.Ja kaznu nisam platio jer kao dokaz imao sam kupoprodajni ugovor.Stigla mi je I pretnja od nekakve advokatske agencije-citaj '' uterivaci dugova''...Ukinuo sam punomoc,koju sam ranije overio u istom sudu,sa time otisao u sup,gde se vrsi registracija vozila I na salteru zatrazio da se stavi zabrana tj da ne mogu registrovati bez mene.Sve regularno I po zakonu.PivaraPivara piše: Ne znam jel moze da se ukine punomoc?
Najzad, kada mi se obratio tadasnji vlasnik sa zahtevom da registruje I prevede vozilo na svoje ime,uslovio sam ga placanjem pristigle kazne.On platio, ja ukinuo zabranu,pozdravili se itd.
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
-
Sve proslo u najboljem redu zahvaljujuci se Pedji i Vrbasa, ima ga na forumu...