Moja zena obozava Shar Pei i imamo uskoro u planu kupovinu jednog. Njoj Shar Pei, meni St. Bernard.mhetlerovic piše:Da ubacim i ja moju "zver" u temu:
Fordovi Ljubimci
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 15439
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: Fordovi Ljubimci
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Talladega_500
- Yankee
Iskreno - pogresio sam u vezi tebe, evo priznajem. Nemoj da budes ko onaj sa 200 macaka, jer kad nisi u stanju da cuvas jednog psa da ga ne ubiju kola, sta bi tek bilo da imas gomilu zivotinja ...
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- totti
Daj, preporuči nam
koju koristiš
Ja nikada (nažalost) nisam imao psa... O čemu ti to?
koju koristiš Ja nikada (nažalost) nisam imao psa... O čemu ti to?

- Talladega_500
- Yankee
Jeli ovo bese tvoj pas?

- sasa_f1
- Poruka: 10003
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
NIje to tottijev pas, to je bila lokalna lutalica koju je on cesto vidjao jer se uvek motala tu gde je on radio. Nema potrebe za peckanjem...
- Talladega_500
- Yankee
Mozda bi trebao da prestane da pripitomljava pse, s obzirom da ima veoma losu istoriju sa tim.
Ja sam pripitomio one dve macke koje imam, neko ih je bio ostavio u kutiji ispred jedne prodavnice sa natpisom da su besplatne i ja sam ih uzeo sebi. Nikad im se nista nije desilo, ali naravno pazim na njih kad ih pustim napolje. A takodje imam i istog zlatnog retrivera kao onaj gore sa slike vec nekoliko godina.
Ja sam pripitomio one dve macke koje imam, neko ih je bio ostavio u kutiji ispred jedne prodavnice sa natpisom da su besplatne i ja sam ih uzeo sebi. Nikad im se nista nije desilo, ali naravno pazim na njih kad ih pustim napolje. A takodje imam i istog zlatnog retrivera kao onaj gore sa slike vec nekoliko godina.
- totti
Taj pas je uginuo od štenećka, nije ga zgazio auto.
I kao što reče Saša, pas nije bio moj, već lokalna lutalica koju sam samo hranio.
Imaš neki problem sa tim?
I kao što reče Saša, pas nije bio moj, već lokalna lutalica koju sam samo hranio.
Imaš neki problem sa tim?

- Talladega_500
- Yankee
Nista veci/manji problem nego sto ti imas sa brojem macaka koje ja imam ... 
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Opusteno ljudi, reč je o ljubimcima 
Spoiler
Show
Bitch Please

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Danas stigao Flok IV. Iskreno se nadamo da ce nam poziveti u zdravlju i sreci, a ljubavi mu sigurno nece nedostajati !

Odmah bio kod doktorke i primio bocu

A ovo je njegov novi dom

Odmah bio kod doktorke i primio bocu

A ovo je njegov novi dom

- sasa_f1
Predpostavljam da imas dvoriste, cemu onda box?
- Apolon
Imam dvoriste, ali u dvoristu ima puno cveca i mesta gde bi on bez nadzora imao "problema" sa mojom mamom. Pas , pogotovo te velicine, treba da ima boks bez obzira koliko je dvoriste, bar ja tako mislim.Nocu planiram da ga pustam kad poraste, ako uspem da ga naucim da ne gazi i ne kida cvece, proslog sam naucio, videcemo kako ce sa ovim biti.
- sasa_f1
Sve moze da se nauci, samo polako. A moje neko misljenje je da nijedan pas nije zasluzio box.
- Apolon
Za mene je lanac greh za psa, ali boks ne vidim da je nesto lose, pas u njemu odmara, spava i ima neki svoj mir, kao sto i mi imamo neki svoj kutak u koji se povucemo povremeno.On ce vecinu vremena provoditi u dvoristu jer je uvek neko od nas u dvoristu, i on ce tada biti uglavnom pusten, a naravno imace i setnje i istrcavanja van kuce kad god bude vremena.
- sasa_f1
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Tuzna vest, drug Lesi je uginuo u svojoj 15-oj godini zivota
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- totti
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Nesto mi promakla ova tema pa tek sad vidim - na slici nije sar pej nego mops, ili po americki pug. Sar pej je znacajno veci, ima normlanu njusku i vise je "zguzvan", zapravo osim viska koze skoro da nemaju dodirnih tacakaTalladega_500 piše:Moja zena obozava Shar Pei i imamo uskoro u planu kupovinu jednog. Njoj Shar Pei, meni St. Bernard.mhetlerovic piše:Da ubacim i ja moju "zver" u temu:
- totti
Da se zna čija je presudna...Talladega_500 piše: Moja zena obozava Shar Pei i imamo uskoro u planu kupovinu jednog.
Američki Pežo?mhetlerovic piše: na slici nije sar pej nego mops, ili po americki pug

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Slažem seApolon piše:Pas , pogotovo te velicine, treba da ima boks bez obzira koliko je dvoriste
Pas ima drugačiju logiku i način razmišljanja od čoveka, pa nije "nehumano" zatvoriti ga u boks. Samo baš da ne bude prcvoljak od boksa.
Pride, skoro svaki pas će težiti da postane alfa u kućnom čoporu, pa ipak treba da mu se stavi do znanja gde mu je mesto. (Ne zagovaram ugnjetavački odnos prema psima, ali, koliko god ja obožavala pse, kuče je ipak samo kuče. Ne treba na njima kompenzovati svoje traume i ustupati im krevete/sobe/kuće/automobile
I navikavaj ga na vreme na boks, da ne bude posle kuknjave.
- Apolon
jelchica piše:Slažem seApolon piše:Pas , pogotovo te velicine, treba da ima boks bez obzira koliko je dvoriste![]()
Pas ima drugačiju logiku i način razmišljanja od čoveka, pa nije "nehumano" zatvoriti ga u boks. Samo baš da ne bude prcvoljak od boksa.
Pride, skoro svaki pas će težiti da postane alfa u kućnom čoporu, pa ipak treba da mu se stavi do znanja gde mu je mesto. (Ne zagovaram ugnjetavački odnos prema psima, ali, koliko god ja obožavala pse, kuče je ipak samo kuče. Ne treba na njima kompenzovati svoje traume i ustupati im krevete/sobe/kuće/automobile)
I navikavaj ga na vreme na boks, da ne bude posle kuknjave.
- Djole
- Master of Tanjirača

- Poruka: 4966
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
vidim da uglavnom svi imate ili pse ili macke,ja bih zeleo malo ozbiljnije da se bavim akvaristikom...trenutno koristim mali mresni akvarujum od stanovnika imam 3 gupike i 2 neonke 

- Apolon
Rastemoooo, danas nam je tacno 3 meseca.

Neverovatno kako rastu.....

Neverovatno kako rastu.....
- sasa_f1
Divan je...