Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Felne

Spoljašnje uredjivanje.
Vrhovac
Poruka: 15
Član foruma od: nedelja, 11. avg. 2013. u 14:33h

Re: Felne

Poruka od Vrhovac » ponedeljak, 10. feb. 2014. u 23:12h

Jel ima neko da prodaje 17-ke za Mondea mk3?

macaneli
VIP
Poruka: 9926
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » ponedeljak, 10. feb. 2014. u 23:18h

imam ja "17 5x108 kao moje sa avatara,izgrebane
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

alexht40
Poruka: 29
Član foruma od: subota, 17. avg. 2013. u 17:07h

Poruka od alexht40 » subota, 15. feb. 2014. u 16:16h

Da li neko moze da mi kaze da li alu felne 16' 5*108,od Alfe odgovaraju za Ford Mondeo.. Dijametar je isti, 108, ali ne znam da li bi odgovarala centralni otvor...

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 15. feb. 2014. u 16:25h

To su od 166-ice, samo ona od Alfi ima 5X108, ali centralna rupa sigurno nije ista.
Slika

D_M
Poruka: 5
Član foruma od: ponedeljak, 17. feb. 2014. u 23:39h

Poruka od D_M » utorak, 18. feb. 2014. u 00:23h

Zdravo momci zanima me da li felne borbet T r16 et 35 i mislim da su 9j, nisam siguran, mogu da se voze na fiesti mk3 xr2i 1993. ?
Drug ih je vozio na ford fokusu pa ih sad prodaje i ja bih uzeo ako odgovaraju. Nisam u mogucnosti sada da ih probam.
Evo slike felni:
Slika

Slika

Slika

Slika

nesholo1986
Poruka: 57
Član foruma od: sreda, 28. apr. 2010. u 12:24h

Poruka od nesholo1986 » utorak, 18. feb. 2014. u 17:53h

Evo kako izgleda posle montaze. Nedostaju samo jos cepovi. Izgleda mnoooogo jako, auto izgleda sire i agresivnije.

Slika
Slika
Slika
Samo Styling Srbiju Spasava

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2786
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » utorak, 18. feb. 2014. u 20:31h

Deluje suviše izbačeno na zadnjem trapu.
Slika Slika

popovicvl
Poruka: 5655
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » utorak, 18. feb. 2014. u 20:32h

Neadekvatno.

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » utorak, 18. feb. 2014. u 21:21h

:bljak: izgleda kao da ga spremas za oranje lol

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » utorak, 18. feb. 2014. u 21:37h

Jel moze neka slika kako izgleda napred kada se isprave tockovi?
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

totti

Poruka od totti » utorak, 18. feb. 2014. u 21:51h

nesholo1986 piše: Izgleda mnoooogo jako
Ako ti tako kažeš... :D :beer:
Slika

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21535
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » utorak, 18. feb. 2014. u 21:59h

Preeeeviše izbačeni pozadi točkovi i ova farba je potpuno uništila izgled točka... meni lično ovo bzvz izgleda.

Možda bi bolje izgledalo kad bi se spustio auto ali ovde od spuštanja nema ništa :)

@D_M

Preеееširoko je to za Fiestu.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

nesholo1986

Poruka od nesholo1986 » utorak, 18. feb. 2014. u 22:20h

Bice slika sa ispravljenim tockovima sutra. Napred je jos izbacenije thumbsuph Sve je stvar ukusa, ovo je pocetak, kacket spojler ide, plus presvlacenje u crnu mat foliju. Inace, auto nece biti vozen svakodnevno, tako otpada prica o kidanju trapa itd itd. Ja ne volim stock, fabricke automobile, jednostavno ovo je sport ili ti hobi kao i svaki drugi. I jos mi nije jasno nesto, ko god je video kola bio laik ili poznavalac je rekao da je odlicno, nije mi jasno onda kako da se bas nikome na ovom forumu ne svidja, ili je to prosto hejtovanje svega sto nije uobicajeno!

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba

Poruka od Markedjani » utorak, 18. feb. 2014. u 22:50h

Nije poenta metnuti prvi točak koji ti padne pod šake ili za koji ti je uletela dobra kombinacija...

