Potezanja
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13995
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: Potezanja
Zato ih je Chevrolet Camaro Z28 oba ostavio iza sebe ...
http://www.motortrend.com/roadtests/cou ... omparison/
I sad da cujemo, "to je zato sto je Americki magazin radio test, da su radili Nemci test bi bio mnogo objektivniji ..."
http://www.motortrend.com/roadtests/cou ... omparison/
I sad da cujemo, "to je zato sto je Americki magazin radio test, da su radili Nemci test bi bio mnogo objektivniji ..."
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jok, porse ima standarne P Zero a GT-R Sport Maxx dok Z28 ima Trofeo R poluslikove..
takodje sta je pohvala za Z28, napred ima 305mm gume, zato i ne ide u podupravljanje dok porse/GT-R ima samo 245/255 i to standardne 'mekoce'
takodje sta je pohvala za Z28, napred ima 305mm gume, zato i ne ide u podupravljanje dok porse/GT-R ima samo 245/255 i to standardne 'mekoce'
Poslednja izmena: milan_gt, na dan nedelja, 20. apr. 2014. u 19:47h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
pushrod V8 . Шта рећи а не заплакати .
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21544
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Meni se sviđa camaro... brutalan,sirov,budalaština.
Naravno GTR i Porš su tri puta bolji u realnom životu... al' realno njih može i dete da vozi a da to bude brzo.
Plus Camaro je jeftin za ono šta nudi.
Naravno GTR i Porš su tri puta bolji u realnom životu... al' realno njih može i dete da vozi a da to bude brzo.
Plus Camaro je jeftin za ono šta nudi.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Talladega_500
- Yankee
Da spomenem za neke koji izgleda uopste nisu ni otvorili link, test nije radjen na pravcu.
Radjen je na Barber Motorsports Park, koji se nalazi u Alabami.
Camaro Z28 96.17 sekundi
911 Turbo 96.34 sekundi
GT-R 96.45 sekundi

Radjen je na Barber Motorsports Park, koji se nalazi u Alabami.
Camaro Z28 96.17 sekundi
911 Turbo 96.34 sekundi
GT-R 96.45 sekundi

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Talladega_500
- Yankee
Camaro Z28 96.17 sekundi
911 Turbo 96.34 sekundi
GT-R 96.45 sekundi
911 Turbo 96.34 sekundi
GT-R 96.45 sekundi
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21544
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Sviđa mi se trolovanje totija a bogami i taleta 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Jednolisni su najboljitotti piše:

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Potpis!Markedjani piše:Meni se sviđa camaro... brutalan,sirov,budalaština.
Plus izgleda fenomenalno, al bas ovaj Z28. Inace ne volim GM proizvode, novi camaro mi je od kako je izasaobio "meh", ali ovaj Z28 je odlican.
Inace sam pre neka 2 meseca video par puta jedan 991 turbo (ne znam jel bio S ili obican), vidi se sa kilometar da je u pitanju tezak auto, ali neverovatno kako dobro maskira tu svoju tezinu. Uz Avalu je proleteo pored mene (bio na bajsu) u 4wheel slajdu i smradu lamele/guma (znam da nema manuelni ali je smrdelo tako), usro sam se, ali ne od straha vec koliko je do jaja, nista naginjanje i slicno, bas brutalno. Pre toga od Avalskog puta ka Bubanj potokuje prosao nizbrdo dosta brzo (vazduh me oduvao duplo jace nego sleper kad prodje pored mene, iako sam bio u suprotnoj traci), ali mu fali zvuka. Moguce da je fabricki malo restriktovan, ili prosto zato sto je turbo tisi je, ali vise su se cule gume i vazduh od motora.
Fiesta!!
- milan_gt
RS6 je tezak..911 je medj laksim sportasima cini mi se..
al sad kontam kako su Ameri vrlo jednostavno resili problem podupravljanja..mislim da niko serijski od slicnih kola ne daje prednje 305 gume..nije to to al radi..
al sad kontam kako su Ameri vrlo jednostavno resili problem podupravljanja..mislim da niko serijski od slicnih kola ne daje prednje 305 gume..nije to to al radi..
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
No replacement for cubic displacement!
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- dule0911
-
RS6 jeste veoma brz auto, ali ipak nije sportski auto po mom misljenju... Ali nebitno, i dalje mislim da je 991 tezak, dobrim delom jer je ogroman auto, dosta sirok.milan_gt piše:RS6 je tezak..911 je medj laksim sportasima cini mi se..
Fiesta!!
- milan_gt
vrlo uspesna opticka varka jer je npr mk4 mondeo siri 
1.880 vs 1.886 mm
Ista stvar kad sretnem u gradu boxer koji je iste duzine a nizi, meni deluje kao da je metar duzi od mog..tako isto mondeo deluje skladno zbog visine iako je sirok kao 997

1.880 vs 1.886 mm
Ista stvar kad sretnem u gradu boxer koji je iste duzine a nizi, meni deluje kao da je metar duzi od mog..tako isto mondeo deluje skladno zbog visine iako je sirok kao 997
- dragan.pv
- Poruka: 407
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h
ja bih voleo da procitam jos neki test ovih automobila iz nekog drugog izvora...po mogucnosti ne nemackog...
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Gore pomenuti Cammaro nema vise veze sa gibnjevima pozadi, i losim vesanjem. To je sad za njih samo ruzna uspomena!
Zadnji podatak koji imam od prosle godine je da ima nezavisno vesanje pozadi, i da je neuporedivo stabilniji od prethodnog modela, pa vise nije samo auto za paljenje guma i pravac, nego moze ozbiljno da se tera i po krivinama. Do duse, to pokazuje i vreme sa staze! I dalje mislim da za 50-ak hiljada evra nema boljeg automobila od njega, a da toliko moze da pruza.
Na sajmu je bio izlozen prosle godine fino opremljen, crveni Cammaro, sa cenom od oko 40 000evra.

Zadnji podatak koji imam od prosle godine je da ima nezavisno vesanje pozadi, i da je neuporedivo stabilniji od prethodnog modela, pa vise nije samo auto za paljenje guma i pravac, nego moze ozbiljno da se tera i po krivinama. Do duse, to pokazuje i vreme sa staze! I dalje mislim da za 50-ak hiljada evra nema boljeg automobila od njega, a da toliko moze da pruza.
Na sajmu je bio izlozen prosle godine fino opremljen, crveni Cammaro, sa cenom od oko 40 000evra.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- van
- VIP
Не може боље да се дизајнира вешање од оног што има камаро . Питање је како је подешено и како је ауто генерално конципиран.
http://www.chevrolet.com/camaro-sport-coupe.html
http://www.chevrolet.com/camaro-sport-coupe.html
- dule0911
-
@gete
Sirok u odnosu na ostale porsche-e, na to sam mislio. A da je siri, jeste, pogotovo zadnji bokovi. Sto nije uvek lose, ali generalno je glomazniji od svih prethodnika (sto mu dodje neki trend u auto-industriji). 993 po mom misljenju ima jedne od idealnijih proporcija medju 911, iako mi se njegov dizajn i ne svidja nesto preterano, sem kad ima duck-tail, tada izgleda mnogo mocno. Bez njega mi je pozadi nekako previse uniforman i nedorecen. Opet bolji od ruznog 996, ali svejedno
Sirok u odnosu na ostale porsche-e, na to sam mislio. A da je siri, jeste, pogotovo zadnji bokovi. Sto nije uvek lose, ali generalno je glomazniji od svih prethodnika (sto mu dodje neki trend u auto-industriji). 993 po mom misljenju ima jedne od idealnijih proporcija medju 911, iako mi se njegov dizajn i ne svidja nesto preterano, sem kad ima duck-tail, tada izgleda mnogo mocno. Bez njega mi je pozadi nekako previse uniforman i nedorecen. Opet bolji od ruznog 996, ali svejedno

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kako može 996 da ti bude ružan 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
Prva serija pre redizajna mi je uzas i spolja i iznutra, posle redizajna je ok. Prosto oni obli deformisani farovi me odbijaju u startu. Medjutim, svidja mi se sto je najjeftiniji, tacnije best buy medju polovnim 911, iako cenim da ce cena jos da mu pada. 993 polako dobija kultni status jer je poslednji air-cooled.
Fiesta!!
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
993 imao moj komsija....sunce ti zarko kao da su neke zvjeri bile pod haubom kako se to culo....
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
- van
- VIP
Неки мој познаник је има 911иц типа 1976 годиште . Добио га је од тетке из Швајцарске за свадбу негде средином 90их .
Ауто је у леру радио као буба или као шестак транспортер боље рећи , не зна који је мотор био у њему , али ишао је ненормално .
Продао га је брзо , ауто сам виђао по граду , јер је наранџаст , а тај тип је после доста година вожње различитих скупих аутомобила , када сам га срео возио је СЛК , и рекао је да је СЛК срање у односу на 30 ( сада 40 ) година стару 911ицу
Ауто је у леру радио као буба или као шестак транспортер боље рећи , не зна који је мотор био у њему , али ишао је ненормално .
Продао га је брзо , ауто сам виђао по граду , јер је наранџаст , а тај тип је после доста година вожње различитих скупих аутомобила , када сам га срео возио је СЛК , и рекао је да је СЛК срање у односу на 30 ( сада 40 ) година стару 911ицу
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Laguna 2 2.0T, nit' je stizem nit' mi bezi..
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ne znam koliko je lik malo pre stiskao ML-a 280 CDi na Miseluku, al' je brzo krenuo sa starta, i dalje sam pobegao polako 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()