Sto se mene tice, nek nastavi sa 15, ma moze i 20 necu da se ljutim, pa negde u Maju moze i da zahladnidule0911 piše:Mene je smorio ovaj januar sa 15C kod nas, nije normalno vreme za ovo doba godine. Osecam da ce u aprilu da pada sneg.
Ja nikad nisam razumeo ljude koji sele na Floridu, Arizonu, Nevadu ili slicne drzave (ukljucujuci Havaje) ... Ono je pakao u Julu i Avgustu, klima mora da radi 24/7.mbole piše:Nikada nisam kapirao ljude koji se iseljavaju u Kanadu. Na Havaje, to vec ima smisla
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Pančevac piše: Ja spadam medju one malobrojne koji vole zimu-hladno vreme.Suve zimeLeti se samo znojim I brzo izgorim na suncu
Ti si srecan, ja imam skoro 200m od kuce do ulice tj puta kroz selo, a ove godine sam napravio garazu. One godine kad je bio onaj sneg do kolena, sve sam kola parkirao kod strica koji je na 50-tak metara od ulice.knez91 piše:Garaza mi je u dnu dvorsta, svaki put lopatam 20ak m
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Meni u Februaru... Pa čak i u Januaru.mbole piše: Zameni tocak u Julu i zmeni ga u Fegruaru. Kad je lakse?
Ja leti izbegavam i u hodnik ispred klimom rashladjenog stana da izadjem, a kamoli do trafike.mbole piše:Ne volem zimu. Zavuces se u sobu i ne izlazi ti se ni do trafike.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Lako je tako savladati ljeto, ali kada treba nešto uraditi?mbole piše:Toplo vreme problem?
Svasta... debela ladovina i ladno pivo to rese daleko bolje nego sto zimu resavaju debela bunda, dugacke gace i cizme do kolena
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni