Nije bas vic, ali plako sam od smeha citajuci komentare.
Uskoro "zbogom" daljinskim upravljačima
http://www.b92.net/tehnopolis/komentari ... _id=793131
a saltanje u krug 100kanala pa opet iz pocetka,a svadje supruznika oko toga kod koga ce biti daljinski,a ono kad se iznervirash za vreme tekme pa sa daljincem gadjash tv....sve to ce da nestane,ne ja ovo ne shvatam sretna vremena lagano prolaze bice smaka sveta.
Ko u porodici ima daljinski ima vlast nad televizorom. Bez daljinskog, nastaje anarhija. Šalu na stranu. Poslednje što želim u kući je da me kućni aparati prisluškuju!!!
A sta cu da bacam kad se nerviram dok gledam utakmicu ako nema daljinskog?
moj favorit

sada ce srbi umesto daljinca u celofanu drzati ceo touch TV. . .
Čekaj,treba da kupim tv od ne znam koliko hiljada evra da bih pričao sa njim?Pa ja se na ovu moju kršinu derem samo tako dok gledam sport,samo što on ponizno ćuti.Još mi fali da se tv svađa samnom,pa da ga razbijem
kazes zeni mars u pm a on ti prebaci tv1000
Ja imam EI Spektra 75 iz 1975 godine i moram na TV dodirnuti dugme za menjanje kanala, a sad cu na Samsungu 40 godina novijem, da dodirujem ekran radi promene kanala...
Sta???
Sad treba sebe da umotam u najlon.
I kako cu sad da se svadjam sa zenom?
Kad se lepo zna da je daljinski kod mene.
Strasno... Meni to ne treba

))
I onda u pola noci viknem : " ok tv, play Hustler TV ", i tako vise puta. Ne ide to!
Evo već se sad razmišljam da li da jedva čekam da kupim tv osetljiv na dodir, da bacim daljinski i da svaki čas ustajem i pipkam ekran....
Ili da kupim ovaj sa glasovnim komandama, i kakve sam sreće, da mi zapadne neki nagluvi primerak, pa da ceo komšiluk zna kad i šta gledam....
Malo je nezgodno da u 1 nocu viknem xxx kanal, a zena spava pored mene

Kakav li ce pokret prstiju biti potreban da se prebaci na ovakav kanal, hmmmmm.
ima jos