Polako se zima priblizila,hladno vreme vec stiglo pa je vreme za neke "uradi sam" akcije

Moderator: Dragomir
Pogledaj kako sam se ja igrao sa tim stvarima.U temi Moja Sierra na cetvrtoj strain imas slike kako izgleda ta moja igrarija. Na Sierri mozes samo da pojacas osvetljenje a boju ne mozes da menjas jer je zelena folija na plocama na kojima se nalaze brojevi. Sijalicama u boji ne dobijas nista. Ja sam stavljao I led trake pa mi je ispalo mnogo gore nego sa obicnim sijalicama.pedja6544 piše:Auh...ucinilo mi se mnooooogo jednostavnije
sad kad odem na odmor nesto cu gledati,nemam sad bas toliko vremena
Po meni najbolja kombinacija za osvežavanje izgleda starijih vozila.diodicar86 piše:Ja sam menjao celokupno osvetljenje, evo slika da vidis kako izgleda.
...
Nisam mislio na zelene sa uzarenim vlaknom nego zelene LED sijalice...BojanM piše:Jačim zelenim sijalicama sa užarenim vlaknom nećeš dobiti neki poseban boljitak... Postojeće sijalice su bele, da bi zelena davala isto osvetljenje kroz filtrirani opseg ona mora da ima veću snagu, što samo znači da bi ti se tabla dodatno grejala čak i pri istom nivou osvetljenja. Nije nemoguće da se uradi, ali mislim da je bolja opcija da rasklopiš tablu i ubaciš trakice sa zelenim LE diodama.