Da li neko zna gdje se nalazi konektor tj. gdje se spaja kabl unutrasnjeg svjetla? Imam samo jedno unutrasnje osvjetljenje pa sam htio ugraditi i jedno nazad, kao sto Ghia ima. Nabavio sam svjetlo i kompletnu instalaciju. Kad sam izvadio svjetlo vidim da kabl ide po krovu negdje desno, ali ne znam gdje zavrsava. Da li se spaja negdje na b stubu kod vrata ili naprijed negdje?
Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
da znas da nisam isao..ako nema zenskih nije mi zanimljivo..a nije mi zanimljivo ni da pijem bez zenskih..jedino ove gologuzare sto su bile al ne mos im nista..
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Ljudi jel jos neko imao slicnih "problema" kao ja na Limundu i kako ih prevazici? Licitiram za nesto od pocetka aukcije i malopre 30 min pred kraj pratim aukciju. 1 min pred kraj vodim na aukciji sa 1400 din, kolika je moja maksimalna ponuda, 30 s pred istek licitacije vodim osvezim stranicu, licitacija zavrsena i pobedio neki 10-i lik koji uopste do tad nije ni licitirao... Desava mi se to vec 2-3 puta i pocinjem ozbiljno da pi.dim zbog toga, jer je vrlo vrlo ku.tonski.
Izvinjavam se na recniku ali sam se bas iznervirao
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Pitaj mene o svemu sto te zanima vezano za limundo. U ovom slucaju radi se o jednoj normalnoj ponudi na linundu, naime, vecina aukcija traje od 10 do 7 dana (ima i retkih koje krace traju) i ljudi u tom periodu licitiraju, ali nikada do maksimalnog iznosa koji su spremni da plate za doticnu stvar, vec cekaju sami kraj aukcije. Recimo u zadnjih 10-5 min ponude se eksponencijalno povecavaju obrnuto proporcijalno sa vremenom do isteka aukcije (prosto receno sto je manje vremena sve vise ponuda izbija) i tako sve do poslednjih recimo 30 sec . ako je popularna aukcija i vise ljudi licitira vise ce biti ponuda u tih zadnjih 30 sec. ako vodis 10 sekundi pre kraja uopste ne znaci da si pobedio. moras osvezabati bukvalno na 2 do 3 sekunde i pratiti ako zaista zelis da kupis to. kada ostane jos 5 sekundi ako neko drugi vodi na aukciji, brzo idi u ono polje ispod NUDI i stavi vecu cenu od njega i pritisni nudi. Tvoja ponuda ce taman stici sekund ili dva pre kraja licitacije i to znaci da si pobedio. Nadam se da si me razumeo i da sam ti imalo pomogao.
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
Zato normalni sajtovi imaju real time pracenje aukcije i preostalo vreme za licitiranje. Ali ako stavimo to na stranu, sasvim je razumljivo da se najvise licitira u poslednjih 60 sekundi jer niko nece bespotrebno da podize cenu artiklu u tih par dana koliko aukcija traje.Prema tome , nemoj se nervirati vec budi spreman na licitiranje do samog gorkog kraja.