Poenta je ubosti točak koji leži samom autu... točak kao točak je jako lep ali je problem što je ET premali i samim tim si dobio previše izbačene točkove. (što u kombinaciji sa stock visinom i fabričkim rubovima izgleda apsolutno bezveze)

Ovo da spustiš nema šanse pošto ti neće kačiti samo kad stojiš u mestu :)

Neuobičajeno jeste ali je potpuno promašeno... posebno se izdeformisao točak sa ovim farbanjem,stvarno izgleda bzvz.

Neće ti puno promeniti izgleda ni mat folija niti kačket... opet će biti previše izbačeno i videće se iz aviona da nije to to.

Ja prvi volim da vidim neuobičajen točak na nekom autu... al volim da se sve kockice sklope i da paket bude kompletan.
Slika

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » utorak, 18. feb. 2014. u 22:58h

bolje da mu metnes celicne kao sa avatara

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba

Poruka od Markedjani » utorak, 18. feb. 2014. u 23:11h

Jeste al takva širena čeličana nema smisla bez jako niske gume i ozbiljno patosiranog auta.
Slika

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » utorak, 18. feb. 2014. u 23:18h

bolje nego onaj gore freak of the week

nesholo1986

Poruka od nesholo1986 » utorak, 18. feb. 2014. u 23:31h

E nek si ti napametniji! Pod hitno da konkurises u Pininfarinu ili neki dizajn studio. Clan sam mnogo foruma, ali ubedljivo najsujetniji ljudi su na ovom, samo ja pa ja, moje pa moje misljenje, mi smo najpametniji, mi znamo sta valja a sta ne valja, nas ukus je savrsen, ostali su smesni! I nisam samo ja u pitanju, na mnogo tema primecujem da isti ljudi glume naucnike i bukvalno se kroz komentare podsmevaju ljudima koji pitaju nesto. Pa ima 100 ljudi, sto cudi, meni je taj fokus sa tvog avatara odvratan i toliko dosadan i smor da je to neverovatno. To sto imas svoje misljenje i sto si satro neki admin ili sta vec ti ne daje za pravo da druge nazivas frikovima! U cemu je fora foruma ako ce par ljudi da vredja ostatak i namece im svoje misljenje!?

D_M

Poruka od D_M » utorak, 18. feb. 2014. u 23:59h

Ne izgleda lose. Samo trebao si srce u crvenu a rub da ispoliras do visokog sjaja jer crna nekako zatvara felnu, malo da se spusti i lepo ce da izgleda.

Da se vratim na moje pitanje.
Znaci 16-ka moze na fiestu samo je 9j presiroko, koja ja je najvece sirina koja moze da ide na nju i koji et?
Poslednja izmena: D_M, na dan sreda, 19. feb. 2014. u 00:03h. Ukupno izmenjeno 1 put.

nesholo1986

Poruka od nesholo1986 » sreda, 19. feb. 2014. u 00:03h

I jos jedna stvar. upravo za ovu felnu sam pre par stranica postavio pitanje i pri tom sam napisao sve podatke i felne i gume koju cu da montiram, dakle pitao sam sta mislite kako ce da stoji, da li ce da kaci itd itd, niko od sveznajucih nije nista odgovorio, ali zato sad moze da se vredja i pljuje :diablo: Nebitno, ja sam kriv sto sam uopste i kacio slike, ali kad je vec tako, dajte da vidimo te vase magicne perfektno stilizovane i namunjene masine! Mozda i naucimo nesto mi jadnici!

