Koje zvucnike da kupim??
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2783
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- pelepop
- Poruka: 159
- Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 12:51h
Re: Koje zvucnike da kupim??
Ma hocu Milance, nego sam zvao neke servise za popravku i odj...ase me ko budalu.milan_gt piše:znaci neces da me poslusas..
Verovatno sam naleteo na neke indijance i umalo odustao :-)
Ja reko da idem linijom slabijeg otpora i nadjem neke original ili zbudzim neke standardne, pa se malo interesujem. :-)
Gde da ih nadjem :-)Lale piše:@pelepop: original.
Kom opanci tom i džeri.
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
posalji ih meni ja cu odneti da poprave
- pelepop
Milance jel ti neki od onih majstora koje si mi poslao proveren i blizu BG-a, ili je top 5 sa Google-a? 

Kom opanci tom i džeri.
- milan_gt
ma u uzicu bogte mazo..
- pelepop
Ma bre skontao sam gde, nego jel imas nekog blizeg?
Kom opanci tom i džeri.
- milan_gt
jok, nisi ti kriv sto je bg zabacen.. 

- pelepop
E znao sam da ces tako nesto da mi odgovoris.
Tako mi i treba kad pitam.
Tako mi i treba kad pitam.

Kom opanci tom i džeri.
- pelepop
Eto, popravih i ja zvucnike, nego nikako da se javim (uzivam u zvuku
).
Moram da preporucim majstora Vladu, evo i kontakta 0641173581 i 0653288164 http://www.serviszvucnika.rs/
Za sve one kojima je BG usput (a ne kao Milancetu)
Ako nekog interesuje 500RSD je bila popravka, smesno!
Rekao mi je pre popravke da ce biti od 500 do 1000.
Pre toga sam pitao u Grand Motorsu, i original zvucnik je oko 5000RSD, ja reko hvala vidimo se nikad.

Moram da preporucim majstora Vladu, evo i kontakta 0641173581 i 0653288164 http://www.serviszvucnika.rs/
Za sve one kojima je BG usput (a ne kao Milancetu)

Ako nekog interesuje 500RSD je bila popravka, smesno!
Rekao mi je pre popravke da ce biti od 500 do 1000.
Pre toga sam pitao u Grand Motorsu, i original zvucnik je oko 5000RSD, ja reko hvala vidimo se nikad.

Kom opanci tom i džeri.
- milan_gt
ovaj, nema na cemu..

- milan_gt
Kupio sam ovaj plejer za kombi http://www.winwin.rs/auto-digitalni-med ... 86518.html
i dva fabricka zvucnika od boxera u vratima i jos dva od mondea za kutiju ispod sedista al mi to sve tupo u odnosu na sony zvuk iz forda..fale mi znaci visokotonci..pitanje je koje visokotonce da uzmem (mozda neke fabricke polovne) il to nece raditi posto znam kad sam onu fabricku navi ubacivao u mondea isto sam ovakav tup zvuk imao iako ozvucenje od forda nisam dirao..
i dva fabricka zvucnika od boxera u vratima i jos dva od mondea za kutiju ispod sedista al mi to sve tupo u odnosu na sony zvuk iz forda..fale mi znaci visokotonci..pitanje je koje visokotonce da uzmem (mozda neke fabricke polovne) il to nece raditi posto znam kad sam onu fabricku navi ubacivao u mondea isto sam ovakav tup zvuk imao iako ozvucenje od forda nisam dirao..
- milan_gt
ajdete reknite mi nesto..
nasao sam visokotonce od 5.5 passata prednje i zadnje za 2.000din pa dal da to sve strpam u kabinu kombija..? fale mi visoki tonovi ko u fordu, ono ccc cccc iliti treble
nasao sam visokotonce od 5.5 passata prednje i zadnje za 2.000din pa dal da to sve strpam u kabinu kombija..? fale mi visoki tonovi ko u fordu, ono ccc cccc iliti treble

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Pa ko će ga znati... ako fale, logika bi nalagala da treba da se dodaju visokotonci, mada je pitanje zašto ne čuješ visoke tonove sa tih fabričkih zvučnika. Pregrmi 2000 pa vidi šta će da se desi, u krajnjoj liniji moći ćeš da ponovo prodaš te zvučnike ako ti ne rade posao.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
Tako cu da uradim
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Najverovatnije nisu dobro pozicionirani, kod mnogih automobila je to slučaj.BojanM piše:...mada je pitanje zašto ne čuješ visoke tonove sa tih fabričkih zvučnika.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- milan_gt
ma ti fabricki su obicni, nemaju visokotonce u sebi, il mozda imaju slabo se razumem, al zvuk mozda i prodje da nemam koncertnu dvoranu u fordu pa cujem da mi se iste pesme razlikuju..
neg nadjoh u lokalu nokia visokotonce fabricke sa A8 pa ce to mozda da radi kak treba..
neg nadjoh u lokalu nokia visokotonce fabricke sa A8 pa ce to mozda da radi kak treba..