Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Chat (free talk)
na rivalu oce da nestane tecnosti za soferku 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9934
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
opet je jeftinije odrzavanje rivala koji ima prostu mehaniku nego kombija sa savremenim dizelom
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- milan_gt
ma normalno..zao mi jeste al mi mnogo da imam dva teretna vozila..Rival robustan, upicanjen ima samo da se vozi..a i kombi sam krenuo da picanim..vec sam dao skoro 50.000 u kit komerc na ulje ( motor, menjac, servo) filtere, pk, rolere, antifriz, ATE (prednji diskovi, sve plocice)..a rival se odrzava 5 god sa tim parama..
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Joooooj novinari:
"Jak severozapadni vetar, brzine 72 kilometar u sekundi, koji je zahvatio Vojvodinu i Beograd, očekuje se u zapadnoj Srbiji, Šumadiji i Pomoravlju,"
Daklem oko 500.000 KM/h

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
U jbt dobro smo živu glavu izvukli kad je toliko duvalo! 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
bicu sad u emisiji Znanje Imanje na RTS2 u 11h 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21572
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Šta si lagao na televiziji ? 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- milan_gt
videcemo kol'ko su me isekli 

- popovicvl
- Poruka: 5668
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ja vidim samo neke ovce. 

- milan_gt
prvo valjda Stara Planina pa posle Zlatibor..
e isekli me skroz, bre bili ceo dan kod mene a onda dva min na televiziji, pih
e isekli me skroz, bre bili ceo dan kod mene a onda dva min na televiziji, pih
- popovicvl
- Poruka: 5668
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Izgleda da su ti isekli glavu, ne videh te
Ali ti cestitam na predionici, drago mi je da se neko bavi lepim zanatom, a ne sve trange/frange, krademprodajem.

- milan_gt
hvala hvala..
neg su snimali ceo dan, i proizvodnju i nas..pa mi ovo bi kratko sto su pustili..

neg su snimali ceo dan, i proizvodnju i nas..pa mi ovo bi kratko sto su pustili..
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ne preteruj, 72km/s je "samo" 259200km/hmbole piše:Joooooj novinari:
"Jak severozapadni vetar, brzine 72 kilometar u sekundi, koji je zahvatio Vojvodinu i Beograd, očekuje se u zapadnoj Srbiji, Šumadiji i Pomoravlju,"
Daklem oko 500.000 KM/h

A inače, jeste da novinar nije razmišljao kad je preneo vest - ali krivac je i RHMZ, jer su na svom sajtu sinoć objavili, doslovno: "брзине до 20м/с (72км/с)", itd... verovatno s=sekund=sat

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Pa kad Kina ulaže u nas 10.000 milijardi $, ovaj podatak o brzini vetra i nije tako strašan 

- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jes da sam proteklih par dana obeleo oko sajma i na sajmu, al samo kad bih uspeo da skontam sto li sam mnozio sa dva sata umesto sa jednim
I to par puta, da proverim da se negde nisam zeznuo posto mi tu bilo nesto sumnjivo
Valjda me odvuklo 72Km odnosno 7200m, sto se uklopilo sa 2*3600 i umorni mozgic prezupcio
A sto se tice RHMZ, sta da radimo kad moraju da se izrazavaju strogo na srpskom, pa ti sad pogodi dal je ono "c" sat ili sekunda.
Mada, uz trunku razmisljanja, prilicno je jasno da vetar koji za sekundu stigne iz Bg u NS, odnese sa sobom Beogradjanku i parkira je na Miseluku

I to par puta, da proverim da se negde nisam zeznuo posto mi tu bilo nesto sumnjivo

Valjda me odvuklo 72Km odnosno 7200m, sto se uklopilo sa 2*3600 i umorni mozgic prezupcio

A sto se tice RHMZ, sta da radimo kad moraju da se izrazavaju strogo na srpskom, pa ti sad pogodi dal je ono "c" sat ili sekunda.
Mada, uz trunku razmisljanja, prilicno je jasno da vetar koji za sekundu stigne iz Bg u NS, odnese sa sobom Beogradjanku i parkira je na Miseluku

