Download (programi, igrice, softveri).....
- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Download (programi, igrice, softveri).....
Zoki jel ti ovo imas 30 mb/s internet?
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
E kad već to spomenu, pade mi na pamet nešto. Dešava mi se fenomen kada sam u Doboju, u NS ne. Imam net od 6 Mbps, ali kada skidam nešto ispiše brzinu od 100 Mpbs ili ti ti prikazuje 10 MB/s.
Prvo sam se obradovao da je istina, ali nije.
Pomislio da nije neka greška u provajderu pa mi ne namjerno povećali protok. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- acadimke
- Kontakt:
Ako skida 10 mb/s onda mu to dodje da imas protok od 100 mb/s
bilo bi ekstra

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa piše tako, ali nemam, nego je 6 Mbps. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Mrzelo me je da postujem kad sam prešao tu zezalicu, sad povremeno jurim 8192 na ovom drugom čudu, nervira me što me je umor savladao kad sam došao do ovde

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- zokkii
- Poruka: 296
- Član foruma od: sreda, 4. dec. 2013. u 20:11h
Bilo i 50 mb / s , sada je 20 mb/ s. Mada i to zna da zatupavi. SBB i što je najbitnije gledam F1 u HD-u.acadimke833 piše:Zoki jel ti ovo imas 30 mb/s internet?

image hosting 10mb limit
- acadimke
- Kontakt:
Koji ti je taj paket? Ja imam duo mix postpaid digitalna i net od 10 mb/s i uvek pokaze na speed testu da ima izmedju 9,80 do 10.40 zavisi kako kad. Nisam imao problema do sada, videcemo za dalje.
- Dusan64
Jel ima neko ideju zasto mi se gasi komp? Radi nekih 2-3-5minuta i ugasi se odjednom. Imao sam nekih problema sa chipsetom na ploci, grejao se, ali sam stavio kuler na njega i to je resilo problem, jos prosle godine. I sad uzmem uperim ventilator u komp, sve ledeno na njemu, procesor jedva dobaci 40stepeni,ploca 26-27... Da nije napajanje?
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Pa, da li ti se greje napajanje? Meni to lici, izmedju ostalog, na automatski osigurac. Iskoci, resetuje se, pa u krug.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
I ja tipujem na napajanje, probaj sa drugim pa ako se ponavlja ista priča znači da nešto na ploči "seva" pa ili pravi kratak spoj (uključuje se zaštita u samom napajanju) ili se gubi signal da je ploča ispravna. To sve, naravno, pod pretpostavkom da si eliminisao ono banalno, tipa: loše utaknut kabl, zeznut prekidač na kućištu i slično.
pozdrav, Bojan

- zokkii
- Poruka: 296
- Član foruma od: sreda, 4. dec. 2013. u 20:11h
Taj smo ranije koristili. Sada duo gold. Dobili glupi Cisco ruter i od ranije imam Cisco D3. Takođe neverovatno glup uređaj, treba mu poprilično vreme da ukapira komandu sa daljinskog (pod uslovom da u međuvremenu nije istu zaboravio).acadimke833 piše:Koji ti je taj paket? Ja imam duo mix postpaid digitalna i net od 10 mb/s i uvek pokaze na speed testu da ima izmedju 9,80 do 10.40 zavisi kako kad. Nisam imao problema do sada, videcemo za dalje.
- Dusan64
Ne greje se napajanje. Probacu da ga zamenim, ali verujem da je kompu dosao kraj...
- dzajko75
- Poruka: 188
- Član foruma od: nedelja, 5. jan. 2014. u 21:07h
Gde je direktorka?
Direktorka je na rucku trenutno.
Kad sidje sa tu rucku neka mi se javi...
Direktorka je na rucku trenutno.
Kad sidje sa tu rucku neka mi se javi...
- Dusan64
Opravio sam komp, napajanje crklo... Fala na pomoci.
- acadimke
- Kontakt:
Re: Одг: Download (programi, igrice, softveri).....
Dobar si, ekstra brzina.
Jel ima neko iskustva sa rutovanjem telefona ili kako se vec to zove, hteo bi da umesto postojeceg androida 2.3 ubacim 4.1 i da povecam brzinu procesora. Kolko za ovo traze u servisima?
Jel ima neko iskustva sa rutovanjem telefona ili kako se vec to zove, hteo bi da umesto postojeceg androida 2.3 ubacim 4.1 i da povecam brzinu procesora. Kolko za ovo traze u servisima?
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Sve sto ti treba imas na xda, ja sam upravo zakljucao bootlader i vratio stock rom, i nikad vise necu staviti custom, nema takvog koji nema neki bug, jesu nijansu brzi i malo duze baterija traje al kad ti ono treba mob a on nece sve to pada u vodu
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Slozio bih se sa ovim iznad, sem ako neces da stalno visis u konzoli i opravljas telefon. Ja koristim stock + root + supercharger skriptu sa xda, da malo zategne memorijska podesavanja, samim tim ubrza telefon, i to je to.
Fiesta!!
- Dusan64
Niste se igrali dovoljno. Moze to mnogo lepo da radi. Jedino sto hoce brze da jede bateriju,sto na standard od jednog nije mala stvar.. 

