Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- RSS
- Poruka: 193
- Član foruma od: utorak, 16. apr. 2013. u 13:59h
- Kontakt:
Re: Chat (free talk)
Ja na Ali kupujem samo od ljudi koji imaju podosta feedback-ova.
Desavalo mi se da postavim pitanje prodavcu za nesto sto je ultra povoljno i da mi ne odgovori, a da posle 10 dana i ne postoji vise mogucnost narucivanja.
Sad, Ali ce te zastiti, tj vratice ti pare samo je pitanje da li hoces da se cimas i nerviras oko ovoga.
Ja porucim dobijem broj i pratim posiljku, ako ne posalje za 5 dana i ne dobijes broj mislm da mozes odmah prijaviti.
Desavalo mi se da postavim pitanje prodavcu za nesto sto je ultra povoljno i da mi ne odgovori, a da posle 10 dana i ne postoji vise mogucnost narucivanja.
Sad, Ali ce te zastiti, tj vratice ti pare samo je pitanje da li hoces da se cimas i nerviras oko ovoga.
Ja porucim dobijem broj i pratim posiljku, ako ne posalje za 5 dana i ne dobijes broj mislm da mozes odmah prijaviti.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Prijavio si Aliju ili ovim nasim moronima?popovicvl piše:Ko i svuda, posebno na Aliju ima uvala borova. Narucivao sam dosta stvari, sitnice, dobar je, ali treba paziti od koga i sta se narucuje.
Zadnje sto sam narucivao su patike, nikad nisu stigle, jer su ovi nasi magarci iz poste ustvari dresirani majmuni. Otvorio sam raspravu o povracaju sredstava, nakon 30 dana su mi vratili pare na racun. Korektno, reako bih.
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Da,da,polako te nerealne ponude nestaju,znaci prevara. Ali opet ima da se nadje dosta jeftinije nego kod nas.
- Mare TDCi
- Poruka: 397
- Član foruma od: petak, 13. sep. 2013. u 16:07h
sinoc me zaustavi policija, valjda radi redovne kontrole. Nisu mi spominjali zimske gume (a nemam ih)
Da li to znaci da nisu obavezne kad ne pada sneg ili jednostavno nisu primetili?
I jos nesto, cuo sam da ako nemas zimske gume kriv si u svakom slucaju ukoliko dodje do saobracajne nezgode, da li je to tacno?
Da li to znaci da nisu obavezne kad ne pada sneg ili jednostavno nisu primetili?
I jos nesto, cuo sam da ako nemas zimske gume kriv si u svakom slucaju ukoliko dodje do saobracajne nezgode, da li je to tacno?
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9934
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Zakon kaze da ako nema snega ne moras da imas zimske, ali ako skrivis nesto automatski si kriv jer nisi teh ispravan tj nemas zinske gume.Sto se osiguranja tice nece ti priznati.nista jer nisu teh ispravan zbog nemanja guma tj rece da si kriv
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
da ali samo ako napravis zijan na snegu sa letnjim gumama..
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9934
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
osiguranje ce se vaditi da nisi imo gume bilo snega ili ne,sakali su to MilaneMare TDCi piše: I jos nesto, cuo sam da ako nemas zimske gume kriv si u svakom slucaju ukoliko dodje do saobracajne nezgode, da li je to tacno?
ima se,moze se - nema se,mora se....
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Može osiguranje da kaže i da nisi bio tog dana registrovan jer oni računaju vreme po kalendaru Venere, ali na svu sreću za krivicu se ne pitaju oni nego zapisnik.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nebulozno je da mogu da te kazne ako imas udes sa letnjim gumama ako po zakonu ne moras da ih imas.
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ne mozes da budes tehnicki neispravan, ako je po zakonu dozvoljeno da vozis sa letnjim gumama ako nema snega?
Samim tim cela ostala prica pada u vodu.
A vi i dalje slusajte gluposti koje nepismeni novinari pisu, i jos ponizno priznajte krivicu koje nema.
Samim tim cela ostala prica pada u vodu.
A vi i dalje slusajte gluposti koje nepismeni novinari pisu, i jos ponizno priznajte krivicu koje nema.
Djak pesak 

- milan_gt
jel zna neko kolko tesku prikolicu sa kocnicom je mondeu dozvoljeno da vuce?
ima na nalepnici na B-stubu tezina vozila, pa max tezina vozila, pa onda 3.750kg, e sad dal je to koliko je sa autom dozvoljeno da bude tesko ili samo tezina prikolice?
ima na nalepnici na B-stubu tezina vozila, pa max tezina vozila, pa onda 3.750kg, e sad dal je to koliko je sa autom dozvoljeno da bude tesko ili samo tezina prikolice?
- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Rekao bih da je to sa autom
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Sa sve autom, znači max težina auta + max težina prikolice, ionako ti je 3.6 t maksimalna težina tog skupa koji možeš voziti sa B+E kategorijom.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- milan_gt
ma imam sve kategorije, a sto se tice tezine ispada da mogu samo 1.000kg tereta da vozim na prikolici koja ima kocnicu sto mi nesto malo, hocu da teram kombi od dve tone, 6.3m dugacak i visok 2.75 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
To možeš sa nekom višom kategorijom, a te prikolice od nosivosti 2t su teške 600-700 kg.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Izvadis sva sedista sem vozacevog, tapacirunge, radio, skines haubu jer i ona dodaje na tezini, mozes i rezervni tocak - koji ce ti, poneses sprej. I onda si na pola puta.
Sledeci korak je da poskidas sve nepotrebno sa prikolice, ako ima 2 osovine skines komplet tockove sa jedne, ko ga sisa, moze i na jednoj da ide. 
Hocu da kazem, preteska ti prikolica za B

Hocu da kazem, preteska ti prikolica za B

Fiesta!!
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Otkud to da B+E ne sme biti teža od 3600kg? Kako sam ja znao B+E je vozilo B kategorije + prikolica,tako da u extremnim slučajevima i do 7t.
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- milan_gt
al za mondea je valjda propisano da ne moze vise od toliko..
BE Skup vozila čije vučno vozilo pripada kategoriji B, a priključno vozilo ima najveću dozvoljenu masu veću od 750 kg, a nije veća od 3.500 kg
ugradicu kuku na kamion, jeftinije mi neg da maltretiram zamajac, a i upadjiv sam prilicno za pandure
a kamion mi je na B pa ne mora tahograf i zgodno 
BE Skup vozila čije vučno vozilo pripada kategoriji B, a priključno vozilo ima najveću dozvoljenu masu veću od 750 kg, a nije veća od 3.500 kg
ugradicu kuku na kamion, jeftinije mi neg da maltretiram zamajac, a i upadjiv sam prilicno za pandure

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Za kamion ne mora,a za kamion sa prikolicom bogme nisam bas siguran da ne mora... 

- milan_gt
sta Lolo? 

- kubura16v
Pa tahograf i E kategorija 
E kategoriju imas tahograf nemas

E kategoriju imas tahograf nemas

- milan_gt
- kubura16v
Prelazi li to to bruto 3,5 tone? kamion prikolica i kombi zajedno?
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Nije problem što sve to prelazi 3.5 tone,kamion može da bude do 3500kg i to što vuče(prikolica i kombi) isto do 3500kg,znači sa BE kategorijom možeš imati ukupnu masu do 7t 

http://www.polovniautomobili.com/reppa
- milan_gt