Eh, nisu te klipove šmirglali Mile i Žile u Rakovici pa da se generalna radi tri puta do 200.000... nekad su iz 8000 kubika izvlačili 50 konja... vremena se menjaju...Pandur piše:cekaj,jel to 1000 kubika???? i 125 konja??????? pa taj bre ima da se raspadne posle 200 000![]()
![]()
mnogo je to konja za tako malu kubikazu,zar ne?
Kupovina NOVOG Forda
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Kupovina NOVOG Forda
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2783
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Kad se ti konji zaigraju brzo utamane tih 1600 ccm.Vek tih motora je vrlo kratak i broj pređenih kilometara mali.mhetlerovic piše:Imaj u vidu da Formula 1 automobili ove sezone imaju 1600 kubika i nesto valjda preko 600KS, tako da

- mbole
- Poruka: 14904
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Uzo raskrsnicu u zakup i otiso u privatnike?Pandur piše:kompletna promena posla i karijere je zasluzna za to....

Djak pesak 

- Pandur
- Poruka: 198
- Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h
heheheh,nije bole, penzija bole,penzija...jedan od puta kad su pucali na mene dobio sam metak u ledja,(sreca pa je bio ispaljen iz tetejca pa sam preziveo i stigao da uzvratim
) i na konto toga i posledica ranjavanja sad se ispoljile neke dijagnoze i pravac - penzija..... sad vise niko nece da juri bivseg pripadnika sluzbe koja stiti bezbednost drzave
,ako kontas bole....tako da to je sada proslost.... mozda pocnem da radim neku vrstu konsaltinga za jednu privatnu agenciju za obezbedjenje,dakle,saveti i sl.... cisto da ubijem penzionerske dane

- mbole
- Poruka: 14904
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Oooo, pemzija... cestitam. Nije mala stvar. Sto kazu: nije bitno kolika je vec koliko je dugo primas 
Kako je krenulo, ja dok dobacim dotle, ovi ce da je ukinu

Kako je krenulo, ja dok dobacim dotle, ovi ce da je ukinu

Djak pesak 

- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Naravno, to su trkacki motori, ali opet su im po pravilima smanjili broj motora koji smeju da koriste u toku sezone na 5, umesto 8 koliko je bilo ranije, dakle moraju motori duze da im traju sad kad su manji nego ranije dok su bili 2.4 ili 3.0.Lale piše:Kad se ti konji zaigraju brzo utamane tih 1600 ccm.Vek tih motora je vrlo kratak i broj pređenih kilometara mali.mhetlerovic piše:Imaj u vidu da Formula 1 automobili ove sezone imaju 1600 kubika i nesto valjda preko 600KS, tako da
-
- Poruka: 204
- Član foruma od: ponedeljak, 29. nov. 2010. u 16:35h
Malo je kontradiktrna cela ova tema
Ako tebi novac nista ne znaci,ne znaci ti 30k eu ili 40k eu ,zasto bi ti bilo onda problem da vozis na benzin ,nije ti cak problem 50k eu a u nekoliko navrata pominjes plin
Cemu to? Novi turbo benzinci (fordovi) ti nisu za plin to ti garantujem ili idi na varijantu dizel ili benzin i nemoj da se zalis da trosi,skup benzin i slicno
Ja licno bi kupio ovaj trenutni model mondeo 2.0tdci,opet ces imati novi auto udoban i lep koji malo trosi a odlicno ide,opet ces ostvariti detski san da imas novi auto kupljen od salona.Kod nas u MKD taj sada kosta 18k eu+ recimo jos 1k eu za tempomat i grejanje u sedista (i jos neke stvari koje ti bi zeleo da imas plus bogate opreme koja ide seriski) =neki 19k eu.Siguran sam da tu cenu mozes dobiti i u SRB. I razlika od 31k eu ostaje ti za dizel,tj 10-15 godina da vozis za djabe
Kako god odlucio srecno. 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21496
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Džaba krečiš,čovek je banovan... tako da može i ova tema da se zakatanči.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!