D_M

Poruka od D_M » sreda, 19. feb. 2014. u 00:10h

Ja sam od skoro ovde i nisam citao sta si pisao, ne pljujem ovo sto si uradio, svidja mi se sto su izbacene felne jer i ja na mom golfu takodje imam izbacene i super izgleda, samo ti kazem po meni kako bi felna izgledala lepse.
Na primer na ovoj slici kada si ih kupio felna izgleda mnogo lepse, mogao si samo da ofarbas srce u crveno.
Slika

macaneli
VIP

Poruka od macaneli » sreda, 19. feb. 2014. u 00:31h

nesholo1986 piše:E nek si ti napametniji! Pod hitno da konkurises u Pininfarinu ili neki dizajn studio. Clan sam mnogo foruma, ali ubedljivo najsujetniji ljudi su na ovom, samo ja pa ja, moje pa moje misljenje, mi smo najpametniji, mi znamo sta valja a sta ne valja, nas ukus je savrsen, ostali su smesni! I nisam samo ja u pitanju, na mnogo tema primecujem da isti ljudi glume naucnike i bukvalno se kroz komentare podsmevaju ljudima koji pitaju nesto. Pa ima 100 ljudi, sto cudi, meni je taj fokus sa tvog avatara odvratan i toliko dosadan i smor da je to neverovatno. To sto imas svoje misljenje i sto si satro neki admin ili sta vec ti ne daje za pravo da druge nazivas frikovima! U cemu je fora foruma ako ce par ljudi da vredja ostatak i namece im svoje misljenje!?

woooo lave,koci
prvo se vrati i procitaj postove lepo,nigde se tebi nisam obracao kao osobi vec je tvoja felna bila u prici.I dalje stojim iza toga da ti je felna freak of the week i to je moje misljenje,Cak sto vise po meni je cista ciganija.Sad sto je lepota u oko posmatraca to je nesto drugo hahahaha

P.S.- i dalje me podseca na Slika ili na Slika

P.S.1- ona felna sto si postavio sto je na focusu nije ista kao ta tvoja :P

P.S.2- to sto je tvoje misljenje da je moj auto dosadan mene ...... i .... i ..... eggs,ali postujem tvoje misljenje i ne zestim se kao ti lol :beer:

P.S.3- ako se ne snadjes za spoiler,rado cu ti ga doneti kad budem dolazio na godisnji http://www.ebay.it/itm/H81503GXX-LESTER ... 3cdc2e6f97 thumbsuph

nesholo1986

Poruka od nesholo1986 » sreda, 19. feb. 2014. u 00:55h

Po tvojim standardima je mozda frik, po necijim drugima je mozda vrh! Dakle sto se tice modifikovanja kola NE POSTOJE JASNA PRAVILA I STANDARDI, stvar ukusa, meni se recimo svidja kad mali auto ima nabildovan i rasiren izgled, a stock mi je sranje. Slike koje si postavio nemaju veze sa vezom i cisto su preterivanje.. I ja i dalje tvrdim da je tvoj auto dosadan do neba, mozda kad budem imao 75 god se odlucim za nesto slicno. Za spojler hvala, ali nedovoljno je sirok, min 3 metra mora da strci. Uzdravlje

popovicvl
Poruka: 5655
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » sreda, 19. feb. 2014. u 07:25h

Za trud imas 10, ovde se to ceni. Za ukus imas 2, posebno od mene. Ja sam ljubitelj fabrickih spojlera, felni, kad ga fabrika nabudzi to ispadne dobro. No izvozaj ih, kad budes zavrsio srednju skolu i to ce se promeniti, tako smo i mi nekad budzili auta, to je normalno. Poz.

totti

Poruka od totti » sreda, 19. feb. 2014. u 07:56h

nesholo1986 piše:Po tvojim standardima je mozda frik, po necijim drugima je mozda vrh! Dakle sto se tice modifikovanja kola NE POSTOJE JASNA PRAVILA I STANDARDI, stvar ukusa, meni se recimo svidja kad mali auto ima nabildovan i rasiren izgled, a stock mi je sranje. Slike koje si postavio nemaju veze sa vezom i cisto su preterivanje.. I ja i dalje tvrdim da je tvoj auto dosadan do neba, mozda kad budem imao 75 god se odlucim za nesto slicno. Za spojler hvala, ali nedovoljno je sirok, min 3 metra mora da strci. Uzdravlje
Onda si trebao da tražiš da komentarišu samo osobe mladje od 20 godina, samo oni kojima se svidja kako je ispalo i samo oni koji su zaljubljenici u "styling"...
Slika

Odgovori

Povratak na „Styling eksterijera“