Talladega_500 piše:![]()
![]()

Van piše: ...за све те буђаве фордове
= za ostalo ćemo lako ja i dragi da se dogovorimo, to sam mislilajelchica piše:Za ostalo ćemo lako
Takvi, ako i uspeju da se ikada ozene, tako na kraju i zavrse. Ali sanse su daleko vece da ce umreti sami bez obzira sto javno izigravaju barabe ...jelchica piše:Sve ove mačo muškarčine što bi samo šakom preko usta treba usrećiti nekom kao babe što su im (nam) bile, jer samo takve mogu da se uklope u priču za kakvu navijaju (moja je bila prosta žena seljanka, kao verovatno i većini vas).
Ja licno ne mislim da si to ti, ali ajde kad ti tako kazes, ko sam ja da te ubedjujem u suprotno ...totti piše:Talladega_500 piše:![]()
![]()
![]()
Tako jeNesa piše:Ma svako nadje ono što mu odgovara.
nazalost da ne vrede zene takve ne bi trpele, hocu da kazem da je suprotno, da vise vole da dobiju od takvog preko usta i preko jos necega nego pored nekog dobrog da zive u harmonij! Pa oni jedva i na finjaka nahvatau zensku a kamoli nisto drugo. Znam da nekada i vole da ih malo pljesnes i malo zesce "uhvatis"(ne da ih bijes) pa bolje ti ako joj se vec svidja nego neko drugi kada ti neznasTalladega_500 piše:Takvi, ako i uspeju da se ikada ozene, tako na kraju i zavrse. Ali sanse su daleko vece da ce umreti sami bez obzira sto javno izigravaju barabe ...jelchica piše:Sve ove mačo muškarčine što bi samo šakom preko usta treba usrećiti nekom kao babe što su im (nam) bile, jer samo takve mogu da se uklope u priču za kakvu navijaju (moja je bila prosta žena seljanka, kao verovatno i većini vas).
Van piše: ...за све те буђаве фордове
totti piše:Tako jeNesa piše:Ma svako nadje ono što mu odgovara.![]()
Ima ljudi kojima odgovaraju razne stvari, pa tako i apsolutna dominacija žene. Evo, ja se javno izvinjavam Taletu. Ako čovek voli da bude gažen, to je njegovo pravo i ko sam ja da sudim i da mu se mešam u život...![]()
Znas zasto je tako? Zato sto u normalnom svetu zene nece da trpe sve ono sto kod nas mozda i hoce. Udari je jednom i ostavice te. Budi vucibatina koja nece raditi i ostavice te. Doduse ima izuzetaka, uglavnom medju crncima, ali bilo koja obrazovana zena sa zavrsenim fakultetom nece sigurno trpeti da joj se zivi svodi na kuvanje, pranje i da provodi ceo dan u kuci.darko darko piše:oni tamo neka se razvode kako se vec kod njih svaki treci brak se sacuva
sto je najgore bas zbog toga je, (lale i njegoivo iskustvo sa zenama