Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Vozačke sposobnosti prema horoskopu

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Essy 1.4
Poruka: 4
Član foruma od: ponedeljak, 9. nov. 2009. u 18:23h

Vozačke sposobnosti prema horoskopu

Poruka od Essy 1.4 » subota, 14. nov. 2009. u 21:44h

Evo jednog zanimljivog istraživanja. :)

Internetska stranica InsuranceHotline.com organizirala je veliko istraživanje kako bi dokazala povezanost horoskopa i vozačkih navika. Rezultati bi mogli zanimati osiguravatelje, koji su dosad rangirali vozače prema njihovoj dobi. Primjerice, na sjevernoameričkom kontinentu 24-godišnjaci su svrstani u skupinu visokorizičnih, za razliku od godinu dana starijih vozača, koji su stoga opterećeni manjim kvotama osiguranja.

Sudeći po istraživanju web-stranice koja se bavi izračunima polica osiguranja, vozačke sposobnosti određene su horoskopskim znakom. Ne sjedajte u auto s Vagama i Ovnovima! Međutim, čini se da godine uopće nisu važne. Lee Romanow, predsjednica Insurance.com, otkrila je da su vozačke navike određene horoskopskim znakom. Naime, studija je pokazala da su određeni znakovi skloniji izazivanju nesreća, dok drugi uglavnom skupljaju prometne kazne.

Valja napomenuti da je istraživanje bilo uistinu opsežno, samim tim i prilično vjerodostojno. Naime, korišteni su podaci iz čak stotinu tisuća vozačkih dosjea unazad šest godina. 'Šokirana sam rezultatima, jer dosad stvarno nisam vjerovala u horoskop. Sada ću radije sjesti u auto s 24-godišnjim Lavom, nego s 25-godišnjim Ovnom’, izjavila je Romanow, ujedno i autorica knjige Car Carma , koju je napisala na temelju ovog istraživanja.

PREMA BROJU KAZNI
1. Ribe (najgori)
2. Ovan
3. Vodenjak
4. Jarac
5. Vaga
6. Bik
7. Škorpion
8. Lav
9. Rak
10. Djevica
11. Strijelac
12. Blizanci (najbolji)

PREMA BROJU NESREĆA

1. Vaga (najgori)
2. Škorpion
3. Jarac
4. Ovan
5. Vodenjak
6. Strijelac
7. Ribe
8. Bik
9. Djevica
10. Blizanci
11. Rak
12. Lav (najbolji)

UKUPNO NAJGORI

1. Vaga - Uvijek u potrazi za ravnotežom, teško donose brze odluke. Međutim, u prometnoj gužvi nema vremena za neodlučnost.
2. Vodenjak - Impulzivni su i u vožnji se teško svladavaju. Zbog svoje netaktičnosti, pravi su kolekcionari prometnih kazni.
3. Ovan - Poput djece, uvijek sebi daju pravo prednosti. U današnjem prometu takav pristup nerijetko donosi nevolju.
4. Ribe - Kao pravi sanjari ponekad zaboravljaju da su za volanom. Na njihovu nesreću, za vožnju u stvarnom svijetu nužna je potpuna koncentracija.
5. Škorpion - Osveta i samo osveta. Prestignete li kojim slučajem Škorpiona, budite spremni na pravu potjeru.
6. Bik - Nepopustljivi su i tvrdoglavi. Spremni su bez grižnje savjesti napraviti najteže prekršaje, poput prolaska kroz crveno.
7. Djevica - Opsjednuti su detaljima, pa će luđački zakočiti kako bi izbjegli mačku. Doduše, tom prigodom izazvat će lančani sudar.
8. Jarac - Više ih zanima odredište putovanja, nego samo putovanje. Smatraju da su znakovi namijenjeni drugima, kako bi oni sami prije stigli do cilja.
9. Strijelac - Sklonost riziku njihov je najveći problem, no rijetko precjenjuju svoje sposobnosti. Poznati su kao veliki brbljavci, pa često telefoniraju u vožnji.

