Nije toliki problem lezanje traverzne na gumama , auto jeste meksi zbog toga ali cimanje dolazi iskljucivo zbog velikog ET-a , malog zatura tocka ( otisli selen blokovi ) a i fabricki nije neki veliki , i prevelikog nagiba tocka ( ponovo slen blokovi ) . Dodaj tu jos i suroke gume koje su neravnomerno pohabane , pa su konusne , i to ti borbe .
Iste rukavce od taunusa ima i na s7 , samo za drugom geometrijom trapa i auto je kao ide kao po sinama , nisam do sada osetio da je volan reagovao na stanje puta a terao sam ga i 180 km/h po smederevcu , koji je malo bolji od kaldrme .
Dupla trouglasta ramena , kakva su na taunusu napred , je jedan od naboljih resenja za oslanjanje prednje osovine, pa i formula 1 ima taj sistem . Problem je u set-up i eventualno njegovoj modifikaciji . Jos jedna stvar , taunusje pravljen da bude udoban auto u zato ima veoma velike selen blokove , koji pocinju da rade na velikim opterecenjima , i zato je auto kako zvaka , rasteze se po putu

. Da ga napravis da bude brz kroz krivine , mozes , da ga napravis da bude super-brz , to tesko moze sa njegovim vesanjem .
Ja sam planirao da napravim panardovu polugu nazad , da smanjim bocno pomeranje karoserije . Cak se i lozim ili da ubazim sejerinu zadnju osovinu ili da iskoristim sierin siferencijal i poluosovine a napravim nezavisno vesanje sa duplim viljuskama koje moze da se steluje i po pravcu i po nagibu . Samo treba sve lepo napraviti i izprojektovati . Izrada nije nesto komlikovana ( 5-6 dana posla ) a ni skupa , cenim da je oko 200 e sve . A dobio bi guzu koja leti kroz krivine
Zaboravih , Bane , mozes da napravis prednje selen blokove oslonca traverzne od plastike kod strugara . Samo moras precizno da uzmes mere .