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Ma jbg guramo ćirilicu i gdje treba i ne treba.
Ja koliko se sjećam iz osnovne škole, gradivo iz predmeta srpski jezik, da se oznake za jedinice pišu u onom obliku kojim su dogovrene međunarodnim dogovrom tj. međunarodni sistem jedinica. I ne može biti км/с nego samo km/h.
To bi bilo kao da prevodim Novi Sad u New Now.
Ja koliko se sjećam iz osnovne škole, gradivo iz predmeta srpski jezik, da se oznake za jedinice pišu u onom obliku kojim su dogovrene međunarodnim dogovrom tj. međunarodni sistem jedinica. I ne može biti км/с nego samo km/h.
To bi bilo kao da prevodim Novi Sad u New Now.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Slažem se, ćirilicu nećemo gurati tamo gde ne treba, a inače ćemo svuda gurati latinicu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
Manje više svedno čime pišemo, dok je gramatički ispravno.
Ništ gore nego kad vidim napisano ПхФхЦ... Ispada Партизан Фудбалски Цлуб.
I ovde ovi pajseri iz DSSa što su ubačni u JGSP NS kao garnitura vlasti uradili su mnogo... Ubacili u displeje ćirilicu, a vozni park nikad u gorem stanju. Rezervnih djelova nema, sijalicu ne mogu da kupe, zato kamara autobusa stoji u garaži kao ne ispravno. Ali su se hvalili kako su promjenili pismo na displejima.
Ništ gore nego kad vidim napisano ПхФхЦ... Ispada Партизан Фудбалски Цлуб.
I ovde ovi pajseri iz DSSa što su ubačni u JGSP NS kao garnitura vlasti uradili su mnogo... Ubacili u displeje ćirilicu, a vozni park nikad u gorem stanju. Rezervnih djelova nema, sijalicu ne mogu da kupe, zato kamara autobusa stoji u garaži kao ne ispravno. Ali su se hvalili kako su promjenili pismo na displejima.
- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Одг: Chat (free talk)
Kad vec pomenu gsp pre neko vece idem iz Futoga za Ns busem i udje jedan klinac i pita vozaca jel moze da se vozi bez karte, vozac mu rece da ne moze a ovaj pocne da preti da ce mu razbiti glavu, da nema para, da krenuo da vidi brata u bolnicu itd. Epilog svega je da je vozac svo vreme vozio i raspravljao se sa njim, stiskao je neki taster (verovatno za pomoc) i na kraju mu otvori da izadje kod bolnice, klinac je izasao uz osmeh jer misli da je ispao faca jer se vozio za dz.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- Mare TDCi
- Poruka: 397
- Član foruma od: petak, 13. sep. 2013. u 16:07h
Cega sam se ja sve u gsp-u nagledao...
Nego jedno pitanjce: da li je daska u gepeku iz focusa mk1 ista sa 3 i 5 vrata?
Nego jedno pitanjce: da li je daska u gepeku iz focusa mk1 ista sa 3 i 5 vrata?
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Samo da nije sa karavana. Ove su iste.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
Ja do sada što sam vidio uglavnom puste da se voze bez karte ako dođeš pa lijepo pitaš i zamoliš. Jedino neće (to znam jer imam drugara vozi tu) ako su vidjeli na toj relaciji kontrolu onda neće da rizikuju. Jer ako im uvati kontrola putnika bez karte, a naročito više njih, piše i vozačima 10-20% s plate.
Takođe u gradu postavljalju na pojedinim stanicama kontrolore da gledaju vrata, ali sakriju se iza trafike ili žbuna, pa gledaju da li je otvorio sva vrata i ako je otvorio da li odma ili je čekao da uđu itd...
Naprimano je tamo svega i svačega preko DSS i dok je bio prošli put LSV pa sada treba to podmiriti. Od 1300 radnika, 600 su vozači, 100-200 kontrolori, mehaničari, garažeri, ostalo su po kancelarijama.
A nemaju nikakvo dugme za pomoć, jedino što ima je telefon kojim može da pozove dispečera, prije su imali radio stanice, ali su svi prešli na mobilnu pa između sebe mogu besplatno da pričaju.
Takođe u gradu postavljalju na pojedinim stanicama kontrolore da gledaju vrata, ali sakriju se iza trafike ili žbuna, pa gledaju da li je otvorio sva vrata i ako je otvorio da li odma ili je čekao da uđu itd...
Naprimano je tamo svega i svačega preko DSS i dok je bio prošli put LSV pa sada treba to podmiriti. Od 1300 radnika, 600 su vozači, 100-200 kontrolori, mehaničari, garažeri, ostalo su po kancelarijama.
A nemaju nikakvo dugme za pomoć, jedino što ima je telefon kojim može da pozove dispečera, prije su imali radio stanice, ali su svi prešli na mobilnu pa između sebe mogu besplatno da pričaju.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Pazi ovo, odem ja pre neki dan da vidim nesto za master studije, koji su predmeti itd., sta i kako, i nadjem ovo: http://prntscr.com/31kiuc911s [SK] piše:Slažem se, ćirilicu nećemo gurati tamo gde ne treba, a inače ćemo svuda gurati latinicu.
Nemam ja nista protiv cirilice, ali majku mu, bar kad hoce da je guraju neka to urade ljudski i sa koriscenjem bar malo mozga...

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Upravo sam ovo pročitao po Vuku i umro sam od smeha 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h