-
- Trovač foruma!
Moze jedino da ima neki lijep skin pa ako ti je to prece onda ok
Overclock nikad nisam mogao da osjetim ni na pc-u kamoli na mobu, mozda ce covjeka da odusevi 4.1 umjesto 2.3, to je licna stvar al meni je bitnije da mi mob radi svaki put kad ja to hocu
Mene je naljutilo juce kad sam htio da slikam klinca a kamera se rusi 100 puta za redom, i dok sam ja ugasio i upalio mob on je prestao da se igra, a rom je bio "bug free, stable... bla,bla"
Najgore mi je bilo kad sam trebao da pokupim nesto u bgd, kontam imam igo pa cu naci adresu, cim sa usao u srbiju mob se pocne restartovati, izgubio mrezu a na drugim krepava
Onda sam morao da nadjem pumpu sa wi-fi, pa prvo skinuti stock rom pa flesati mob da bih mogao nastaviti put, jednostavno se ne isplati, stock je zakon
Overclock nikad nisam mogao da osjetim ni na pc-u kamoli na mobu, mozda ce covjeka da odusevi 4.1 umjesto 2.3, to je licna stvar al meni je bitnije da mi mob radi svaki put kad ja to hocu
Mene je naljutilo juce kad sam htio da slikam klinca a kamera se rusi 100 puta za redom, i dok sam ja ugasio i upalio mob on je prestao da se igra, a rom je bio "bug free, stable... bla,bla"
Najgore mi je bilo kad sam trebao da pokupim nesto u bgd, kontam imam igo pa cu naci adresu, cim sa usao u srbiju mob se pocne restartovati, izgubio mrezu a na drugim krepava
Onda sam morao da nadjem pumpu sa wi-fi, pa prvo skinuti stock rom pa flesati mob da bih mogao nastaviti put, jednostavno se ne isplati, stock je zakon
- Dusan64
Nesto ne radis kako treba. Meni je CyagonMod 7 radio perfektno,bez ijedne greske i telefon je bio brz,internet je radio perfektno,sve je bilo odlicno. Jedino sto je bateriju trosio za 7-8sati.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Da skracujem ionako kratko trajanje baterije, neka hvala 
Plus moj telefon ima hardversku tastaturu i po tome je specifican pa se retko ko bakce da pravi custom rom koji valja.

Plus moj telefon ima hardversku tastaturu i po tome je specifican pa se retko ko bakce da pravi custom rom koji valja.
Fiesta!!
-
- Trovač foruma!
Meni nije radio ni na atrixu ni na xperiji s, taj tim su prevelike zvijezde valjda da bi trosili vrijeme na hdmiDusan64 piše:Nesto ne radis kako treba. Meni je CyagonMod 7 radio perfektno,bez ijedne greske i telefon je bio brz,internet je radio perfektno,sve je bilo odlicno. Jedino sto je bateriju trosio za 7-8sati.
Ja uzmem lijepo root uninstaler i pobrisem sta mi ne treba i imam brz mob, za android 4 quad core je zakon, prije xperie s sam imao nekog rumuna sa quadom i nista mu nije trebalo od lijekova, xperia s ima 2x1,5 i to je malo za onog ko hoce da mu otvori aplikaciju cim klikne na nju
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Dusan64
Sa androidom se treba igrati,moze mnogo da se dobije.