UKUPNO NAJBOLJI

1. Lav - Velikodušni su, pa stoga ne svojataju cestu. Uz to, kao veliki ego-manijaci, svojski se trude biti uzorni vozači.
2. Blizanci - Tijekom vožnje sposobni su jesti, piti, čitati novine, brijati se i šminkati. Pravi Blizanci - jedan je kopilot, drugi vozi.
3. Rak - Prema ostalim sudionicima u prometu ponašaju se prijateljski. No skloni su promjenama raspoloženja, pa će potrubiti bez razloga
Moj Ford stari nikad se ne kvari.

miki023
Poruka: 1161
Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h

Re: Vozačke sposobnosti prema horoskopu

Poruka od miki023 » subota, 14. nov. 2009. u 21:47h

Ti mu dodjes ko Milan sa tv Duga, sledeci put pre nego sto sednem za volan tebe cu da zamolim da pogledas u pasulj,ili sta vec :P

[youtube]LeeEZj7kHTo[/youtube]
Slika

Essy 1.4
Poruka: 4
Član foruma od: ponedeljak, 9. nov. 2009. u 18:23h

Poruka od Essy 1.4 » subota, 14. nov. 2009. u 21:51h

miki023 piše:Ti mu dodjes ko Milan sa tv Duga, sledeci put pre nego sto sednem za volan tebe cu da zamolim da pogledas u pasulj,ili sta vec :P
lol lol lol
Moj Ford stari nikad se ne kvari.

Dusan64
Poruka: 5283
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » subota, 14. nov. 2009. u 22:18h

Al ga promasiii.... I uvredi me vala,pise da nikad ne sedaju sa mnom za volan i da vozim ko dete..glupost.. :P

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » nedelja, 15. nov. 2009. u 09:50h

Nevalja ti horoskop

Lav najbolji a ja za godinu dana 6 udesa
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » nedelja, 15. nov. 2009. u 11:30h

Pa ovo možda je i tačno, kaži blizanci najmanje kazni. Mene nisu još ni jednom zaustavili zbog rutinske kontrole, a kamoli kaznu pisali. :D
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

peca
VIP
Poruka: 2470
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » nedelja, 15. nov. 2009. u 13:10h

E za mene si pogodio samo tako (ja sam rak)...

Ne vozim neshto preterano agresivno, al kad mi dodje zuta minuta... mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen ...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Stefan148

 
Poruka: 2433
Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » nedelja, 15. nov. 2009. u 13:34h

rsdforddragomir piše:Nevalja ti horoskop

xaxaxaxaxaxax pa kako!?
Slika

Tihi92
Poruka: 474
Član foruma od: utorak, 21. apr. 2009. u 23:38h

Poruka od Tihi92 » nedelja, 15. nov. 2009. u 13:37h

Znaci da sam dobar...posto sam lav.... lol

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » nedelja, 15. nov. 2009. u 15:13h

Najgori sam od svu decu lol vaga..

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser

Poruka od Dragomir » nedelja, 15. nov. 2009. u 15:53h

stefan148 piše:
rsdforddragomir piše:Nevalja ti horoskop

xaxaxaxaxaxax pa kako!?

Ma moglo je i vise ali ja sam bezao od budala

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 15. nov. 2009. u 16:57h

lol A zamisli da nisi sam svoj majstor koliko bi te izaslo to cukanje non stop.. mrgreen

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser

Poruka od Dragomir » nedelja, 15. nov. 2009. u 17:43h

poenta je u tome sto sam ja samo jednom bio kriv i samo mi pukao branik na mondeu
a ovih pet puta su me drugi udarali i zadnji put sam zavrsio na banjici sa povredom vrata kada me zvekno autobus odpozadi ali svaki put izvucem bar duplo vise para nego sto je steta

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 15. nov. 2009. u 18:10h

Pa ti osnova biznis! lol lol

ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

Poruka od ace1 » nedelja, 15. nov. 2009. u 18:40h

ja sam mislio da ti radis fordove ,a ne osiguranja.
Pa dobrodoshao kolega,sto mi to ranije nisi rekao,a spremio sam neke vagene za akcije
P.S. Bager dolazi po potrebi lol lol
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

lilika
Poruka: 72
Član foruma od: petak, 6. nov. 2009. u 10:47h

Poruka od lilika » ponedeljak, 16. nov. 2009. u 08:47h

hehhehe dobra fora pa ja sam vodolija i za dve godine mi niko nije napisao nijednu kaznu,nijedan pandur me nije zaustavio(iako me gleda kako ludacki preticem),nemam meru u voznji jurim kao manijak,sem u blizini skole tu se nerviram zbog lezecih hihiihihihihi........nema to veze sa znakom u horoskopu nego da li li je nekom legla voznja ili ne...i koji auto vozi naravno ...nista bez forda ljudi to su ljute masine :nerd:
scio me nihil scire!

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“